Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

  • Chat

    Sorry, we zijn even offline.

    Start chat
  • WhatsApp

    Vanaf 08:00 beantwoorden we uw appjes.

    06 22 16 71 56
  • Facebook Messenger

    Vanaf 08:00 beantwoorden we uw berichtjes.

    Facebook
  • Telefoon

    Vanaf 09:00 uur kunt u ons weer bellen.

    (gebruikelijke belkosten)

    Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit Belgiƫ: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Villapark Schildmeer

Villapark Schildmeer

Steendam, Groningen, Nederland

  • Rustig vakantiepark
  • Gelegen in een waterrijke omgeving
  • Ideaal voor wandelaars en fietsers
  • Eigen sloep (medio april - medio okt)
  • Gratis wifi

reviews

8.3

Vakantiepark Villapark Schildmeer scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 52 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 52 reviews

8
Naam: J.K. Assies
Datum: 7 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
prima verblijf heerlijk rustig gelegen
9
Naam: Ernst Hanouwer
Datum: 6 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima en schoon huisje.
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een leuk rustig park.
8
Naam: Rafaël Stevens
Datum: 15 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Snel geholpen bij elk probleem
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima park hebben een super herfstvakantie gehad fijn huis prachtige uitstapjes gemaakt met de sloep,voor herhaling vatbaar
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooie ligging
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi rustige plek, compleet met bootje
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima accommodatie, sloep erbij is super, golfbaan lekker dichtbij. Jammer dat niet gepromoot vanuit Hogenboom wordt dat er vouchers beschikbaar zijn voor de golfbaan. Fijn dat er een wasmachine is. Wij missen rook/brandmelders in de accommodatie. Naar onze mening is dat een must.
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Fantastisch
9
Naam: Harry & Ann
Datum: 13 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Meerdere antwoorden zouden eigenlijk mogelijk moeten zijn bij de enquête ???. Maar wij vonden het jammer dat er geen gescheiden afval kon worden aangeboden. Voor de rest prima vakantie gehad.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.