Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Villapark de Weerribben

Paasloo, Overijssel, Nederland

  • Gratis wifi
  • Nationaal park
  • Dagattracties

reviews

8.6

Vakantiepark Villapark de Weerribben scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1062 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 1062 reviews

10
Naam: Arie van Bart
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: John Bons
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Hoi. Huisje was prima niets op aan te merken top. De schoonmaak van de slaapkamer mag wel iets meer aandacht hebben. Want de staat een Nachtkastje naast het bed van hout gemaakt. Ik lag er iets kleins op en het viel door een gaatje er door toen ik het nachtkastje optil om het te pakken. Lach er een verdwaalde sok met heel veel stof er op dus die lag er al een tijdje . Ook de lampje zat er stof op. Dus de slaapkamers mogen wel wat meer aandacht. En dan de koekenpan de stonden er drie. Waar van er twee te vies waren om te gebruiken ook dat zou beter in de gaten gehouden moeten worden. En dan een extra lampje onder de keukenkastjes zou fijn zijn. Maar voor de rest heb ik het prima naar me zin gehad en kom zeker nog een keer terug. Het is me goed bevallen.
9
Naam: Roelie Fühler
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel gezellig weekend gehad op dit rustige park
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Heerlijk tot rust gekomen
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was heerlijk! Prachtig park, en mooie fiets en wandelmogelijkheden in de buurt! We waren er in november; Giethoorn was leeg en beeldschoon. Weer enorm genoten van de Weerribben.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Wij hadden een heerlijke accommodatie en het was erg schoon en het is een heerlijk rustig park. Goed wandelgebied omdat we de hond ook bij ons hadden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Lekker rustig en mooie omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben genoten van een heerlijk, net en sfeervol huis..met veel ruimte erom heen..in deze herfstsfeer!
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: M. Boot
Datum: 13 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke en rustige vakantiebestemming (helemaal nu tijdens het coronavirus)
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Comfort en rust in dit prachtige park!
9
Naam: Michel van Haaren
Datum: 13 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi ruim huisje.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een gezellig weekend gehad, maar het huisje is wel wat gedateerd, en had iets schoner gemaakt kunnen worden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij vonden het huisje voor 6 personen beneden aan de krappe kant. De woonkamer/keuken is vrij klein om er met 6 personen te verblijven.
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Primahuisje, goed onderhouden, fijne open haard, heel mooie tuin, aan viswater met VIS. Uitgangspunt voor mooie fietstochten. Restaurant bezorging was heel goed.
5
Naam: Anoniem
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
De ligging van het park is heel mooi, prettige omgeving. Park is rustig, wat prettig is. Alleen viel de accommodatie (huisje 68) tegen, de fotos kunnen altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Maar dit was ouderwets en verouderd (vb stof van de bank versleten, spullen in de keuken oud/niet scherp). Slaapkamers alleen maar aparte bedden (wel mogelijkheid tot tegen elkaar aan te schuiven). Rook muf. Wel zeer mooie en ruime tuin.
Wat vervelend om te lezen dat uw geboekte accommodatie niet, dat was wat u er van verwacht had! Wij zijn erg dankbaar dat u deze ervaring met ons deelt. Hier kunnen wij alleen maar van leren bij onze komende restyles dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen.
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een heerlijke midweek in een fijn huis in een prachtige omgeving
9
Naam: Friso Okken
Datum: 6 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Uitstraling van het park, het huisje en de prima service zijn ons heel goed bevallen. Voor herhaling vatbaar kortom!
10
Naam: J.koks
Datum: 6 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Dit jaar voor de 3e keer naar een Roompotpark geweest..helemasl goed! Ontspannen, lekker huis, mooie omgeving, voldoende faciliteiten. Gewoon vakantie!
8
Naam: Tineke Cornelissen
Datum: 6 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij waren erg tevreden gezien de Corona omstandigheden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn huis met mooie tuin. Alles zag er netjes uit en handig dat er 2 autos bij het huisje kunnen staan. Mooie, ruime, moderne badkamer. Jammer dat onze magnetron/oven niet goed werkte. We hebben vanalles geprobeerd, maar in elke functie stopte hij er na 10-20 seconden mee.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Relaxed
10
Naam: L. Bouma
Datum: 2 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer positief. Prachtige locatie, heerlijk rustig, schoon, complete inventaris en voldoende activiteiten. Wij komen graag nog eens terug!
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldig huisje. Prachtige tuin en park. Heerlijk eten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Prachtige luxe, gevoel van thuiskomen
8
Naam: E Bosma
Datum: 1 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Fijne plek alleen is het servicepakket wel erg mager. Als je geen gebruik maakt van de afwasmachine, mis je een droogdoek en zeep en voldoende wc papier. Ook had ik begrepen dat handdoeken inbegrepen waren bij het linnengoed. Daarom zelf geen handdoeken meegenomen.informatie daarover kan wat duidelijker. Jammer ook dat er in het weekend nauwelijks een receptiefunctie op het park wordt aangeboden.. Graag meer aandacht voor vegetarisch aanbod. Dit is eigenlijk niet.meer van deze tijd. De accomodatie en de entourage daarentegen zijn fantastisch.
10
Naam: E van der Zande
Datum: 31 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
een prettig en rustig park met mooie villa.s in een mooie en rustige omgeving
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.