Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bos en Duin

Bos en Duin

Oostkapelle, Zeeland, Nederland

  • Zee en strand
  • Bosrijk
  • Natuurgebied

Adres

Bos en Duin

Vroonweg 2
4356 ET Oostkapelle
Zeeland
Nederland

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Bos en Duin is een autovrij park. Parkeren is alleen toegestaan op de parkeerplaats bij de ingang. Per vakantieverblijf is er 1 auto toegestaan en treft u een parkeervak met uw huisnummer. Eventuele andere auto's kunt u parkeren op de openbare parkeerplaats.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoeker dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden.

Faciliteiten

Gasten van Bos en Duin kunnen gratis gebruik maken van de faciliteiten en het gratis sport & animatie programma op vakantiepark Hof Domburg

Aankomst

Op de dag van aankomst verwelkomen wij u graag op de receptie van vakantiepark Hof Domburg (, Schelpweg 7, 4357 RD in Domburg). Hier kunt u de Keycards voor uw verblijf op Bos en Duin ophalen.

Aanreizen kan op vrijdag van 15.00 uur tot 20.00 uur en maandag van 15.00 uur tot 18.00 uur. Tussen deze tijden kunt uw Keycard ophalen aan de receptie van vakantiepark Hof Domburg. Als u een early check-in heeft gereserveerd kunt u vanaf 12.00 uur uw keycards afhalen. Komt u aan na sluitingstijd van de receptie, dan kunt u op maandag tot 22.00 uur en op vrijdag tot 23.00 uur terecht bij de receptie van Vrijetijdscentrum De Parel (Babelweg 2, 4357 BT in Domburg).

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat u vóór 18.00 uur arriveert als het arrangement op de aankomstdag begint.

Toegang park/accommodatie

Bij aankomst kunt u automatisch inchecken met de thuisgestuurde Keycard. Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent, bent u automatisch ingecheckt op het park en kunt u doorrijden naar uw vakantieverblijf. Hier kunt u de Keycard gebruiken als sleutel.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het park
  • toegang tot uw vakantieverblijf
  • toegang tot het subtropisch Zwemparadijs De Parel in Domburg
  • legitimatie op het park


De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in hun vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Heeft u geen keycard ontvangen?

Dan kunt u zich melden bij de receptie van Vakantiepark Hof Domburg. Na sluitingstijd van de receptie kunt u zich aanmelden bij het zwembad. 

Wifi

Indien uw vakantieverblijf beschikt over gratis wifi, kunt u de inlogcode vinden op de binnenzijde van het keukenkastje.

Toegang subtropisch zwemparadijs

Als gast van Bos en Duin heeft u gratis toegang tot subtropisch Zwemparadijs De Parel in Domburg. Tijdens de openingsuren kunt u hier met uw Keycard uw toegangskaarten afhalen. U stopt hiervoor uw Keycard in de daarvoor bestemde automaat en ontvangt per persoon uw toegangskaart. Per bezoek moet u opnieuw uw Keycard in de automaat invoeren. Kinderen t/m 4 jaar ontvangen geen kaart, maar hebben wel gratis toegang tot het zwembad.

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u om uiterlijk 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten. De Keycards hoeven niet ingeleverd te worden.

Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.