Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Villapark de Weerribben

Paasloo, Overijssel, Nederland

  • Gratis wifi
  • Nationaal park
  • Dagattracties

reviews

8.6

Vakantiepark Villapark de Weerribben scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1102 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 1102 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Defect meldingen bij aankomst waren bij vertrek nog niet verholpen. Dat had wel gemogen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gezellig, knus park met mooie rietgedekte huizen. Ligging van het huisje (nr 36) was voor ons ideaal, vlakbij het bos waar we veel met de hond gelopen hebben. Het rustige, kleinschalige park sprak ons erg aan en de vijver in het midden gaf een leuk uitzicht. We hebben een heerlijke week in villapark de Weerribben gehad! Jammer dat we niet van het restaurant gebruik hebben kunnen maken vanwege Corona maar de bezorgdienst van maaltijden bood uitkomst.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De zithoek was uiterst oncomfortabel, de bedden echt veel te hard. De receptioniste onvriendelijk. De broodjesservice was uitstekend, personeel van het restaurant ook, het diner viel tegen qua uitleg en uitstraling (plastic en onduidelijk wat bij wat hoorde) De high wine en beer was goed van kwaliteit. Bier beter dan de wijn. Kleine flesjes wijn zomder etiket is niet leuk matuurlijk. Te weinig brood ook erbij.
9
Naam: Tinie Ponne
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rust kleinschalig sfeervol
10
Naam: C.J.T. Schiffelers-Snijder
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
feel good moment
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een prachtig vakantiepark met veel ruimte rondom de huisjes
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima! We vonden de afzuigend, zowel in jeuken als douche onvoldoende; verder de inrichting en de plaatsing van de tv: deze stond niet stabiel, het gordijn hing voor het beeld en hij paste niet op die plek irt de zithoek
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Knappe moderne accomodatie 12-22. Kan iets kindvriendelijker door rol-traphekjes te plaatsen welke bij normaal gebruik niet in de weg zitten. Een kinderstoel kan makkelijk standaard in elke accomodatie (trapkast in de keuken is ruim zat daarvoor). Badkamer kan iets opgeknapt. Verder erg netjes en compleet huisje. Iets later vertrekken i.v.m. ijzel was geen probleem. Top service dus.
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Dank voor de flexibiliteit dat we pas om 12 uur mochten uitchecken vanwege de code rood (ijzel). Heel fijn. Updates en communicatie via whatsapp was ook fijn en heerlijke broodjes en goede service dat ik wat boodschappen kon komen halen die bij mij op waren!
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel bijzonder met de sneeuw en het ijs en de schaatsers voor de deur.
9
Naam:
Datum: 13 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben echt geen minpunten voor dit park kunnen kunnen bedenken we hebben ondanks de coronamaatregelen een heerlijke midweek gehad en komen zeker nog een keer terug!
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne midweek gehad, mooie wandelingen in de sneeuw kunnen maken, lekker onder de zonnebank gelegen waarvan wij ons wel afvragen of de sterkte nog optimaal is. Infraroodsauna is helaas niet zo warm waardoor het niet aangenaam is om daar lang in te zitten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een mooi ruim opgezet park op een mooie locatie.
10
Naam: Henk van Noort
Datum: 8 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig park, ruim en mooi verblijf, wel wat verouderd meubilair. Prachtige omgeving. Met al een topper.
10
Naam: Anneke
Datum: 8 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park in een prachtige omgeving!
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke week gehad, helaas 1 dag eerder vertrokken i.v.m. zieke dochter thuis. Prachtig park in mooie omgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf, mooie goed onderhouden tuin ,heerlijk relaxen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Schoon huisje.
10
Naam: Regina Zijlstra Van Dijk
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was onze 2e bezoek aan dit park en zeker niet de laatste! Het enige wat beter kon was de openhaard, die kregen we echt niet goed aan. Maar kan ook aan ons liggen haha
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De matrassen waren niet comfortabel verder een prachtig huisje en prima service. Blij met de mogelijkheden op het park zoals de dieren en speeltuin
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne week gehad op een rustig en mooi aangelegen park! De informatie die je kreeg via de app was heel handig (dagelijkse update) en de mogelijkheid tot bezorging van brood en eten was super goed!
10
Naam: M. van Zunderd
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Alleen jammer dat er zonder communicatie huisje veranderd was.
8
Naam: CMM van den Bijllaardt
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
heerlijk, ik had het verblijf uitgekozen vanwege de grote angst voor vuurwerk van mijn hond maar ik heb sinds jaren weer ontspannen genoten van oud en nieuw
7
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 31 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf maar fotos op internet schepten hogere verwachting. De inrichting was in het echt veel gedateerder.
9
Naam: Karin Hovestad Vonk
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima huis, mooie omgeving, administratie is goed geregeld en het bezorgen van maaltijden verliep uitstekend!
7
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Inrichting huisje erg gedateerd en ongezellig Schoonmaak matig
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.