Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

  • Chat

    Sorry, we zijn even offline.

    Start chat
  • WhatsApp

    Vanaf 08:00 beantwoorden we uw appjes.

    06 22 16 71 56
  • Facebook Messenger

    Vanaf 08:00 beantwoorden we uw berichtjes.

    Facebook
  • Telefoon

    Vanaf 09:00 uur kunt u ons weer bellen.

    (gebruikelijke belkosten)

    Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit Belgiƫ: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Callassande

Vakantiepark Callassande

Callantsoog, Noord-Holland, Nederland

  • Op slechts 1 kilometer van strand en zee
  • Gratis sport & animatie
  • Overdekt zwembad
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Callassande scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2521 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 2521 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 6 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Bedden zijn niet comfortabel Banken en stoelen in zit gedeelte zijn niet comfortabel. Lodge was viezig. Kruimels, vieze pannen, haren op de banken. (Wel zelf opgelost) Kindermatrasje in de berging (vies!! En vochtig!) Kinderstoelen vies Kinderbed 1 x vervangen, 2e ging nog lastig. 2 x brandalarm omdat de ventilatie het dousche vocht niet genoeg afvoerde. Patat + snacks, saus echt niet te eten (ook niet opgegeten)
9
Naam: Bianca Boekhout
Datum: 5 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prachtige lodge, super vriendelijk en meedenkend personeel, eten in het restaurant (zowel diner als ontbijt) is uitstekend! Wij komen zeker nog eens terug.
9
Naam: Theo Reijnders
Datum: 5 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooie accommodatie en een gezellige sfeer in een prachtige omgeving.
9
Naam: R. Reitsma
Datum: 4 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Positief. mooie accommodatie, ligging aan zee. vriendelijk personeel van Roompot. Heerlijk vakantiegevoel
10
Naam: Anoniem
Datum: 4 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben heel erg genoten met ons gezin en volgende jaar komen we zeker we er
9
Naam: Ludo De Nijs
Datum: 2 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Gezellig en goed onderhoudenpark vlak aan zee. Vlotte incheck en uitcheck dankzij een code. Gezellig huisje, zeer proper en comfortabel. Heel goede en snelle wifi. Zeker een aanrader!
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Cindy Declerck
Datum: 1 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben genoten van ons verblijf. Het was voor ons de tweede maal dat we in Callesande verbleven en opnieuw waren we zeer tevreden. Goede locatie, vriendelijk personeel,...
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Zon zee strand en Roompot! Top!
8
Naam: L van Leeuwen
Datum: 1 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
fijn dagen gehad in het huisje. ook de sauna was erg leuk om te doen.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.