Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiewoning Veluwe, heerlijk ontspannen in een super omgeving!

Tot rust komen op de Veluwe

Tot rust komen op de Veluwe

Het is altijd fijn om een woonplek te hebben. Een plek waar u zich altijd terug kunt trekken, nadat u een dag hard heeft gewerkt. Toch kan het nog veel fijner zijn om eens in de zoveel tijd een vakantiewoning Veluwe te betrekken. U komt daar nog veel meer tot rust dan in uw eigen woning. Dat heeft alles te maken het feit dat u in een andere omgeving bent en er zo goed als geen afleiding in de buurt is. U heeft dan de meeste kans dat u zich weinig zorgen hoeft te maken over uw drukke baan of leven. Juist een Veluwe vakantiewoning helpt u om te ontspannen en weer op te laden voor de periode die voor u ligt. Roompot heeft diverse vakantiewoningen Veluwe voor u in de aanbieding.

Een Veluwe vakantiewoning boekt u bij Roompot

De Veluwe is natuurlijk een uitermate geschikte plek om tot rust te komen. De Veluwe wordt namelijk gekenmerkt door een bosrijke omgeving. Het heeft altijd wel iets sprookjesachtigs, waardoor het net lijkt alsof u zich in een andere wereld begeeft. En juist dat gevoel zorgt ervoor dat u weer helemaal tot uzelf komt. U krijgt weer energie met betrekking tot de tijd die voor u ligt. Een vakantiewoning Veluwe is daarnaast voorzien van diverse gemakken, om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk geniet. Want vakantie heeft alles met genieten te maken. Breng daarom ook eens een bezoek aan de vele leuke attracties die er in de omgeving te vinden zijn. De bos en heide zijn er om te ontspannen, maar de restaurantjes zorgen er weer voor dat u heerlijk kunt eten.

Tijd voor uw gezin

Tijd voor uw gezin

Het beste dat u uzelf en uw gezin kan geven, is vakantie. Tijdens de vakantie staat namelijk de tijd voor elkaar centraal. Eindelijk kunt u uw zoontje weer eens een boek voorlezen, voordat hij in slaap valt. En misschien is het al veel te lang geleden dat u met uw dochtertje tikkertje heeft gedaan. Juist daarom is een vakantiewoning Veluwe van groot belang. Het helpt u om weer eens stil te staan bij datgene dat werkelijk waarde heeft. Ook uw partner en kinderen zullen aan u merken dat u weer helemaal uzelf bent tijdens een verblijf in een Veluwe vakantiewoning. Des te meer reden om de familiebanden weer eens te versterken tijdens een vakantie. Onderneem leuke uitjes met uw gezin en geniet volop van de natuur, leuke activiteiten en lekker eten. Het zal absoluut een onvergetelijke ervaring zijn, zowel voor uzelf als de rest van uw gezin.

Onze suggesties

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Kindvriendelijk strand

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

  • Veelzijdig vakantiepark
  • Uitgestrekte bossen

Hof Domburg

Hof Domburg

  • Zeer kindvriendelijk park
  • Zwembad met buitenbad

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.