Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Buitenhof Domburg

Buitenhof Domburg

Domburg, Zeeland, Nederland

  • Luxe villa's
  • Zwemparadijs
  • Bij badplaats

Adres

Buitenhof Domburg

Babelweg 2
4357 BT Domburg
Zeeland
Nederland

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Elk vakantieverblijf heeft parkeergelegenheid voor één auto. Daarnaast is elke straat voorzien van een extra parkeerterrein waar een tweede auto geparkeerd kan worden.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich bij de parkreceptie te melden en (tegen betaling) te parkeren op de parkeerplaats bij De Parel.

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen kan in het hoogseizoen op maandag tot 18.00 uur, in het laagseizoen tot 17.00 uur en op vrijdag tot 19.00 uur. Komt u aan na sluitingstijd van de parkreceptie, dan kunt u zich op maandag tot 22.00 uur en op vrijdag tot 23.00 uur aanmelden bij het zwembad. Komt u later? Meld dit dan a.u.b. bij de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)118 588 200.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ligt de informatie over het arrangement gereed in uw bungalow. Houd er rekening mee dat u vóór 18.00 uur arriveert als uw arrangement al op de aankomstdag begint.

Toegang vakantieverblijf

Gasten van Buitenhof Domburg kunnen hun vakantieverblijf openen met de thuisgestuurde Keycard. 

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot uw vakantieverblijf
  • toegang tot zwemparadijs De Parel
  • legitimatie op het park


De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Wifi

U kunt de wifi inlogcode vinden op de buitenzijde van de koelkast. Daarnaast kunt u gebruikmaken van het wifinetwerk 'Free Wifi Roompot'.

Toegang subtropisch zwemparadijs

Alle gasten hebben gratis toegang tot subtropisch zwemparadijs De Parel. Wanneer u in het bezit bent van een Keycard kunt u hiermee, tijdens openingsuren, uw toegangskaarten verkrijgen. De toegangskaarten zijn geldig tijdens uw vakantie en worden slechts éénmaal verstrekt. Kinderen t/m 4 jaar ontvangen geen kaart. Uw toegangskaarten zijn 4 uur na entree weer geldig.

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u om uiterlijk 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten. Mocht u in het bezit zijn van een Keycard dan hoeft u deze niet in te leveren, maar kunt u deze gewoon mee naar huis nemen.

Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,-/€ 115,- per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.