Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de Gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

Bruinisse, Zeeland, Nederland

  • Ruim opgezet park
  • Overdekt zwembad
  • Gratis sport- en animatie
  • Aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandelaars en fietsers

reviews

7.9

Vakantiepark Vakantiepark Aquadelta scoort gemiddeld een 7,9

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4054 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 4054 reviews

8
Naam: Kris van Dyck
Datum: 27 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
waren voor het eerst beetje ontgoocheld over de netheid, vette vlek op vloer, ook in keuken aan gasfornuis beetje vette boel, salontafeltje aan zijkant echt niet schoon .... vreemd, want we zijn ondertussen al ongeveer 20 keer met roompot op vakantie geweest ! Jammer, maar we hebben onze trip er niet door laten vergallen !!!
7
Naam: Kelly Dekker
Datum: 27 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Marleen Pot
Datum: 26 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi park, veel te doen. Mooie omgeving. Vriendelijk personeel
7
Naam: Henk Steinmann
Datum: 26 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Anne Marie van Draanen
Datum: 26 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Op zich wel gezellig, maar te weinig zonwering waardoor erg warm in huis en boven heel benauwd. Luxaflex en horren tegen de muggen zou heel fijn zijn en het verblijf aangenamer maken.
8
Naam: Patrick Pardo
Datum: 26 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: W.w de Groot
Datum: 26 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben een hele fijne week gehad in aquadelta. Fijn huisje,mooi park,aardig personeel. Kortom,voor herhaling vatbaar!
9
Naam: J.A.C de Jong
Datum: 25 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
prima appartement met goede voorzieningen, jammer helaas minder geschikt voor invaliden.
9
Naam: Adri van Steenpaal
Datum: 25 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We vonden het een prima verblijf op Aqua Delta. Recensies gelezen waren soms niet zo goed.Vandaar dat alles erg meeviel. We komen zeker terug.Kunnen heerlijk wandelen en mooie natuur.??
7
Naam: Petra van der Heiden
Datum: 25 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het was een mooi ruim huis, maar wel oud an qua onderhoud kon er wel wat verbeterd worden: er zaten (brand) gaten in de kussen van de bank, terwijl het een non smoke huis was... er lag in de slaapkamers oude (onhygienische) vloerbedekking, en we moesten elke avond diverse spinnetjes en zilvervisjes uit ons bed vegen, voordat we erin konden... dat vonden we niet prettig. Verder ziet het park er mooi en verzorgd uit en hebben we een heerlijke week in Zeeland doorgebracht. Ik hoop dat u mijn kritiek als opbouwend beschouwd. M.v.g. Petra vd Heiden
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.