Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantie in Zuid-Holland, voor een prima verzorgde vakantie!

Op vakantie in Zuid-Holland

Op vakantie in Zuid-Holland

Zuid-Holland is een provincie van ongekend veel mogelijkheden voor een vakantie. Met een Zuid-Holland vakantie kunt u prima terecht in grote steden zoals Rotterdam en Den Haag, maar ook een pittoresk stadje als Dordrecht is een absolute aanrader. Zuid-Holland staat bekend als een echte waterprovincie. Daarnaast wordt er veel aan landbouw en akkerbouw gedaan. Ook bevindt zich in deze provincie grotendeels de Randstad van Nederland. Dat neemt echter niet weg dat u prima op vakantie in Zuid-Holland kunt gaan, wanneer u op zoek bent naar een rustgevende vakantie. Er zijn namelijk genoeg plekjes in deze provincie die er voor zorgen dat u ontspannen op vakantie kunt gaan en uitgerust naar huis terug zult keren. Een vakantie in Zuid-Holland belooft een onvergetelijke belevenis te worden voor u en uw gezin.

Een Zuid-Holland vakantie

Wanneer u op vakantie naar Zuid-Holland gaat, dan moet u zeker een bezoek brengen aan de molens van Kinderdijk. Deze bezienswaardigheid staat zelfs op de Werelderfgoedlijst. Dagelijks brengen honderden mensen uit binnen- en buitenland een bezoek aan deze schitterende molens en hoewel ze niet meer in functie zijn, zijn ze van grote historische waarde voor Nederland. Ook een bezoek aan bijvoorbeeld Madurodam kunt u prima combineren met uw vakantie in Zuid Holland. Uw kinderen zullen hun ogen uitkijken wanneer ze alle bekende gebouwen uit Nederland in miniatuur zien. Ook voor de echte natuurliefhebber is Zuid-Holland een geschikte provincie. U kunt er eindeloos fietsen door de polders, terwijl de vogels om u heen het hoogste lied fluiten. U kunt daarnaast prima zwemmen in deze provincie, of een schitterende boottocht maken.

Een verzorgde vakantie met Roompot

Een verzorgde vakantie met Roompot

Wanneer u met Roompot op vakantie in Zuid-Holland gaat, dan bent u verzekerd van een prima verzorgde vakantie. Wij hebben namelijk diverse bungalows in de aanbieding waar u tijdens uw vakantie kunt verblijven. Zo rust u niet alleen lekker uit in een heerlijk bed, ook is de bungalow voorzien van allerlei gemakken, die ervoor zorgen dat ontspanning centraal staat. Brengt u daarom gerust een bezoek aan de website van Roompot en ervaar zelf wat wij voor u in petto hebben voor uw Zuid-Holland vakantie. Wij dragen er bovendien zorg voor dat zowel u, uw partner en uw gezin volop kunnen ontspannen tijdens een Zuid-Holland vakantie. Het strand is altijd dichtbij en wanneer u zich bevindt in de omgeving van Rotterdam bent u binnen een uur op het strand van Ouddorp. Vakanties Zuid-Holland met Roompot bieden daarmee voldoende mogelijkheden om echt te kunnen genieten en een uniek stukje van Nederland beter te leren kennen.

Onze suggesties

Strandpark Duynhille

Strandpark Duynhille

  • Op 5 min. loopafstand van het strand
  • Vlak bij de authentieke badplaats Ouddorp

Vakantiepark Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin

  • Gelegen achter de duinen
  • Kindvriendelijk vakantiepark

Nautisch Centrum Scheveningen

Nautisch Centrum Scheveningen

  • Uniek gelegen in Scheveningen-Haven
  • Strand, boulevard en stedelijke voorzieningen dichtbij

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.