Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Strandpark Zeeland

Strandpark Zeeland

Vlissingen, Zeeland, Nederland

  • Toplocatie aan zee
  • Strandhuisjes
  • Vlissingen op loopafstand

reviews

8.6

Vakantiepark Strandpark Zeeland scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 54 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf

Bekijk 54 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 1 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Mark Van Nijnanten
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
heerlijke dagen in een strandhuisje. De huisjes zijn voorzien van alles wat je nodig hebt.
7
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vooral de vriendelijkheid en communicatie vonden we slecht. Zo waren er werkzaamheden voor ons huisje waarover we niet van tevoren geïnformeerd waren. Heeft 4 dagen geduurd.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het strandhuisje was fantastisch Voor de eerste keer geweest, volgend jaar weer
6
Naam: Stefano Moi
Datum: 17 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Schoonmaak was niet heel goed gebeurd. Onder de zetel, onder de bedden lagen zelfs nog haarbandjes en een haarklem van vorige huurders. Algemene netheid was verder wel ok, maar ik had properder verwacht voor onze huurprijs.
8
Naam: Arda Verbrugge
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super lokatie!
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Energiegevend
9
Naam: Albert
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Frederik Kohnen
Datum: 9 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
-10-
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super safaritent en ligging
10
Naam: CS Rol
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
In één woord fantastisch!!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Nu voor het 2e jaar weer in Vlissingen (bij ons van vroeger uit bekend als Camping de Nolle) geweest en komen zeker nog een keer terug. De ligging is perfect maar ook de accommodatie (chalet) is prima.
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Superplek
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een super midweek in het strandhuisje gehad! Het huisje was schoon, alles wat we nodig hadden was aanwezig. Tot onze verrassing stond er halverwege onze vakantie een flesje rosé op de veranda. We hebben geluk gehad met het super mooie weer!
10
Naam: Sander Lageman
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Top
8
Naam: Frank van Kleef
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fantatisch zo op het strand!
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Unieke ligging. Alles wat je nodig hebt is te vinden!
9
Naam: Gerlach Latour
Datum: 19 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
5
Naam: Anoniem
Datum: 16 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Slecht schoongemaakt (beschimmelde Nespresso cupjes, oordopjes vorige gasten). Tevens een vies douchegordijn. Geen onderhoud gepleegd.
Uw vakantie op Strandpark Zeeland is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Uiteraard dient iedere accommodatie bij aankomst schoon en in orde te zijn. Wij hebben uw opmerkingen inmiddels kenbaar gemaakt aan de parkleiding van Strandpark Zeeland, zodat hier aandacht aan besteed kan worden en dergelijke situaties voorkomen kunnen worden. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot Vakanties
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige strandhuisjes. Toplocatie .
10
Naam: Henny
Datum: 14 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wat een heerlijk huisje met een geweldig uitzicht. Super dat ze je spullen brengen en ophalen bij het huisje. Mooiste stuk strand
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ontspannen sfeer en prima ligging.
10
Naam: Brenda Koevoets
Datum: 13 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fantastisch. Ligging is heerlijk, stad vlakbij, prachtige natuur, mooie dorpjes in de omgeving. Top!!
7
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Toplocatie! Voortaan svp ook betere WiFi
9
Naam: Jacqueline Lingen Rosendaal
Datum: 12 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een makkelijke tuinstoel zou fijn zijn. De ligging strandhuisjes Vlissingen is echt fantastisch. Zeker een aanrader.
10
Naam: M. Peters
Datum: 8 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima! Ligging, sfeer huisje, vriendelijkheid medewerkers, uitzicht op zee, dichtbij vlissingen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.