Bel ons op 088 - 0444999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Park Zeedijk

Park Zeedijk

Herkingen, Zuid-Holland, Nederland

  • Bij Grevelingenmeer
  • Tussen 2 natuurgebieden
  • Rust en ruimte
  • Duurzame bungalows
  • Gratis wifi

Adres

Park Zeedijk

Peuterdijk 50
3249 AW Herkingen
Zuid-Holland
Nederland

Algemeen

Parkeren

U kunt uw auto in de nabijheid van uw verblijf parkeren. Tevens is het mogelijk uw auto op een centrale parkeerplaats te parkeren.

Toegang zwembad

U kunt gratis gebruik maken van zwembad ’t Zuiderdiep. Het adres hiervan is Zuiderdiepstraatweg 4, Stellendam. Dit is 12,8 km van het park vandaan (14 minuten met de auto). U krijgt hiervoor een soort “creditcard”, waarmee u gratis entree heeft.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dient u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Aankomst

De receptie is op aankomstdagen geopend van 15.00 uur tot 19.00 uur. U kunt het park vanaf 15.00 uur op. Bent u niet in de gelegenheid om binnen deze tijden of op deze dagen aan te reizen, dan verzoeken wij u vriendelijk om tijdig contact op te nemen met de parkreceptie via telefoonnummer (+31) 0187-491281. Dan ontvangt u de code voor een sleutelkluis.

Vertrek

U kunt tot 10.00 uur uitchecken. Uitchecken gaat altijd via een sleutelkluisje. Hier kunt u de sleutel achterlaten. Verdere informatie over dit kluisje krijgt u toegestuurd.

Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65 per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.