Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

Bruinisse, Zeeland, Nederland

  • Ruim opgezet park
  • Overdekt zwembad
  • Gratis sport- en animatie
  • Aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandelaars en fietsers

reviews

8.7

Vakantiepark Vakantiepark Aquadelta scoort gemiddeld een 8,7

Dit is het gemiddelde cijfer uit 44 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 44 reviews

8
Naam: Gerben Paas
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De kinderen hebben zich vermaakt bij de zeilschool
8
Naam: Kris De Vlieger
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooie ligging en groot huisje. Hele goede wifi. Koelkast te klein voor 8p. Iets te weinig privacy.
8
Naam: E. Schoeman
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Catelijne Peters
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
GEWELDIG animatieteam!! Daar hebben wij het meeste van genoten.
7
Naam: Gerrit Van de Bilt
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Locatie goed. Eten in restaurant was slecht. Stoofpotje leek blikvoer. Afhaalpizza waren met kartonnen bodum. Patat en ijs waren goed. Jammer dat het eten slecht was. Verder prima. Om je kamer in te komen met code......zeer slecht verlicht.
9
Naam: Suzan van der Zwaag
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een mooi verzorgd park. Meubilair gedateerd maar nog prima (op een paar stoelen na). Zelf de eindschoonmaak gedaan en inmiddels de borg terug gekregen.
5
Naam: Kirsten Egas-Kapteijns
Datum: 16 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De mensen die werken in de brasserie hadden nog geen oog voor hun klanten compleet ongeïnteresseerd en je krijgt het gevoel alsof je in een kantine aan het eten bent. Verder was het huisje verschrikkelijk smerig. Alles plakt, smerigheid tussen de zitkussens van de bank, bestek en kommen etc. smerig, enorm veel schimmel in de douche terwijl iedereen weet dat dit niet goed is voor de gezondheid. Ongelooflijk dat dit kan in Nederland. TV hangt schuin, stofzuiger stinks verschrikkelijk, slaapkamer 1 boven kun je nog niet naar de andere kant van het bed lopen, stopcontact die niet werkt. Was het geld niet waard. Als je mensen laat betalen voor eindschoonmaak maak het dan ook fatsoenlijk schoon anders is het uiteindelijk oplichterij.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Aquadelta niet geheel naar wens is geweest. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Wij hebben van de parkreceptie vernomen dat u dit tijdens uw verblijf niet gemeld heeft, waardoor wij niet in de gelegenheid zijn gesteld om met u tot een oplossing te komen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken. Wij geven uw feedback door aan de huishoudelijke dienst, zodat zij hier aandacht aan kunnen besteden. Graag tot ziens.
Reactie van Roompot Vakanties
4
Naam: Ijm de Groot-Bron
Datum: 14 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het appartement is uit de tijd. echt schoon was het niet. keukenblok was aan vervanging toe. idem badkamer. deprimerend appartement. prijs kwaliteit niet echt in verhouding.
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Wij hebben uw bevindingen doorgegeven aan de parkleiding voor eventuele verbeteringen. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken.
Reactie van Roompot Vakanties
9
Naam: VDB
Datum: 14 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Snelle vriendelijke service en oplossing van een probleem met het openen van de deur
7
Naam: John Stadhouders
Datum: 14 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het restaurant was gesloten door te weinig personeel (in het hoogseizoen)
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.