Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Bungalowpark Hoenderloo

Bungalowpark Hoenderloo

Hoenderloo, Gelderland, Nederland

  • Midden op de Veluwe
  • Fiets- en wandelroutes
  • Overdekt zwembad

reviews

8.3

Vakantiepark Bungalowpark Hoenderloo scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3480 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 3480 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 13 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: S. de Smidt
Datum: 12 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
De meest eenvoudige bungalow is eigenlijk wel onder de maat. Ik zou deze ook allemaal restylen. Er rijdt best veel verkeer door het park. Dat geeft onrust en veel stof. Ook voor de rond fietsende kinderen is dit niet veilig. Bij de check in kreeg ik weinig mondelinge informatie. Het zou leuk zijn als er wat meer wordt verteld over de faciliteiten. De fietsverhuur was beperkt beschikbaar en de fiets die ik kreeg toegewezen was veel te klein. Beter om van te voren de fietsen te kunnen reserveren. Dit had ik van te voren gevraagd maar dat kon niet volgens een medewerker van Roompot. Ik zou iets meer aandacht besteden aan het onderhoud van de beplanting / het groen in het park. De ligging van het park is overigens prachtig waardoor ik weer graag terugkom. Ik zal dan kiezen voor een iets modernere bungalow. Ook ben ik blij met de faciliteiten zoals het zwembad, het restaurant, de speeltuin en de tennisbaan. Het zwembad zou wel wat groter mogen want als het geen corona tijd zou zijn is deze in de drukke periodes te klein. Bedankt voor het weekend en uw aandacht.
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
8
Naam: Els Scholten
Datum: 11 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
Fijn park, mooi gelegen, vriendelijk personeel, rustig, goede regels tav corona. Misschien is het goed om van te voren aankomende gasten te informeren over de mogelijkheid zwembadtijden te reserveren en ook fietsverhuur. Alle fietsen waren verhuurd voor de zaterdag en voor het zzwembad konden we op vrijdag niet meer terecht, voor zaterdag waren de tijden zeer beperkt
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
8
Naam: M. De Koster
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een iets duidelijker overzicht van het aantal mensen die in een huisje kunnen verblijven. Wij hadden een comfort classic 4 met 2 slaapkamers maar uiteindelijk waren er 5 slaapplaatsen en 3 slaapkamers. Dat maakt het moeilijker om de volgende keer een huisje te kiezen ( wij hebben maar 2 slaapkamers nodig).
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Schoonmaak kon beter, koelkast was niet heel fris. Zelf maar even schoongemaakt. De glamping tegen over ons terwijl we bewust kozen voor een huisje aan de rand van het park was een tegenvaller. Huisje blijft verder top maar ga niet meer in het hoogseizoen ivm glamping.
8
Naam: Jessica Hak- Berger
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
10
Naam: Marco Roosen
Datum: 10 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Frans van Riel
Datum: 9 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
7
Naam: Zwanet Snoeijink
Datum: 9 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Mooi en netjes park, accommodatie huisje goed onderhouden en netjes, en goed schoon door corona rustig op het park bij zwembad, restaurant en midgetgolf. daardoor een andere sfeer dan je gewend bent. Daardoor beoordeel je het denk ik anders, heeft niets te maken met het park maar door het andere gevoel door corona
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
ik vond het een heel fijn en rustig park een fijn huisje en prima voorzieningen
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
8
Naam: Sanna Hofstra
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Het enigste nadeel van de accommodatie vond ik de afzuigkap, en dan vooral de plaatsing. Er was niet veel ruimte voor de afwas, dus die zetten we op het gasfornuis. Maar als ik dan maar iets naar voren boog, stootte ik mijn hoofd tegen de “behuizing” van de afzuigkap. Misschien iets van een rubber hoekje op zetten? Verder was het een prima accommodatie.
8
Naam: Schilstra
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
We misten een plek waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten. Animatie is voor deze groep niet nodig, maar een plek waar ze elkaar ook in coronatijd kunnen ontmoeten zou erg fijn zijn. We begrijpen dat het zwembad normaal deze rol vervult, maar in Coronatijd werkt dat anders natuurlijk. Dat is begrijpelijk.
8
Naam: Ingrid Doornekamp
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
zeer kleine huisjes en openingstijden horeca heel vroeg dicht. Wel ontzettend vriendelijk personeel
10
Naam: M. Joustra
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vriendelijk park, heerlijk in het bos gelegen. Grenzend aan prachtig natuurgebied en langs fiets-knooppunten route. Accomodatie keurig verzorgd.
9
Naam: Roland De Lathouwer
Datum: 5 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De medewerkers aan de receptie weten wel heel weinig over de streek. Vragen over wandelkaarten konden ze niet beantwoorden. Zelfs de vraag waar de VVV van Hoenderloo te vinden was, konden ze ons niet vertellen. Dat merkten we al dikwijls op bij de recepties: informatie over de streek kan men niet geven. Dat kan echt veel beter. Spijtig ook dat het café/restaurant gesloten was op dinsdag- en woensdagnamiddag. We zijn dan maar uitgeweken naar een nabijgelegen LANDAL - bungalowpark (de concurrentie dus...)
10
Naam: Anoniem
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Gewoon goed. Hebben genoten van ons huisje de mooie ligging en vriendelijk personeel. Zwembad is eenvoudig maar goed. Speeltuin was voor ons dichtbij voor de kinderen. Maar als je verder op het park had gezeten is een extra speeltuin wel een must. Restaurant was ook goed heerlijk gegeten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Interieur bungalow is aan een make over toe, voornamelijk bankstel. Verder komen wij al jaren naar dit bungalowpark en zal dit ook zo zijn in de toekomst.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Het park ligt in een mooie omgeving en is rustig. Wachttijden op het terras waren soms wat lang. De schoonmaak kon ook wat beter. De niet gerestylde huisjes ogen armoedig. Verder hebben we ons prima vermaakt.
6
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Voor een gezinsvakantie met kids van 15 tm 19 jaar is er te weinig vertier
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
1 ding vonden wij een af knapper en dat was het park winkeltje. Dat was echt te klein. Een mooier groter subtropisch zwembad zou heerlijk zijn. Voor de rest prima accommodatie, mooi park. Perfecte ligging. Vriendelijk personeel.
10
Naam: Miriam van der Ree
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Fijn, kleinschalig park met perfecte toegang tot het bos. Fijne accommodatie! Sanitair ( douche was wel heerlijk door grote douchekop) en keuken in ons geval wel gedateerd. Veel ruimte in het huis met mooi uitzicht was fantastisch!
7
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
De ligging is geweldig! Het personeel is super vriendelijk. Een prachtig restaurant. Leuke animatie! Jammer dat het er twee dagen niet was... Maar.... 1 speeltuin (genoeg plek voor meer kleinere speeltuintjes), 1 klein zwembad. Zeer verouderde huisjes. Qua onderhoud (binnen en buiten) en inrichting (geen magnetron oid). Schrootjes tegen de muren en overal spinnenweb. Het zag er wat armoedig uit. Kortom wij denken dat er veel meer uit dit te park te halen valt!
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.