Bungalowpark Hoenderloo

Hoenderloo, Gelderland, Nederland

  • Midden op de Veluwe
  • Fiets- en wandelroutes
  • Overdekt zwembad

reviews

8.3

Vakantiepark Bungalowpark Hoenderloo scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4375 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 4375 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 19 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Door de coronacrisis was een aantal faciliteiten niet geopend, waaronder het zwembad. Daarom kan het park door mij niet goed beoordeeld worden. De eenvoudige classic bungalows zijn echt wel aan een een opknapbeurt toe .
9
Naam: Carl Van der sluijs
Datum: 19 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Ronald de Vries
Datum: 19 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben de mini supermarkt, die er volgens de website zou moeten zijn, niet kunnen vinden. Het destellen van eten bij de Boskantie is zo ingewiikeld dat wij hebben besloten eten uit Hoenderloo te laten bezorgen.
10
Naam: Cor
Datum: 17 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zie mijn eerdere opmerking. Ter aanvulling, de centrale verwarming van de bovenste badkamer in de Zilverspar kan wel enige ontluchting gebruiken. De bovenste 30 cm voelt koud aan. Ontluchten voorkomt problemen in de toekomst.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het onderhoud van de bungalow viel tegen aangezien er diverse dingen waren die niet goed waren. Namelijk een kapotte zitting van de grote stoel in de kamer en het electrische zonnescherm dat niet werkte. Ook was de handleiding van de vaatwasser niet op de aangeven app te vinden. Dit alles hebben wij doorgegeven aan de receptie en het werd gelukkig snel opgelost (behalve de kapotte zitting van stoel in de kamer). De grootte en ligging van het huisje is heel goed en jullie personeel is heel vriendelijk. Vandaar het cijfer 8. Maar onderhoud is erg belangrijk. Tevens zou het fijn zijn als de matrassen van de bedden vervangen zouden worden. Deze zijn oud en daardoor lig je in een kuil.
10
Naam: Kornelis Munnik
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: E.W. Nagel
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een paar opmerkingen: Bij aankomst bleek het huis MISPEL helaas (gedeeltelijk) restyled te zijn, terwijl we uitdrukkelijk een niet gerestyld huis geboekt hadden. Veel te grote, donkere, lompe banken, donkere gordijnen...We vinden de oude veel gezelliger ! Dat heb ik direct gemeld, er is ook direct gereageerd, maar.... niks aan gedaan!!! Dat is wel heel jammer!!! IN het huis lag een beroerd vloerkleed, waar we meteen over struikelden, dus opgeruimd in de berging !!! Aan de buitenkant is de parkeerplaats van de Mispel VEEEL te klein, eenvoudige oplossing: paaltje weg! Het lijkt allemaal negatief, maar verder hebben we het fijn gehad, hoor! Vriendelijke groeten van Evert en Gerda Nagel- Markvoort
7
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Te veel mail voel ik me niet prettig bij
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
t Enige waar we opmerkingen over hebben is de Etna combi magnetron. Er was geen duidelijke handleiding aanwezig en het lukte niet om er goed gebruik van te maken. Resultaat verbrandde broodjes etc wsl omdat de magnetron om onduidelijke redenen steeds aanging.
8
Naam: Rob Kruis
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Bij aankomst zat de sleutel niet in de deur, de tuindeur stond open, het slot van de tuindeur was afgebroken, er lag veel kleine stukjes glas op de vloer en de klok vonden we na twee dagen achter de verwarming onder het stof. Graag ook info geven waar zich de thermistsst bevindt.
8
Naam: J.W. van Oostende
Datum: 16 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
gordijnen in slaapkamers van Veluwe villa 4 restyled zijn erg lichtdoorlatend. je kijkt er dwars doorheen. Niet prettig voor in een slaapkamer. Wij hebben de ramen zelf maar verduisterd met vuilniszakken. Erg armoedig. Er zijn ook dikkere en verduisterende gordijnen. Voor de rest een goed verblijf gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisje was sober qua accessoires. Een schilderij/ poster aan de muur zou al positief verschil maken. Muren met vlekken, af en toe een verfje erover zou goed zijn. Jammer dat auto niet bij huisje geparkeerd mag blijven. Wi-Fi, gashaard en sauna werkte heel goed! Vond de huiskamer wat klein voor 6 pers. U biedt het aan als 110m2 woonoppervlak en het is 90m2, dat klopt niet. Al met al hebben we een prettig verblijf gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer klantvriendelijk personeel, prachtige ligging in de natuur, goed onderhouden woningen, top!
