Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Villapark Schildmeer

Villapark Schildmeer

Steendam, Groningen, Nederland

  • Waterrijke omgeving
  • Wandelen en fietsen
  • Golfen

reviews

8.5

Vakantiepark Villapark Schildmeer scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 104 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak

Bekijk 104 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
een heerlijke week gehad! we waren er ook echt aan toe en echt even lekker weg! blij dat we dit al vroeg vorig jaar geboekt hadden!
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
rust, kleine accomodatie heel fijn.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prachtige locatie en rustig relaxed park
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Prima verblijf in een rustige omgeving. De sloep is een mooi extra
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: A.M. Engel
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Redelijk verouderde woning. Laatjes los. Mag van binnen opnieuw worden geschilderd.
10
Naam: Arie van den Oever
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
In een woord geweldig bedankt
8
Naam: Bert & Elly Basten & Donkers
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
dat er een parkeer gelegen heit is bij het huisje, dat is helaas niet overal i.v.m. de handicap die ik heb, groette Elly Donkers & Bert Basten
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De sloep
10
Naam: Hanny Baijards
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Top locatie en fijne accomodaties
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
We vonden het geweldig daar!
7
Naam: John van den Heuvel
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Wat heel raar is dat de parkmanager op de klachten reageert met dat we voor een volgens bezoek maar rechtstreeks contact met hem moeten opnemen en dan zal hij wel een speciaal prijsje maken. Daar hebben we niets aan en komt erg onprofessioneel over. Het uitzicht is erg mooi.
8
Naam: J.A.A. Kamps
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het park Schildmeer heeft mij aangenaam verrast, m.n. de omgeving waar je goed kon fietsen met mooie routes en de sloep welke ter beschikking was gesteld, waardoor je ook vanuit een andere kant Groningen kon ontdekken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: Truus Meulenbeld
Datum: 19 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk genoten, ligging is prachtig en veel gebruik gemaakt van de boot. ?
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De ligging is fantastisch. Uitzicht over het Schildmeer. We hadden eerlijk gezegd wel verwacht dat de boot voor het huis zou liggen, maar de uitleg van degene die de sleutel van de boot bracht was dat er teveel schade aan de boten kwam als die aan die openlijk toegankelijke haven lag. En dat is dan wel weer logisch. We moesten nu een klein stukje lopen en eerst nog een stuk varen voor we op het meer waren. Op zich geen probleem
8
Naam: Jos Hijl
Datum: 13 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Goed en het is een rustig park
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De ligging was geweldig. De sloep erbij was geweldig.
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
10
Naam: W. van Kouteren
Datum: 6 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijk rustig ook omdat je nu niet veel met mensen in kontact mag komen
10
Naam: Leon van Loenhout
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Heerlijke relaxte werk gehad
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Comfortabele huisjes met veel privacy en goede ligging
6
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Toch iets van klein winkeltje, verse broodjes in ochtend? In huisjes wandelkaarten of fietskaarten neerleggen. Boot is erg leuk, maar voor iemand die nooit vaart is kaart onduidelijk.
Bedankt voor uw feedback. Wij zullen met deze opmerkingen aan de slag gaan. Hopelijk heeft u verder een aangenaam verblijf gehad. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot Vakanties
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Din Rijniers
Datum: 2 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
prachtig gelegen, kleinschalig. rust en aan het water, met sloep. modern huis, keertje schilderen kan geen kwaad. we kregen meteen een nieuwe parasol toen bleek dat de onze stuk was.
7
Naam: Anoniem
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.