Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

  • Chat

    Sorry, we zijn even offline.

    Start chat
  • WhatsApp

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw appjes.

    06 22 16 71 56
  • Facebook Messenger

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

    Facebook
  • Telefoon

    Tot 21:00 uur kunt u ons bellen.

    (gebruikelijke belkosten)

    Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit Belgiƫ: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bos en Duin

Bos en Duin

Oostkapelle, Zeeland, Nederland

  • Vlak bij zee en strand
  • Bosrijke omgeving
  • Natuurgebieden nabij
  • Gratis toegang tot zwemparadijs
  • Gratis wifi

reviews

8.1

Vakantiepark Bos en Duin scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 178 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 178 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 11 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We vonden het raar dat er geen receptie was.maar jullie hebben alles goed geregeld. Het was een erg mooi huisje.
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
rustige ligging, geweldige omgeving (strand, bossen,duinen) mooi en praktisch ingerichte huisjes, verkeersvrij domein (veiligheid voor kinderen)
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben genoten van een fijn weekend.Strand op loop afstand. De inrichting zag er mooi uit. Het was heel schoon. De bedden lage prima. De bank in de woonkamer was te diepe zit moest een aantal kussens in je rug doen dan kon je goed zitten. Wel jammer dat er geen meldpunt op het park is je moet dan naar een na bij gelegen park bellen. Oplossing misschien in het Hotel Bos en Duin van Roompot.
6
Naam: Lilian Janssens
Datum: 1 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het huisje is te klein voor 6 volwassen mensen. Wij kregen het er heel moeilijk warm. Met een verplichte schoonmaak gaan wij ervan uit dat alles heel netjes is. Maar boven lag er nog hondenhaar alsook in de zetel en op de matten.
10
Naam: Anoniem
Datum: 1 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De huisjes zijn erg opgeknapt! Heerlijk dichtbij het strand en op het park is het lekker rustig
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Rust
6
Naam: Kees van Bergen
Datum: 31 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
we hadden een 6 persoons huisje gehuurd dan verwacht je toch wel dat er 2 autos kunnen staan maar helaas dat kon niet is er een auto op betaald parkeren gaan staan en met uit pakken van de auto was ook niet handig dat je niet bij het huisje kon parkeren het huisje was prima maar verder was er niets te doen op het park
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot Vakanties
9
Naam: Peter Fleuren
Datum: 11 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
we hebben een fijne midweek gehad, een schoon en compleet verblijf. Rustig park en mooie omgeving, een fijne uitvalsbasis voor wandelingen, fietsen en uitstapjes.
7
Naam: Hans Vanstalle
Datum: 9 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wel tevreden. Enkel de parking was dramatisch. Als je een huisje van 6 personen huurt mogen er echt wel 2 parkeerplaatsen voorzien worden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.