Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 91.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

Bruinisse, Zeeland, Nederland

  • Ruim opgezet park
  • Overdekt zwembad
  • Gratis sport- en animatie
  • Aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandelaars en fietsers
7.9

Vakantiepark Vakantiepark Aquadelta scoort gemiddeld een 7,9

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3637 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 3637 reviews

9
Naam: Angela Letterman
Datum: 23 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima appartement. Slecht aangegeven waar je moet zijn. Er zouden viltjes onder de eetkamer stoelen mogen. Dit als tip. Lampje in douche deed t niet en savonds al vervamgen. Vriendelijke man. Miste een oventje en senseo zou leuk zijn maar neem ik dan volgende keer zelf . Verder krijg je stapel folders van dingen die te doen zijn maar niet echt veel was open. Beetje raar dat dat er dan ligt. Meer info waar supermarkt zit ook welkom Prima vermaakt. Discozwemmen was leuk..... met ons tweetjes. Iets meer flitslichtjes en muziekkie harder en duidelijker aangeven dat het er is. Park plein wel erg stil. Maar heb genoten
9
Naam: Koen van Wensen
Datum: 23 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi park. Netjes. Voorzien van alle faciliteiten. Mooi appartement. Was bij aankomst keurig netjes schoongemaakt. Kleinkinderen hebben een midweek volop genoten.
8
Naam: Henk Veerbeek
Datum: 23 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prettige ervaring op het park. Het verblijf was schoon. Alles zat erop en aan. Prima naar de zin gehad. Wij vinden de meubels een beetje gedateerd. Met name het 2 zits bankje is te laag en slap in de zitting, beslist niet voor senioren. De bedden met een los achterschot is ook een beetje achterhaald. Overigens prima op kunnen slapen. We hopen zeker nog eens gebruik te maken van een accommodatie van Roompot.
9
Naam: Ria Beeren
Datum: 18 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
we hebben een heel fijn weekje gehad
7
Naam: C Dikkenberg
Datum: 18 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heb een heerlijk weekje ( samen met de hond ) gewandeld en uit kunnen waaien
8
Naam: P Kommers
Datum: 18 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
6
Naam: Wil Hoofwijk
Datum: 17 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: D. Kentie
Datum: 17 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We kijken terug op een super leuke, ontspannen en kindvriendelijke vakantie (leeftijd kinderen 2,4 en 6 jaar) de enige domper voor ons helaas was een vies huis en dan met name de badkamer en slaapkamers.
7
Naam: Hubert Meynaerts
Datum: 17 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Over het algemeen was alles in orde. Het huis is wel aan een opknap beurt toe en het keukengerei was nogal weinig . Ook de kleedhokjes in het zwembad waren onvoldoende aanwezig.
8
Naam: J. Laarhoven
Datum: 17 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ons huisje was niet goed schoongemaakt. De vloer lag vol zand. We hebben zelf een hond en weten dat je dan goed moet stofzuigen dat was jammer
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.