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Goed verblijf gehad. Mooie ligging. Ruim servies en bestek enz. Fijn dat het autovrij is. Alleen de badkamer is wel erg klein, met name de wastafel. Tijdens ons verblijf was het tamelijk fris, dus moesten we de verwarming flink aan. Dan is het jammer dat er zoveel warmte naar boven wegstroomt via de open trap. Verder is het welkomstpakkertje heel fijn. Maar ik ben wel benieuwd naar jullie beleid op het gebied van duurzaamheid. Wat gebeurt er met alles wat overblijft b.v.
5
Naam: Anoniem
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was heel teleurstellend om in een oud huisje te komen als alle huisjes eromheen (volgens kaart zelfde type huisjes) vernieuwd zijn. Receptie heeft een ander huisje gegeven maar wederom niet een van de vernieuwde.. erg jammer aangezien het ook heel rustig op het park was
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Wat jammer dat uw vakantiewoning op Bungalowpark Hoenderloo niet geheel aan uw verwachtingen voldeed. Graag bieden we onze excuses aan. Goed om te lezen dat u hiervan ter plaatse melding heeft gemaakt. Wij zullen uw opmerkingen in ieder geval doorgeven aan de parkleiding, zodat hier aandacht aan besteed kan worden en de mogelijkheden tot verbetering bekeken kunnen worden. Wij hopen dat u desondanks toch een prettige tijd heeft gehad op Bungalowpark Hoenderloo en dat u heeft genoten van de mooie omgeving. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben al meerdere keren mogen genieten op park Hoenderloo. De ligging is fantastisch zo midden op de Veluwe..De huisjes comfort 4 pers zijn voor 4 pers naar onze mening te klein. 2 volwassenen +1 kind is prima. De matrassen zijn echt aan vernieuwing toe. Ondanks dit altijd fijn.
8
Naam: Martin Schilperoord
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ramen gaarne ook aan de buitenkant wassen. Binnen prima schoon, maar buitenkant smerig.
7
Naam: Anoniem
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De omgeving is zo mooi, daar past een park goed in. Net even een opfrisser zou fijn zijn!
9
Naam: Brigitte Sluitman
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is een zeer prettig verblijf geweest. Ik vond de communicatie heel goed, ook vanuit de Boskantine. Ik heb eigenlijk geen aanmerkingen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
wij hebben het prima naar ons zin gehad, een leuk en niet al te commercieel park met een prachtige ligging en leuke accommodaties. het zou fijn zijn als de stofzuiger wat beter zou werken, zodat we zonder al te veel moeite de accommodatie netjes kunnen achterlaten
6
Naam: anoniem
Datum: 11 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Alle eetmogelijkheden waren gesloten doordeweeks. Personeel kon geen advies geven wat wel mogelijk was in de buurt. Verder was de hele donderdagmorgen de stroom eraf. Geen verwarming, warm water of internet met als troost een haardblok. Bij boeken werd dit niet bekend gemaakt en dus ook een niet prettige verrassing. Ik ben naar het park gekomen om rustig te kunnen werken en dat was op donderdag van 6-14u niet mogelijk.
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Bungalowpark Hoenderloo niet geheel naar wens is geweest. Graag bieden we onze excuses aan. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw vakantie gekeken kan worden naar een oplossing. Wij zullen uw opmerkingen over de informatieverstrekking van het personeel en de door u ervaren overlast op de donderdagochtend, kenbaar maken aan het parkmanagement, zodat hier aandacht aan besteed kan worden en hiermee vervelende situaties voorkomen kunnen worden. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam:
Datum: 10 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ik ga eigenlijk zelden tweemaal naar dezelfde vakantielocatie. Ik houd ervan telkens weer een nieuwe omgeving te verkennen. Daarom heb ik het cijfer 6 gegeven. Maar een andere locatie van Roompot zou ik graag bezoeken.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 6 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.