Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Kustpark Texel

De Koog / Texel, Waddeneilanden, Nederland

  • Rustig en ruim
  • Zwemparadijs
  • Bij badplaats

Adres

Kustpark Texel

Schumakersweg 3
1796 NM De Koog / Texel
Waddeneilanden
Nederland
+31 (0)222 - 317290

Algemeen

Parkeren

Huurders van type T4M Comfort, T4A (Comfort), T6A (Comfort), T6AB (Comfort), T6AM (Comfort), T6B (Comfort/Luxe), T6BM, T6C, T8A, Buytengors en Schilpbanck kunnen hun auto bij het vakantieverblijf parkeren. Huurders van type T4 Comfort, TX4 en Comfort 4  kunnen hun auto in de nabijheid van hun verblijf parkeren, waar tevens bagagewagentjes ter beschikking staan.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Servicepakket

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij de parkreceptie.

Informatie voor Texel

Ticket voor de veerboot

Bespaar tijd op de heenreis en koop uw ticket voor de veerboot van Den Helder naar Texel vooraf op https://www.teso.nl/

Parkeren op Texel

Op bijna alle parkeerplaatsen op Texel geldt betaald parkeren. Dat kan eenvoudig met het Texel e-vignet, een digitale parkeerkaart die u online of bij de parkeerautomaat koopt. Lees meer of koop een parkeerkaart op https://texelevignet.nl/

Reisinfo

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag tot 18.00 uur en op vrijdag tot 22.00 uur. Komt u aan op een andere dag of buiten de openingstijden van de parkreceptie? Meld u dit dan a.ub. vooraf aan de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)222 317 290.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Als uw arrangement al op vrijdag of maandag begint, denk er dan aan om vóór 18.00 uur aan te reizen i.v.m. openingstijden van de horecagelegenheden.

Toegang park/vakantieverblijf

Huurders van type Comfort 4 en TX4 kunnen automatisch inchecken met de thuisgestuurde Keycard. U gebruikt de Keycard om uw vakantieverblijf te openen. Huurders van de overige types kunnen zich melden op de receptie. Op vertoon van uw bevestiging ontvangt u de sleutel van uw verblijf.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het vakantieverblijf
  • toegang subtropisch zwemparadijs Calluna
  • legitimatie op het park


De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto of in de nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Wifi

U kunt de wifi inlogcode vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

Toegang subtropisch zwemparadijs

Alle gasten van Kustpark Texel hebben tijdens hun verblijf gratis toegang tot subtropisch zwemparadijs Calluna. Wanneer u in het bezit bent van een Keycard kunt u hiermee tijdens openingsuren uw toegangskaarten verkrijgen. Wanneer u niet in het bezit bent van een Keycard kunt u uw toegangskaarten ophalen bij de receptie. De toegangskaarten zijn geldig tijdens uw vakantie en worden slechts éénmaal verstrekt. Kinderen t/m 4 jaar ontvangen geen kaart.

Inventaris

In je vakantieverblijf tref je een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht. 

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen: set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

Op uw vertrekdag dient u het vakantieverblijf vóór 10.00 uur te verlaten. Gasten die verblijven in de types T4 Comfort, T4A (Comfort), T6A (Comfort), T6AB (Comfort), T6AM (Comfort), T6B (Comfort/Luxe), T6BM, T6C, T8A, Buytengors en Schilpbanck dienen de sleutel voor 10.00 uur inleveren bij de parkreceptie. De Keycards hoeven niet ingeleverd te worden.

Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.