Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

  • Chat

    Sorry, we zijn even offline.

    Start chat
  • WhatsApp

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw appjes.

    06 22 16 71 56
  • Facebook Messenger

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

    Facebook
  • Telefoon

    Tot 21:00 uur kunt u ons bellen.

    (gebruikelijke belkosten)

    Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit België: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bungalowpark Schin op Geul

Bungalowpark Schin op Geul

Walem, Limburg (NL), Nederland

  • Ruim opgezet park
  • Tussen de Zuid-Limburgse heuvels
  • Wandel-, fiets- en mountainbikeroutes
  • Sportfaciliteiten aanwezig
  • Leuke steden in de buurt

reviews

8.3

Vakantiepark Bungalowpark Schin op Geul scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2927 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 2927 reviews

10
Naam: Arthur Hekkink
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heerlijk uitgerust en fijn gewandeld
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: N. Otten
Datum: 26 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Jan Odinga
Datum: 23 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben hier in januari een fijne week gehad. Het park ligt lekker dicht bij het station en vanaf het park kan je mooie wandelingen maken.
7
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het is een prima basis huisje. het park zelf is oke. De lokatie is perfect. Dat er een haard in het huisje aanwezig is is gelemaal geweldig. Maar het park is een beetje uit gestorven en veel en veel te duur. Luchbergen of weert zijn de helft in prijs en zeker zo mooi.
9
Naam: Roy Brasker
Datum: 20 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ik heb een heerlijk weekend gehad. Huisje zag er netjes en goed onderhouden uit, had sfeer en was netjes voorzien. Park was heerlijk rustig, het was genieten!
8
Naam: Céleste Zewald
Datum: 20 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Fantastisch uitzicht! De beste ligging zo ongeveer op het hele park. Ik had zelf niet voor niets voorkeurskigging geboekt. Ruim huisje met alle comfort. Wel een beetje jammer dat het huisje naast mij verbouwd werd... herrie! Gelukkig niet steeds, maar wel de eerste avond en een (andere) hele dag. prachtige omgeving en een ‘stil’ park met rust, en een prima uitvalsbasis voor uitstapjes. Heel erg fijn! Ook per ov goed bereikbaar, wat echt een must is voor mij omdat ik geen autorijder ben. Ik vind het jammer dat ik alweer thuis ben!
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben een heerlijke tijd gehad in een schoon huisje met een mooi uitzicht .
9
Naam: Freddy Temmerman
Datum: 20 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Was ons tweede verblijf hier met de familie. Wij waarderen vooral de rust hier in het voorjaar en het omliggende landschap, waar het heerlijk wandelen is!
9
Naam: Wim Lancee
Datum: 20 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het park kende ik al een beetje van eerdere bezoeken ... Het ligt daar mooi zo achter het plaatsje Schin op Geul en zo je wilt kan je gemakkelijk gebruik maken van de trein. Het park ligt ook mooi centraal in het mooie Limburg, wanneer je andere plaatsen gaat bezoeken.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prachtige ligging in mooie omgeving. Huisje wel wat gedateerd, maar prima verblijf gehad
8
Naam: M.O. Will
Datum: 18 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooie huisjes en ligging. Het was zeer rustig op het park dus niet alle faciliteiten waren begrijpelijk niet optimaal beschikbaar. Dit was echter geen probleem. Mooie omgeving.
8
Naam: J.H. de Klerk van Beijeren
Datum: 17 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het park is gunstig gelegen. De huisjes zijn wat gedateerd
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ligging. Ruime bungalow.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Was prima. Bed was voor mij te zacht en muizen hebben koekjes en chocola opgepeuzeld
9
Naam:
Datum: 10 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Aan alles is ter merken dat de gasten welkom zijn en de serviceverlening op alle gebieden is prima.
8
Naam: Thijs de Cuijper
