Vakantieparken in omgeving Bergen (aan zee)

2 parken 14 verblijven

Vakantieverblijf
Persoonlijke voorkeuren
Extra comfort
Faciliteiten van het park
Voorzieningen van het vakantieverblijf

Vakantiehuis Bergen aan Zee

Het vakantiepark heeft veel faciliteiten om er voor te zorgen dat u een zorgeloze vakantie heeft. Voor de kleine gasten zijn er het hele jaar door verschillende activiteiten. Samen met uw gezin kunt u verblijven in één van de mooie vakantiehuisjes in Bergen aan Zee op het vakantiepark. Deze zijn van alle gemakken voorzien zodat u kunt genieten van een comfortabel verblijf. Bekijk onze parken in Bergen aan Zee en kom samen genieten!

Vakantieparken in omgeving Bergen (aan zee)

2 parken 14 verblijven

Samen genieten in buitengewoon Bergen aan Zee - Bekijk onze vakantieparken in Bergen aan Zee!

Neem uw zwemspullen mee, want de vakantie gaat naar Bergen aan Zee. Het Noord-Hollandse kustdorp in het prachtige duingebied bij de Noordzee vormt de perfecte locatie voor een heerlijke strandvakantie. De natuur, gezellige dorpjes en het leuke Bergen en Alkmaar maken een fietstocht door de omgeving zeker de moeite waard. De vakantieparken in Noord-Holland van Roompot in en rondom Bergen aan Zee zijn daarvoor met alle faciliteiten voor ontspanning en activiteit een zeer geschikte uitvalsbasis.

Droompark Molengroet
Ten noorden van Alkmaar ligt Droompark Molengroet. De verschillende typen vakantiewoningen zijn geschikt voor 4 tot 16 personen. Het park biedt veel ruimte voor vermaak met diverse sport- en speelvelden, animatieprogramma’s, een verwarmd zwembad en vismogelijkheden. Op 20 minuten rijden van het park liggen de Schoorlse Duinen en de Noordzee waarin u na een lekkere wandeling een verkoelende duik kunt nemen.

Park Scorleduyn
In het uitgestrekte duingebied bij Schoorl ligt Park Scorleduyn. De fraaie bungalows met terras zijn geschikt voor 4 personen. Vanaf het park loopt of fietst u zo de natuur in richting het Noordzeestrand of door de bossen. Ook een bezoekje aan het dorpscentrum is zeker de moeite waard. Op het park zelf zijn behalve enkele animatieprogramma’s weinig faciliteiten voor vermaak aanwezig.

Toon meer Toon minder

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.