Résidence Wijngaerde

Domburg, Zeeland, Nederland

  • Luxe appartementen
  • In badplaats
  • Zee en strand

reviews

8.8

Vakantiepark Résidence Wijngaerde scoort gemiddeld een 8,8

Dit is het gemiddelde cijfer uit 397 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 397 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
in voorafgaande vragen al beschreven
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Hans Van Santen
Datum: 11 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig appartement op een prachtige locatie en ook nog eens prachtig weer gehad. Tip: ontbijten in de brasserie zou een mooie extra zijn, alhoewel bakker Bliek heerlijk brood bakte :-)
8
Naam: A V
Datum: 11 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben 2 weken in residence Wijngaerde gezeten in app 59. Dit is een bordeaux wellness appartement waarbij GEEN ramen open kunnen. Dit hebben we nergens in de door roompot verstrekte info terug kunnen vinden. Ondanks dat het appartement, net als de locatie, geweldig is is het niet kunnen openen van ramen voor ons de reden om niet meer voor resicence Wijngaerde te kiezen. Nog 1 klein ding; het is super fijn dat er een wasmachine en droger aanwezig zijn maar het ontbreken van een strijkplank en strijkijzer is dan weer jammer
8
Naam: Leendert Rasser
Datum: 4 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer mooie woning, goede ligging met prachtig terras. Een principiële opmerking: de ramen in de slaapkamers kunnen niet geopend worden. Voor Hollanders is dat zeer vreemd.
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig appartement met dito uitzicht!
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De lokatie is perfect. Prijs wat aan de dure kant. Maar je krijgt wel een complete mooie nette woning met alle benodigdheden. Dit was ons 3e verblijf in Residence Wijngaerde. Wij willen altijd graag dezelfde luxe als thuis, dat is vakantie. En dan dat mooie Domburg, alles bij elkaar, geweldig. Kom graag nog een keer terug. Groetjes uit Deventer, Guus en Linda van Gumster
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi appartement en geweldige ligging
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Overweeg bij verblijf van meerdere weken een tussenschoonmaak en wissel bedlinnen en handdoeken (vooral keuken) Inventaris in deze keuken beperkt in hoeveelheid servies en keukenapparatuur, Senseo niet op zijn plaats in een appartement als deze
10
Naam: Anoniem
Datum: 22 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super penthouse op super locatie
7
Naam: Anoniem
Datum: 16 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Al meerdere keren in Wijngaerde in Domburg verbleven. De appartementen zijn erop achteruit gegaan. Het slot van de deur in de centrale hal is al maanden kapot. Niet echt veilig, omdat iedereen nu in en uit kan. Ook de garagepoort staat regelmatig uren/dagen open. Ook wordt er door vreemden geparkeerd op jouw parkeerplaats. Het wordt ook steeds gehoriger. Je hoort alle geluiden in het complex en zet je de balkondeur open, dan lijkt het alsof je op straat slaapt. De appartementen zijn warm en haast niet koel te krijgen. De bedden zijn slecht. We hebben al verschillende appartementen gehad, maar alle bedden zijn doorgezakt. De prijs kwaliteitsverhouding klopt niet meer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Résidence Wijngaerde is een heerlijk vakantie verblijf. Wél verbaast het mij dat er een koffiepad apparaat staat ipv een Nespresso machine, want dat past absoluut niet in de lijn der verwachting bij de kaliber van dit verblijf. Oók snap ik niet dat er geen strijkplank/-ijzer aanwezig is (wél een heerlijke was- en droogmachine). Er staat wél een theepot, maar dan weer géén theelichtje. Het lijkt niet zo belangrijk, maar koude thee is gewoon jammer! Desondanks, zal niets ons weerhouden om snel terug te komen om van deze fantastische plek te genieten!..... Al moet ik mijn eigen strijkijzer en Nepresso apparaat meenemen ;)
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima appartement ,zeer mooi groot en zuiver. Wijngaarden residence is voor herhaling vatbaar.
7
Naam: Anoniem
