Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bos en Duin

Bos en Duin

Oostkapelle, Zeeland, Nederland

  • Zee en strand
  • Bosrijk
  • Natuurgebied

reviews

8.1

Vakantiepark Bos en Duin scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 201 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 201 reviews

8
Naam: Albert Spanjaard
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
alles redelijk behalve de ligbedden
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Woning wordt als ‘gerestylde’ woning aangeboden. Vermoedelijk vanwege de vloer en het meubilair? Voor het overige is deze woning behoorlijk gedateerd. Tegelwerk en sanitair, douche en toilet zijn fors verouderd, kitwerk is op meerdere plaatsen in slechte conditie en ook een douchegordijn is niet meer van deze tijd. In de kleine keuken is amper opbergmogelijkheid, ontbreken haakjes voor b.v. een hand- of theedoek, en is door de aanwezigheid van twee koffieapparaten en een waterkoker amper werkblad beschikbaar. Op de slaapkamers ontbreken stoelen om kleding op weg te leggen. Op een enkel schilderij is de woning kaal en weinig sfeervol. Eetkamerstoelen zijn te groot voor de tafel, waardoor ze alleen met moeite onder de tafel te schuiven zijn. Keycard moest in Domburg worden afgehaald. De receptie daar leek het park niet heel goed te kennen. Zo werd aangegeven dat met de auto tot aan de woning mocht worden gereden om te laden en te lossen, terwijl dat helemaal niet mogelijk is. Verder werd gezegd dat bezoek ook op het park mocht parkeren, wat niet mogelijk was omdat er alleen genummerde plaatsen, 1 per woning, beschikbaar waren. In de praktijk zagen wij overigens vrijwel elke dag meerdere auto’s buiten de genummerde plaatsen staan, waartegen ogenschijnlijk niet opgetreden werd. Positief punt is de prima ligging tov het strand. Verder compliment voor de service toen wij geen warm water meer hadden. Binnen ca 3 kwartier stond de monteur, op zondag, voor de deur om dit te verhelpen.
10
Naam: Theo de Jong
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Inventarisatie
8
Naam: W Linstra
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park is erg uitgekleed, dat is jammer. Zwemmen in Domburg hebben wij niet gedaan. De wifi was erg slecht, na 2 keer bellen (2 dagen) prima opgelost. De ligging is met mooi weer erg goed (strand en natuur)
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Marcel Schrijen
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik heb een hele goede vakantie gehad op het park. Ik zal zeker vaker terug komen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een fijn verblijf gehad! De aankomst met een kleine attentie ter felicitatie van ons huwelijk begon al goed. Het huisje is mooi, goed schoongemaakt en de gerenoveerde keuken en badkamer zijn erg fijn. We misten alleen wel echt ovenwanten, dat zou ik graag toegevoegd zien. Ook het niet kunnen scheiden van gft en/of plastic zouden wij nog wel willen noemen. Verder hebben we een heerlijke week gehad, mooie locatie en het contact met het personeel was erg prettig en we werden goed geholpen.
8
Naam: Marije van der Velde
Datum: 15 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Erg tevreden over het huisje: netjes ingericht met aandacht voor details, alles wat we nodig hadden was aanwezig. Beste vakantieverblijf tot nu toe bij Roompot. Locatie van het park is top! Leuk speeltuintje voor de kinderen.
9
Naam: Jose Stap
Datum: 15 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super verblijf gehad , huisje schoon en netjes, mooie ligging en goed onderhouden. Fijne omgeving voor zowel wandelen, fietsen en strand.
8
Naam: Ben Van der Heijden
Datum: 13 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Suoer
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf . Was eerste keer naar zeeland als het mogelijk is gaan we van de zomer weer Op een ander park dichter bij oosterschelde
10
Naam: Elise Boersma
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Aanrader
8
Naam: Peter de Vries
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Omdat het heerlijk (droog en zonnig) weer was was het heerlijk vertoeven op dit park. Omdat het een klein park zonder faciliteiten is heb je niet het idee op een Roompot park te verblijven.
10
Naam: H. Hanssen
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: S.M. Brands
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie vernieuwde huisjes binnen, alles wat je nodig hebt is er en t was mooi schoon. Mag nog wel n opknapper aan de buitenkant. Ligging vlakbij t strand is top!
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Perfecte ligging, mooi huisje, goede inventaris. Schoonmaakkosten wel erg hoog!
7
Naam: G.H. Herman Deijk
Datum: 20 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Gabriele Kratz
Datum: 13 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Wilfried Kortleven
Datum: 12 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rustig park. Mooi cottage, wel wat klein voor 6 personen. Tuin is ook heel klein. Ligging is goed, niet ver van zee en bos.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf en dicht bij bos en zee
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We vonden het raar dat er geen receptie was.maar jullie hebben alles goed geregeld. Het was een erg mooi huisje.
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
rustige ligging, geweldige omgeving (strand, bossen,duinen) mooi en praktisch ingerichte huisjes, verkeersvrij domein (veiligheid voor kinderen)
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben genoten van een fijn weekend.Strand op loop afstand. De inrichting zag er mooi uit. Het was heel schoon. De bedden lage prima. De bank in de woonkamer was te diepe zit moest een aantal kussens in je rug doen dan kon je goed zitten. Wel jammer dat er geen meldpunt op het park is je moet dan naar een na bij gelegen park bellen. Oplossing misschien in het Hotel Bos en Duin van Roompot.
6
Naam: Lilian Janssens
Datum: 1 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Het huisje is te klein voor 6 volwassen mensen. Wij kregen het er heel moeilijk warm. Met een verplichte schoonmaak gaan wij ervan uit dat alles heel netjes is. Maar boven lag er nog hondenhaar alsook in de zetel en op de matten.
10
Naam: Anoniem
Datum: 1 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De huisjes zijn erg opgeknapt! Heerlijk dichtbij het strand en op het park is het lekker rustig
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rust
6
Naam: Kees van Bergen
Datum: 31 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
we hadden een 6 persoons huisje gehuurd dan verwacht je toch wel dat er 2 autos kunnen staan maar helaas dat kon niet is er een auto op betaald parkeren gaan staan en met uit pakken van de auto was ook niet handig dat je niet bij het huisje kon parkeren het huisje was prima maar verder was er niets te doen op het park
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot Vakanties
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.