Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bungalowpark Hoenderloo

Bungalowpark Hoenderloo

Hoenderloo, Gelderland, Nederland

  • Vrijstaande villa’s op autovrij park
  • Midden op de Veluwe
  • Volop fiets- en wandelroutes vanaf het park
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Bungalowpark Hoenderloo scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1644 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 1644 reviews

8
Naam: R Benard
Datum: 18 augustus 2018
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Er waren 2 spiraalbedden in het huisje. Deze lagen echt niet lekker/goed.
9
Naam: Danielle Van den Heuvel-Rovers
Datum: 17 augustus 2018
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Vakantiepark Hoenderloo is een juweel op de Hooge Veluwe ! Wat een fantastisch park in één van de mooiste gebieden van Nederland. Ik kom graag terug op dit fijne park in een prachtomgeving !
9
Naam: R.J. de De Boer
Datum: 17 augustus 2018
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Supervriendelijk personeel, heerlijk gegeten in de Boskantine, prima huisje. Zwembad is niet zo groot, maar verder prima. Schoonmaak kon beter, maar dat is keurig opgelost nadat we dit gemeld hadden. We hebben een heerlijke midweek gehad.
7
Naam: Joyce de Kruijf
Datum: 17 augustus 2018
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi gelegen park met vele mogelijkheden. Huisje was wel wat verouderd en redelijk krap, zeer stijle krappe trap naar boven. Bedden waren erg zacht/doorgezakt. Huisje wel voorzien van vaatwasser en oven.
10
Naam: F.M. Van der Poll
Datum: 17 augustus 2018
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben een geweldige vakantie gehad. Wat een ongedwongen sfeer. We voelden ons er erg thuis. Veel rust op het park en in en om het huisje, terwijl het park volgens mij vol zat. Kleinschalig, gemoedelijk park met vriendelijk en enthousiast personeel. Zwembad met schuifdak is ideaal. Speeltuin is super. Je kunt lekker een hapje eten en de kinderen in de gaten houden. Gevarieerde animatie met een enthousiast team. Wij willen volgend jaar terugkomen.
7
Naam: Jan Witteman
Datum: 14 augustus 2018
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
de prijs/kwaliteit verhouding is goed. Dit betekend dat je niet al teveel kan verwachten. De ligging van het park is uitstekend. veel fiets en wandelmogelijkheden. Het park zelf is duidelijk gedateerd, huisjes voldoen niet meer aan de huidige kwaliteitseisen.
7
Naam: Sabine Bevers
Datum: 14 augustus 2018
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Meer aandacht voor de schoonmaak
8
Naam: Henk Roozeboom
Datum: 13 augustus 2018
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij waren erg tevreden over het bungalowpark. Lekker rustig alleen miste wij een klein supermarkt.
10
Naam: W. Wenning
Datum: 13 augustus 2018
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Renée Uyttenboogaard
Datum: 10 augustus 2018
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben een heerlijke vakantie gehad, voor het tweede opvolgende jaar in Hoenderloo. Maar het park is ingericht voor jonge gezinnen, mijn zoon van 11 jaar heeft zich geweldig vermaakt bij het zwembad en de natuurspeeltuin, maar mijn dochter van 13 jaar vond het nu niks. Geen aansluiting met leeftijdsgenoten (rond die leeftijd waren er ook niet) en het vermaak was al helemaal niet op deze leeftijd ingespeeld. Jammer, want persoonlijk vind ik het wel een fijn park. De vriendelijkheid van het personeel kan beter en de wachttijden bij het restaurant zijn echt niet fijn, maar so what, we hebben vakantie en daar hebben we absoluut van genoten!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.