Datum: 10 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Rustig park geschikt voor wat oudere mensen. Zeer goed restaurant. Bestek in het huisje matig met de messen kun je nog geen banaan snijden. En er wordt voor elk extra iets geld gevraagd, doe sommige dingen inclusief. bv. wifi.
9
Naam: Nelleke Dankers
Datum: 9 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prachtig gelegen, vriendelijke ontvangst receptie, mooi zwembad. 1 nadeel: het huisje stonk naar rook bij aankomst. Dit als klacht ingediend en toen bleek dit al bekend te zijn. Er is geen vervangend huisje aangeboden omdat alles vol was. Wel zijn gordijnen gewassen en is er gesprayed. Bij thuiskomst hier een klacht over ingediend en dit loopt nu nog.
10
Naam: Jan willem Van der Heijden
Datum: 9 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ligging is geweldig. Noot : de website van Roompot moet een waarschuwing inbouwen. Wij boekten 25 juli voor de herfstvakantie, toegegeven niet gecontroleerd, bleken we voor 2020 geboekt te hebben. Een weet u het zeker lijkt ons op zijn plaats.
9
Naam: Reinier Sikkes
Datum: 8 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Voor de 4e keer in dit park geweest. Mooie uitvalsbasis om te wandelen in de heuvels van zuid limburg. We gaan binnenkort boeken voor het voorjaar.
8
Naam: B. Schutten
Datum: 8 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een fijne week op het park doorgebracht. Jammer dat het tijdens de jaarwisseling niet vuurwerkvrij was.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Er is weinig privacy bij ons huisje (nr.111). De ingang van de douche was heel onlogisch in de woonkamer. En doordat er geen afscheiding door bijvoorbeeld een lage heg of een hekje was, kijk je vanaf de weg beneden zo de woonkamer in. Dan deden wij de gordijnen maar dicht. Een heg of hekje achter het terras zou al helpen voor tegen de inkijk, omdat het huisje op een helling staat.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Beste medewerker, De ligging is geweldig mooi!!Mooie fietstochten gemaakt naar Aken, Eckelrade, wandelingen naar Valkenburg en omgeving. Prachtig landschap!! Het uitzicht uit het huisje op de Limburgse heuvels
8
Naam: L. van Santen
Datum: 8 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima ervaren. Rustig en mooie wandelgebieden
9
Naam: Frans van Eekelen
Datum: 8 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anna Van Dijk
Datum: 8 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een feestelijke en relaxte week gehad in Schin op Geul door het ruime en lichte vakantieverblijf en de ligging van het park!
9
Naam: Wendy
Datum: 8 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prachtige ligging, supervriendelijke medewerkers die goede service bieden. Wij hadden een heerlijk verblijf. De accommodatie is wat verouderd: er hing een beetje een schimmelgeur in de slaapkamer langs de badkamer, een spijker uit het plafond net boven het bed oogt een beetje raar en ook de indeling is wat vreemd: voor het raam een grote vrije hoek. Er is ook weinig opbergruimte voor boodschappen en dergelijke. De ontvangst was vriendelijk, we werden erg goed geholpen, zelfs op een feestdag. Super! De supermarkt is een beetje magertjes, maar er zijn in de omgeving genoeg grote supermarkten te vinden, dus dit vonden wij geen probleem. De ligging is prachtig, op een berg, op een 3tal wandelkilometers van Valkenburg. Zalige wandelroutes mogelijk naar het centrum (goede uitleg via de receptie). Jammer (maar daar kan roompot niets aan doen) dat er overal geafficheerd werd dat Valkenburg de kerststad bij uitstek was tot 5 januari, terwijl in werkelijkheid er al veel dingen gesloten waren op 30 december en zeker vanaf 1 januari. Enkel mergelgrot en schaatsbaan nog over. Jammer genoeg geen tijd gehad om de route damuse te doen (1 van de 4), maar als we nog eens de kans krijgen om terug te komen doen we dat zeker! Binnenspeeltuin (met bowling) vlak langs het park is fijn met kleine kinderen, zwembad is zeker ook de moeite.
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De bungalow was niet schoon. De keuken was zelfs vies. De kookplaat en muren zaten nog vol vet. Het servies en bestek was vies. Voor gebruik moesten we de keuken schoonmaken en al het servies en kookgerei in de vaatvasser doen. Het rolgordijn was kapot en ik had mijn bedenkingen bij de bedden. Die roken niet fris. De bungalow is praktisch maar ongezellig ingericht. Dat is jammer wanneer je er tijdens de feestdagen zit.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.