Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Recreatiepark De Tolplas

Recreatiepark De Tolplas

Hoge Hexel, Overijssel, Nederland

  • Ruim opgezet
  • Recreatieplas
  • Natuur

reviews

8.3

Vakantiepark Recreatiepark De Tolplas scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1354 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1354 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 15 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel fijn, alleen de airco van de buren hoor je teveel op je eigen terras en dat is zo niet relaxed en dat bij mooi weer vissen voorgaat op zwemmen. Wij zaten er 7 dagen met heet weer en geen rustig vismoment gehad. Daar zou wat op verzonnen moeten worden. Dat bepaalde avonduren niet bij de vissteigers gezwommen mag worden bv. Verder een heerlijk vakantie gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
ontbraken horren voor de ramen en een veldmuisje bij het huisje. Slecht telefoonbereik
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gewoon fantastisch we blijven terug komen ieder jaar weer!!
10
Naam: Patrick Van Hal
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park met de twentse vriendelijkheid . De goede ligging en mooie omgeving . En niet te vergeten een top restaurant.
7
Naam: Anoniem
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De animatie viel erg tegen. We hadden er meer van verwacht. Verder een prima huisje en goede ligging dichtbij het water, dat was fijn met het warme weer. Maar voor onze dochter wacht het teleurstellend omdat ze weinig vermaakt werd.
8
Naam: Kim Egging
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel erg naar ons zin gehad. Stroomstoring maar werd goed afgehandeld en verholpen.
9
Naam: van buuren
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
lekker rustig gelegen en mooi om gevining kwam helemaal tot rust
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Ruud Janssen
Datum: 11 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
mooi park,lekker vissen/super voor de kinderen.
10
Naam: Chantal Lindaart
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben een geweldige week gehad jammer dat het voorbij was . Ik heb maar 1 minpuntje en dat is..... Adverteren dat je een skelter kan huren mijn dochter wilde niks anders maar die werd teleurgesteld omdat de enigste skelter van het park voor een week gehuurd was beetje jammer...mijn advies is of schaf meer van die dingen aan of verhuurd hem niet voor een week zodat meer kinderen er ook pleZier van kunnen hebben en verhuren voor hoogstens 2 uurtjes per kind per dag. Maar voor de rest een geweldige en leuke en relaxte week gehad Groetjes de familie Lindaart
8
Naam: Karin Wiemelink
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
huisje was er leuk om te zien, mooie tuin prima ligging. Alleen de vloer was van houten planken die krom getrokken waren door de warmte. op blote voeten lopen was niet te doen. en s nachts was het hout zo hard aan het tikken dat het was of er een klappertjes pistool naast je oor afgeschoten werd.. Heel slecht slapen tot gevolg. Tip voor alle huisjes. muggen werende horren voor de ramen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ideaal om met deze hitte direct vanuit het chalet het water in te kunnen
9
Naam: Caroline Kroon-Marrees
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima park en fantastische accommodatie (Twents huisje). De airco was heel fijn bij de temperaturen van de afgelopen week.
7
Naam: JGM Dam
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Lindsey
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was een fijn verblijf hier en daar wat mankementjes maar al met al een top vakantie. Het enige nadeel is het restaurant/barretje en snackbar .. geen fijn personeel lang wachten op je drinken of dat er iemand langs komt..
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Plek om terug te komen !
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Lekker ontspannen en genieten van de ligging aan het water
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het straalt rust uit.
10
Naam: Kirsten
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Top park die ik iedereen aan zou raden want we komen.hier niet voor niets al 4 jaar en ook volgrnd jaar gaan we weer naar de Tolplas toe
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Er zijn dingen in het huisje nodig aan vervanging toe . Ik noem de stofzuiger . Wat wij ook erg vervelend vonden dat onze wc steeds doorliep . Daar is wel naar gekeken en daarna was het nog erger . We hebben een avond ,nacht en ochtend de wc met een emmer water moeten door spoelen . Gelukkig is het de volgende dag opgelost.
9
Naam: Mariska Van Boxtel
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij gaan graag nasr De Tolplas toe. Mooi rustig park, mooie chsletten en bugalows. Iedereen vriendelijk, en zelfs met mijn verjaardag een kaart en bonbons gekregen. Dat vond ik erg attent
8
Naam: Ronald
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke plek zo aan het water. Alleen jammer dat voor het geld ( € 1750,- voor 1 week) de accomodatie wat te wensen over liet. Aantal gebreken, Douche deur kapot en slecht werkend. Buitendeur sloot niet goed wat lastig was met onze hond, Keukenkast deurtjes die er bijna uitvielen, Koelkast werkte slecht, koelde minimaal, algehele indruk is dat de accomodatie wel een opknap beurt kan gebruiken. Nogmaals voor het betaalde geld vonden wij dit onder de maat helaas.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn huis!
8
Naam: Milton Van Opstal
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Net voldoende
10
Naam: Karin Wiering-Silvis
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig gelegen bungalow. Gezellig en persoonlijk ingericht. Veel privacy. We komen graag nog een keer terug in diezelfde bungalow
9
Naam: Eric De Meyer
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel tevreden wij gaan regelmatig naar een roompot op vakantie. Ik ben een rolstoelgebruiker ik vond alleen Jammer dat in niet dichter bij het huisje kon staan. Grts Eric
8
Naam: Franka van Zutphen van Ballegoooij
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Eva
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vorig jaar voor de eerste keer in dit park. Dit jaar voelde aan als thuiskomen. Zeer mooie chalet met fijne ligging. Zeer vriendelijk personeel.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.