Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Villapark de Weerribben

Villapark de Weerribben

Paasloo, Overijssel, Nederland

  • Gratis wifi
  • Nationaal park
  • Dagattracties

reviews

8.6

Vakantiepark Villapark de Weerribben scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 814 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 814 reviews

9
Naam: Dani Bender
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Eerste x in een villa park. Ik had mijn voordelen, maar vond het een Prachtig huisje, mooie locatie, ontspannen met een jonge baby op stap.
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Perfect ! 10+ ?
10
Naam: Cor van Zetten
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne accommodatie,veel ruimte binnen , een goede ligging, mooie tuin en een mooi park , en niet te vergeten de omgeving in de villapark de weerribben We komen hier zeker weer terug in Paasloo
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig park, goede uitvalsbasis om de mooie omgeving te verkennen
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ik vond het huisje aan binnenkant verouderd en stonk bij binnenkomst.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi en rustig gelegen park, prettig om te verblijven.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super accomodatie. We houden m in gedachten voor een volgende keer. Waarbij we hooen dat coronatijdperk voorbij is en ook oa van restaurant en zwembad kunnen genieten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben ondanks de maatregelingen genoten van het lang weekend.
10
Naam: Frieda Jansen
Datum: 22 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige ligging, veel ruimte, zeer vriendelijk personeel,
9
Naam: Bert Slot
Datum: 19 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Jan Santman
Datum: 19 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Onderhoud, staat van het servies, staat van gasstel en magnetron.
9
Naam: Monique van den Hoff
Datum: 19 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk ruime accomodatie
10
Naam: Anoniem
Datum: 15 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Karin Musters
Datum: 15 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk huisje met top tuin in schitterende omgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
rust en mooie omgeving en vissen op het steiger
8
Naam: Sandra
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Villapark Weerribben is een mooi rustig park. We komen er graag terug als het coronavirus verdwenen is en we ook van het restaurant gebruik kunnen maken. We vinden het onderhoud en de sfeer van huis 36 niet heel fraai. Vloer in badkamer oogt vies/oud. Keukenkastjes ruiken muf van binnen. Plavuizen vloer erg gedateerd.
10
Naam: A.M.H. van Dijk
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is een rustig park, onze kleinzoon was super blij het zwembad. Het eten in het restaurant was heerlijk! Jammer dat de laatste week werd overschaduwd door het Corona virus, maar de omgeving is zo prachtig dat we ons met wandelen en spelletjes doen goed hebben vermaakt. We hopen nog eens terug te komen, zodat we nog meer kunnen genieten van de prachtige omgeving. Bedankt voor de gastvrijheid.
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: A.G.J.M. van Ravesteijn
Datum: 9 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Ontzettend verrast door de ligging en de omgeving hebben wij onze oma /opa kunnen herdenken (samen 200 jaar ). Met deze accommodatie is de weer een hoogte punt voor de F amillie. Onze dank.
8
Naam: Dea Schipper
Datum: 9 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We vonden het erg fijn dat er wat betreft vertrektijd overleg was met de huifkar rit. Ondanks we niet uit de handen van de slager van Oldemarkt konden ontsnappen, hebben we wel veel plezier gehad. Ook de villa en de huizen zijn ruim ( opgezet) . Dankjewel voor het verblijf. Groetjes, Dea Schipper
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ik vierde er mijn 85e verjaardag met mijn kinderen, kleinkinderen en een achterkleinkind. wij vonden allemaal dat de villa erg prettig was om te verblijven, ruim, comfortabel en sfeervol ingericht. Het was ook fijn dat iedere slaapkamer een eigen badkamer had. We waren er te kort om gebruik te kunnen maken van de voorzieningen buiten de villa. Een van mijn kleinkinderen is heel kort met de baby in het zwembad geweest. Ik koos voor Roompot omdat ik mijn 80e verjaardag ook in een vakantievilla van Roompot had gevierd n,l, in Roggel in Limburg.
8
Naam:
Datum: 1 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is er schoon en heerlijk rustig.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
9
Naam: Paul
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Mooie ligging van het park , comfortabele huisjes , rustige ligging
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
8
Naam: J.J. Duinkerke
Datum: 28 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
mooie omgeving
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.