Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bungalowpark Hoenderloo

Bungalowpark Hoenderloo

Hoenderloo, Gelderland, Nederland

  • Vrijstaande villa’s op autovrij park
  • Midden op de Veluwe
  • Volop fiets- en wandelroutes vanaf het park
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Gratis wifi

reviews

8.7

Vakantiepark Bungalowpark Hoenderloo scoort gemiddeld een 8,7

Dit is het gemiddelde cijfer uit 24 beoordelingen

  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 24 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 19 februari 2019
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Huisjes zijn niet heel goed geisoleerd tegen kou
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 februari 2019
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 februari 2019
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij zijn al 3 jaar oprij gast op het park in hoenderloo helaas bij binnen komst gelijk problemen met de tv die niet werkte het was een auto vrij park stonden gemiddeld elke avond 4 autos bij ons zonder invailide kaart. Voor de rest erg genoten weer van roompot voor herhaling vatbaar
6
Naam: Anoniem
Datum: 12 februari 2019
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het huisje was niet goed schoongemaakt, met name de toiletten/badkamer. In het benedentoilet zat poep in de pot en in de douche wasbak zat een dikke klodder snot. Boven was de wand achter de wasbak ook vuil (spetters tandpasta...) Onder de wasbakken lag veel stof (trouwens ook in de woonkamer onder de meubels. Er waren ook veel spinnen en hun rommel. Muren en deuren, met name in de badkamers, waren niet schoon. Op de trap lag ook vuil. Ik heb de toiletten en badkamer zelf schoongemaakt, evenals de trap. Ik heb dit ook aangegeven bij de receptie. Overigens was niet alles negatief, het zijn leuke huisjes, goed georganiseerd en we hebben genoten, vooral omdat het een familie reünie betrof.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 februari 2019
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prachtig park, wij kwamen er voor de 5e keer inmiddels ! Viel ons wel een aantal dingen op die duidelijk minder waren deze keer. Zo was de receptie op di en wo maar van 0900-1100 geopend , en de horeca op ma, di en wo dicht, en do maar van 0900-1900 geopend . Andere dagen receptie wel gewoon open van 0900-20.00, evenals horeca tot 20.00. Ik vind het 2 uur open zijn van de receptie echt onder het minimum. Tot bijv 1200 zou ik nog kunnen begrijpen . Nu moest je toch bij vragen en klachten etc, op de tijd letten omdat receptie om 1100 alweer dicht ging . Kortom: tegenvaller. Tevens viel het ons op dat de schoonmaak te wensen overlaat. Spinnenraggen in de hoeken van de trap-opgang van de bosvilla, en in het toilet boven. Ik snap dat je in de natuur zit, maar een ragebol er doorheen is geen overbodige luxe, en mijns inziens ook niet zoveel werk. In toilet boven zilvervisjes gezien de laatste dag. Dit niet gemeld , omdat ze toch naar huis gingen. Zelfde beestjes gezien in bijschuurtje, maar is logisch, want niet verwarmd. Lekkend toilet gehad, maar is zelfde dag nog gemaakt door vriendelijke meneer !
8
Naam: Veen van H
Datum: 4 februari 2019
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Douche gordijn ophangen omdat anders de hele douche /wastafel /toilet ruimte nat. Verwarming in gangetje
10
Naam: Anoniem
Datum: 1 februari 2019
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Lex Stam
Datum: 1 februari 2019
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben een super midweek gehad, met een fijn,schoon huisje! Met het sneeuwvrij maken van het looppad naar ons huisje, was de service compleet!!
7
Naam: S.A Koenderink
Datum: 25 januari 2019
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het verblijf vonden wij prima maar: Heel veel zilvervisjes in badkamer, woonkamer, hal zelfs in etensbak hond. Handdoeken uit pakket, waren te dun geen mooie handdoeken moesten nodig vervangen worden. Verwarming in woonkamer bleef tikken ?smiddags en ?savonds, irritant Zeepklepje springt niet altijd open, in deze week zeker 4 keer dichtgebleven. De badkamer was veel te klein voor een bungalow waarin 7 mensen kunnen verblijven bovendien geen plaats om je handdoeken op te hangen. Suggestie: beide slaapkamers boven iets verkleinen en daar een badkamer bij plaatsen. Screen woonkamer is tijdens ons verblijf gerepareerd door technische dienst, prima gedaan. Op deze punten na was ons verblijf prima, maar toch laat het een vervelend gevoel achter. Vriendelijke groeten, S.A. Koenderink
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 januari 2019
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Bedankt.voor de goede service en de flexibiliteit.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.