Datum: 28 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het inchecken was deze keer rampzalig. We zijn tot driemaal toe terug moeten rijden van Wijngaerde naar Hof van Domburg omdat de keycards voor de toegang tot de parkeergarage en het appartement defect waren. De vierde keer hebben we gebeld met de receptie, die iemand van de technische dienst stuurde. Ook deze medewerker had defecte keycards bij zich en hij was van mening dat je voor de parkeergarage geen keycard nodig had. Wel dus! Hij stuurde vervolgens een andere medewerker naar ons toe, die een aantal kapotte keycards bij zich had en gelukkig ook een aantal die het wel deden. De kapotte keycards stopte hij vervolgens in zijn zak bij de werkende, zodat bij een volgende gast weer hetzelfde gebeurt als ons. We hebben dit andere jaren al zien gebeuren bij andere gasten en waren toen blij dat het bij ons goed was gegaan. Triest dat dit dus blijkbaar vaker gebeurt. Ook het slot van de hoofdingang is defect, waardoor iedereen toegang heeft tot het complete pand. Niet echt veilig! De medewerkers waren allemaal zeer vriendelijk, maar het systeem deugt gewoon niet. Triest en onprofessioneel voor het bedrag dat je voor dit verblijf moet betalen! We hadden al eerder ook geboekt voor augustus en ik kan alleen maar hopen dat het dan in een keer goed gaat.
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker rustig gelegen en netjes verzorgt
8
Naam: Gertjan Commu
Datum: 22 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super appartement waarbij alleen een zonwering of parasol ontbrak. Zeker gezien wat je moet betalen is dit echt een must…..
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super week gehandeld
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed onderhouden complex op een fantastische locatie. Accommodatie was ook dik in orde.
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het heel erg fijn in wijngaerde Domburg. Daar zijn we al heel vaak geweest en hopen dat we er nog vaak naar toe kunnen. Dit jaar 3 keer !!
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf gehad. Goede locatie we komen hier al een aantal jaren.Steeds erg tevreden geweest.
9
Naam: Fabiola Splinter-Van Schaik
Datum: 13 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het appartement op Résidence Wijngaerde is prachtig, lekker ruim van opzet, prachtige keuken, maar het mist wat sfeer. Wat kunstplanten en -bloemen zou de boel wat gezelliger maken. Een beetje kleur zou ook niet misstaan. Het werkelijk prachtige grote dakterras mist helaas ook wat sfeer. Wat kunstplanten (nep klimop) tegen de wanden zou de boel al wat opfleuren. Of geef de wanden een kleurtje met wat gezellige Domburgse taferelen. Zal een hoop schelen. Verder niets dan lof! Oh ja, doe iets aan de klok (winter-/zomertijd). Wij konden op vrijdag 09.00 uur ons afval niet kwijt in de restafval container. Hebben het aan een toevallig passerende vuilnisman gelukkig mee kunnen geven. Daarna konden wij helaas niet meer terug in het appartement om onze bagage te halen voor vertrek. Gelukkig kwamen we iemand van de schoonmaak tegen, die ons binnen heeft gelaten. Er was even paniek.
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was weer top! Wel jammer het gedoe met de voordeur - moet via de parkeergarage na binnen ... niet echt een fijn gevoel als vrouw alleen na de avondwandeling - just omdat dit in maart ook al niet werkte. Verder een prima appartement, gezellige sfeer en echt een klein thuis voor de vakantie! Als verbetering zouden er zitkussens voor de terras meubels een puntje op het i kunnen zijn.
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldige locatie en een prachtig appartement. Bank en stoelen waren voor ons minder goed geschikt. Prima bedden ook.we hebben het buitengewoon goed naar onze zin gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wifi code bij reservering en achter op tv klopten niet, in info map zat goede code
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima appartement; goede locatie! Wel wat lawaaierig ‘s ochtend door stationair draaiende motoren van vrachtwagens die winkels en horeca kwamen bevoorraden.
8
Naam: Ida Wensel
Datum: 4 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging van de woning is echt top! Helaas is het niet mogelijk om de ramen te openen (wel van te voren bekend). Schoonmaak kan beter. Dan nog komen we zeker nog een keer terug!
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.