Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Recreatiepark De Tolplas

Recreatiepark De Tolplas

Hoge Hexel, Overijssel, Nederland

  • Ruim opgezet park
  • Veel sport- en spelmogelijkheden
  • Vis- en recreatiemeer
  • Ideale omgeving voor natuurliefhebbers
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Recreatiepark De Tolplas scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1086 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 1086 reviews

8
Naam: Willem Valk
Datum: 15 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Anoniem
Datum: 15 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Eerste stap in huis, was enorme baklucht, sombere kleuren combinatie , vieze ramen binnenkant, vettige aanslag beeldscherm tv. spinnewebben aan plafond en muren, rommel in hoeken van de kamer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Was lekker rustig
8
Naam: Leen Freke
Datum: 12 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heel goed gezellig aan het water en lekker licht in de kamers top
8
Naam: J.H.C. van de Ven
Datum: 12 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De vakantiewoning was ruim van opzet. De tennisbaan is niet te bespelen. Er wordt hard gewerkt aan het park. Gelukkig was het restaurant nu 3 weken open, na lang leegstand.
8
Naam: A van den Oever
Datum: 11 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Gewoon een fijn en ontspannen vakantie gevoel
10
Naam: W Lensen
Datum: 11 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben gezellig gevist en goed gevangen we zijn in het restaurant geweest en lekker gegeten was gewoon goed
9
Naam: Ron
Datum: 9 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooie Huisjes aan het water. Veel Privacy.
9
Naam: Aad Middendorp
Datum: 8 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
dat alles netjes schoon was en de vriendelijkheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Schoonmaak was onder maat: hiertoe is briefje ingevuld en afgegeven bij de receptie. Wij komen er voor de mooie ligging aan het meer en het vissen en daar hebben we van genoten (hoewel ze slecht beten..). Het wordt wel steeds voller gebouwd. We zijn er nu voor de 8ste keer geweest en dat vinden we wel jammer.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.