Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Emslandermeer

Vakantiepark Emslandermeer

Vlagtwedde, Groningen, Nederland

  • Eigen binnenwater
  • Veel faciliteiten
  • Leuke uitstapjes

reviews

8.0

Vakantiepark Vakantiepark Emslandermeer scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 493 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad

Bekijk 493 reviews

8
Naam: Louis demers
Datum: 7 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
mooi park . genoeg te doen . ook voor de kleinkids
9
Naam: Pieter de Feijter
Datum: 7 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
zie vorige berichten.
9
Naam: D Lam
Datum: 7 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
het park is netjes en goed onderhouden. Je kunt hier rustig genieten in een verzorgd huisje of genoeg te doen in de omgeving.
7
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Vieze keuken
8
Naam: F Zijlstra
Datum: 5 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Mooie bungalow ,erg rustig ,nieuwe gedeelte afgelegen van bestaande park
10
Naam: Tatiana Burlutckaia
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
geweldige plek om te ontspannen, schoon en gezellig thuis en prachtige natuur
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
prachtige locatie, super vriendelijk, snelle service bij reparative koolkast. Huis was perfect!
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het was vrijdag 26 juni bijna 30 graden en bij aankomt moesten we eerst in de hitte de badkamer, slaapkamer en keuken zelf poetsen omdat we haren lagen en het niet schoon oogde, dat duurde bijna 2 uur dat was niet nodig geweest en de tuinkussens buiten zaten onder de hondenharen van vorige gasten.
9
Naam: Boonstra
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Keuring.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
7
Naam: Olav Van Lent
Datum: 28 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
huisje was een grote bende en het stonk. Gevraagde 2 badkamers ivm corona kon niet want dat was er niet kregen wij te horen terwijl je dit wel bij voorkeur kon aankruisen.
9
Naam: Bert van Dorsselaer
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Huisje bijzonder Mooie ligging. Rust en vrijheid. Vriendelijk personeel zowel receptie als technische dienst.
8
Naam: Engelien Helms
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Als eerste viel ons op dat de huisjes niet dichtbij het restaurant en zwembad waren dus waren wij blij dat we onze fietsen bij ons hadden. En verder een goed verblijf gehad met al dat water en groen
7
Naam: Lillianfleur van Helden-Rothuizen
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
8
Naam: Geert van Bergenhenegouwen
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Lekker rustig
10
Naam: Anja Klemann
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Het was een geweldig fijne vakantie. We zijn nog nooit 2 weken in Nederland op vakantie geweest maar het Emslandermeer is zeer zeker voor herhaling vatbaar. Ik raad het iedereen aan
9
Naam: Willie van Keulen
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Margret Rijnberg-Smit
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Wij hebben het als een zeer aangenaam verblijf ervaren.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Verkeerde voorlichting over accommodatie! Huisje had geen twee badkamers wat onze wens was en ook de regendouche en Bad waren er niet
10
Naam: Heleen
Datum: 23 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Het waren drie heerlijke dagen. Wat een vrij uitzicht vanuit het huisje en de tuin. Fijne bouwprojecten gaven ons een prima nachtrust. We hebben genoten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Veel ruimte en een mooi meer om in te zwemmen
10
Naam: Maaike van Es
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
heerlijk genoten aan het water en in de omgeving dit is al de derde keer en het bevalt ons echt super goed mooi huisje en voornamelijk goede bedden!
10
Naam: G.G. van Houten
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
Een heel mooi park,met goede faciliteiten. Absoluut een aanrader. Fam van Houten uit Almere.
8
Naam: Nico Neele
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
ligging perfect omgeving de moeite waard vlagwedde heeft het groetjes Nico Neele kr-nie
8
Naam: Gineke Braaksma-smidt
Datum: 20 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Zwembad
prima park maar huisje was wel toe aan wat onderhoud ,het was wel schoon
10
Naam: K.Groot
Datum: 19 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Geweldig verblijf gehad op een goed verzorgd park,zeker een aanrader
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
De ligging van huisje 23 was perfect. Maar ik snap de welness titel niet.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
Wij huurden een FANTASTISCH huis, met veel ruimte binnen en buiten, een speelhuisje en trampoline voor de kids. Het huis lag aan het water, waar de kinderen konden zwemmen en vissen. Wij waren met 8 volwassenen en 3 kleine kinderen, onder de 4 jaar.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.