Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark Callassande

Vakantiepark Callassande

Callantsoog, Noord-Holland, Nederland

  • Zwembad
  • Animatieprogramma
  • Zee en strand

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Callassande scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3001 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 3001 reviews

9
Naam: Roos Dieleman
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Perfect camping om weer eens terug te komen
8
Naam: Bastiaan Van de Weerd
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Mooie ligging, sfeervol, lekker gegeten in het restaurant
9
Naam: Meeme Folkers
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Beste camping, beste plek
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij komen er al jaren en met tevredenheid, alleen waren vorige week alle 4 de damesdouches defect, en bij zuid waren de tellers niet in orde. Dit heeft in ieder geval 2 dagen geduurd, en dat met een volle camping zou je verwachten dat ze snel gerepareerd zouden worden
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een top park. De kinderen hebben genoten
7
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Hele fijne vakantie gehad, prettige kampeerplek op het grote veld waar een speeltoestel staat. Tip om dit op meer veldjes te doen, de behoefte is er wel. Sanitair en supermarkt kan beter.
9
Naam: AJ Mellink
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Miranda
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Pos: veel ruimte, vriendelijk, goede ligging, prima schoonmaak! Tips: temperatuur kranen hete water in de sanitaire ruimtes veel te warm, gevaarlijk. Begrenzen op max 40 graden. Aankomst en vertrek niet alleen op zaterdag, we waren anders nog wel een paar dagen gebleven. Jammer dat je tegen alle autos aankijkt op het pad over de camping, een aantal algemene parkeerplaatsen voor iedereen zouden wij prettiger vinden. Prima verblijf gehad!
8
Naam: E. van Beek
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Jammer dat de douches drie dagen niet functioneerden. Hier werd ook geen informatie over verstrekt.
8
Naam: Cees Klaassen
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Leuke camping, vriendelijk personeel, prima ligging, slecht/smerig sanitair. Douches die re gelmatig buiten werking waren. Verplaats het bord van Callansande iets naar voren zodat het bij het indraaien bij de Voorweg duidelijker zichtbaar is.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Schoonmaak toiletgebouwen was redelijk, echter alleen in grote lijnen. Kleine, zoals plancets, vensterbank, wastafels, putjes en boven ooghoogte kon zeer veel beter. Schilderwerk en sauswerk zou ook al een andere uitstraling geven
8
Naam: Martine Walravens
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
wel heel veel herrie van de activiteiten rondom koos konijn. We stonden toevallig vlakbij
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was prima. Ligging aan zee is super, zeker omdat wij ook fietsen hebben gehuurd. Safaritent was erg comfortabel. Ligging op de camping niet zo mooi. Tent was wel schoon maar lagen nog diverse spullen van eerdere huurders. Ruimte om de tent is wel erg fijn
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Gastvrijheid
Na 12 jaar weer terug op de camping en gelukkig nog steeds fijne sfeer. Wij waren een beetje bang dat dat zou zijn veranderd nu het park van eigenaar is gewisseld
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
moderne huizen van alle gemakken voorzien
8
Naam: Claudia Vink
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie locatie en goed onderhouden groen
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super! Dankjewel.
10
Naam: Denise Zoet
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij zijn met onze peuter een week bij Roompot geweest en het was in 1 woord GENIETEN! Heerlijk gemoedelijk en overzichtelijk park, vriendelijk personeel, voldoende faciliteiten en animatie. Comfortabel huisje. We komen zeker terug!
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
mooi park, nette huisjes, veel voorzieningen, dicht bij zee
7
Naam: Anoniem
Datum: 6 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Minpunten: Stroom viel regelmatig uit en de douches waren regelmatig koud en dan ook echt koud! Veel vakantiegangers baalden hiervan. Pluspunten: erg mooie supermarkt.
7
Naam: Anoniem
Datum: 5 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Gastvrijheid
zijn tevreden komen volgend jaar graag terug
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ruime lodge, netjes en schoon. Park ook schoon en netjes.
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij zaten in Korfwater 20. We misten wat kussens binnen op het zitmeubilair. Idem voor buiten. Het tuinmeubilair zit behoorlijk hard. Gezien de huurprijs verwacht ik hiervoor meer comfort.
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke nieuwe huisjes leuke locatie
8
Naam: J Zwijnenberg
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke vakantie gehad. Komen er al jaren. Maar dit jaar waren er wel meer minpunten als anders. Douches waren vaak koud (soms tussen door juist erg heet en dan weer koud), er waren dagen dat het zwembad erg koud was. Het eten in zowel restaurant als snackbar duurde soms ontzettend lang. En ja corona maakte het er niet makkelijker op en we zijn onwijs blij dat we heen konden en mochten. Maar naar mijn idee had er wel meer georganiseerd kunnen worden voor de kinderen. Het kwam een beetje over als goed excuus om niet zo veel te hoeven doen dit jaar. Erg jammer want het animatieteam was verder wel vriendelijk. En ik denk dat er veel meer uit te halen valt op dit mooie park! Hopelijk volgend jaar weer als van ouds!
7
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging. Leuk park. Huisjes dicht op elkaar, weinig privacy. Was erg warm in het huisje. Bedden lagen niet lekker. Wc was niet heel schoon. Al met al toch een fijn weekend gehad!
9
Naam: Marcel Arends
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Modern en toegankelijk
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.