Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark Hellendoorn

Vakantiepark Hellendoorn

Hellendoorn, Overijssel, Nederland

  • Zwembad
  • Natuur
  • Attractiepark

Adres

Vakantiepark Hellendoorn

Sanatoriumlaan 6
7447 PK Hellendoorn
Overijssel
Nederland
+31(0)548 681616

Reisinfo

Receptie

Telefoonnummer

De receptie is te bereiken op telefoonnummer 0031 (0)548 681 616.

Openingstijden

De receptie is iedere dag geopend. Afhankelijk van het seizoen kunnen de openingstijden variëren. Wanneer de receptie gesloten is, kunt u terecht in het restaurant.

Algemeen

  • Bedlinnen zijn verplicht om te huren. Mocht u bij uw reservering een kinderbedje besteld hebben dan is hiervoor geen bedlinnen aanwezig. Wij verzoeken u dit zelf mee te nemen. Bad- en keukenlinnen kunt u zelf meenemen of huren bij de receptie. Het badlinnen bestaat uit een badlaken en een handdoek. Het keukenlinnen bestaat uit 1 theedoek en 1 handdoek.
  • Overnachtende bezoekers dienen bij de receptie te worden aangemeld en hiervoor dienen parklasten en bedlinnen te worden betaald.
  • Bij de receptie zijn kaarten met korting verkrijgbaar voor Avonturenpark Hellendoorn. Als u de kaarten koopt via de receptie krijgt u € 3,50 korting per ticket. 

 

Aankomst

Op de dag van aankomst is uw vakantieverblijf vanaf 15.00 uur beschikbaar. Mocht u niet voor 18.00 uur (vrijdag 20.00 uur) arriveren dan verzoeken wij u contact op te nemen met de receptie.

Waarborg

Bij aankomst dient u een machtigingsformulier in te vullen voor de waarborg.

Vertrek

Wij verzoeken u op de dag van vertrek uw vakantieverblijf uiterlijk 10.00 uur te verlaten.

Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.