Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

Bruinisse, Zeeland, Nederland

  • Ruim opgezet park
  • Overdekt zwembad
  • Gratis sport- en animatie
  • Aan het Grevelingenmeer
  • Ideaal voor wandelaars en fietsers

reviews

7.9

Vakantiepark Vakantiepark Aquadelta scoort gemiddeld een 7,9

Dit is het gemiddelde cijfer uit 5273 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 5273 reviews

9
Naam: Kris van Dyck
Datum: 21 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
alweer super weekje gehad !
7
Naam: Christa Zoutendijk
Datum: 21 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
huisje 11 mooi en netjes
8
Naam: Paul Joosen
Datum: 20 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Alles heel netjes onderhouden, prima bungalow, mooie ligging. Zeker voor herhaling vatbaar.
9
Naam: Raymond Schijven
Datum: 19 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heel vriendelijk personeel
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Zeker over het algemeen tevreden, mooie ligging, leuk vermaak voor kinderen, min puntje apparatuur kapot, lampen slecht in orde. Maar hopelijk wordt hier wat aan Gedaan het is wel de moeite waard om het nog een keer weer te doen.
7
Naam: Diny Elfrink
Datum: 19 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Vond de inrichting van de flat erg oubollig,de houten eetkamerstoellen als de buren onder naast of weet ik waar van daan, het is vreselijk als je tv zit te kijken en je hoort van alle kanten stoelen schuiven het leek of ze aan het verhuizen waren.Het bad was heerlijk,maar wel erg klein zelf ben ik 1.65 maar kon er niet in liggen en er is geen handvat zodat je makkelijker uit bad kan komen moest mij aan de rand van bad er uit komen en die rand was scherp.De koekenpan is nodig aan vervanging toe en de handvatten van de pan zaten los.En het snoer van de tv boven hangt gevaarlijk voor kleine kinderen.En in de badkamer boven bad is schimmel op het plafond(erg ongezond)Hoop dat jullie wat doen met deze feedback
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Rina Van Zundert
Datum: 19 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Kim van Broeck
Datum: 19 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben een heel leuk weekend gehad met onze vriendengroep. Villa Statenlaan was boven verwachting mooi, schoon en luxe. Het park heeft een hele mooie uitstraling. Twee kleine puntjes van kritiek; het zwembad viel een beetje tegen. Wellicht komt dit omdat de rest van het park zo tip top in orde was. Tenslotte, wij hebben zaterdag deelgenomen aan het buffet, was heerlijk. Alleen jammer dat de borden of bestek regelmatig op waren en we dit paar keer aan het personeel moesten vragen.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.