Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Waterpark Langelille

Waterpark Langelille

Langelille, Friesland, Nederland

  • Ruim opgezet park
  • Aan open vaarwater
  • Nabij nationaal park

reviews

8.7

Vakantiepark Waterpark Langelille scoort gemiddeld een 8,7

Dit is het gemiddelde cijfer uit 147 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 147 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rustig gezellig aan het strand
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Hele mooie huisjes en ligging van het park rustig en voor water recreatie een geweldig park.
9
Naam: Anneke Oldenburg
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima fijn huisje wat heerlijk lag langs het water. We hebben genoten
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
lekker vrij en geen gedoe met corona
6
Naam: Arthur Balk
Datum: 10 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuk ingericht huisje aan het water en alles aanwezig.
Bedankt voor uw bericht naar aanleiding van uw verblijf op Waterpark Langelille. Wij vinden het leuk om te lezen u positief bent over uw accommodatie en de ligging. Hopelijk mogen wij u snel weer ontvangen op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke midweek
10
Naam: Karin
Datum: 10 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Comfortabel, mooie ligging, prettige accommodatie.
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn huis, mooie ligging. Alleen jammer van het weer 8 dagen regen en storm. Ondanks niet buiten kunnen zitten toch heel fijn gehad
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Verblijf was fantastisch op de schoonmaak na.
10
Naam: judith
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een prachtig huis op werkelijk een magnifieke locatie. Het uitzicht was fenomenaal. Ons huis was keurig, schoon en fris en van alle gemakken voorzien. Ook de sauna was heerlijk. De kachel geeft een heerlijke sfeer. De steiger geeft toegang tot het water en wanneer je buiten zit voel je de rust en ruimte van het park en van Friesland. Een compleet en sfeervol huis om heerlijk van een vakantie te genieten.
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een heerlijke tijd gehad in huisje nr. 7 wat met een prachtig uitzicht mooi gelegen is. Dit huisje was bijzonder ruim en voorzien van alle dagelijkse gemakken. Ook de extras zoals een sauna die met het minder goede en koude weer heerlijk was. Ook de haard hebben we veelvuldig gebruikt. Het huisje was bijzonder smaakvol ingericht en de tuin mooi aangelegd met niet alleen gazon maar ook planten. Veel ruimte ook om het huis en wat een rustig gelegen park. Heel fijn. Wij komen terug.
8
Naam: Peter Orta
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi niet al te groot park.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Klein rustig park, mooi gelegen, comfortabel huisje met goede bedden.
9
Naam: Ellen van der Post
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Comfortabele accomodatie op prachtige locatie. Park voor rustzoekers.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
voor een 6 persoons huisje (no 5) was het wel erg klein, te weinig ruimte om met 6 volwassenen binnen te kunnen zitten. geen lekkere zitgelegenheid op het terras. Badkamer op de eerste etage ook erg klein. Huisje 10 is ook voor 6 personen maar is beduidend ruimer dan huisje 5. ligging prima. Helaas was er ook een huisje verhuurd aan mensen die er luide muziek aan hadden staan vooral de bassen stonden hard tot laat in de nacht.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie strandlodge, fijne ligging tov natuurgebied en fietsroutes. Rustig gesitueerd en prettig park, netjes en sfeervol. Minpuntje was het ontbreken van verlichting van het park.
8
Naam: awj schuil
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
heel mooi huisje met alles erop en eraan ligging schitterend voor herhaling vatbaar
10
Naam: Margot Knol
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huisje was in een woord geweldig. We waren met 5 volwassenen en 2 kinderen. Ruime slaapkamers, grote huiskamer/keuken. Het huisje was van alle denkbare gemakken voorzien. Alles zag er ook spik splinternieuw uit. Ruim voldoende glaswerk, kookstellen. Echt uitstekend om zo in te trekken en heerlijk te genieten van vakantie. Alles heel ruim opgezet. En buiten een heerlijke bank aan het water plus grote eettafel.
9
Naam: Peter Greijmans
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De accommodatie is nagenoeg nieuw, zeer rustgevende omgeving. In combinatie met stralend nazomerweer zijn de ingrediënten die helpen een gezellige onbezorgde tijd te beleven. Het is de eerste keer dat we in Friesland zijn geweest en zeker een aangename tijd gehad mede door het fijne verblijf waarin de ruime opzet, en de rustige avonden uitgerust kan worden na het beleven van de Friese hoogte punten op en aan het water.
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Bij aankomst niet goed aangegeven dat de receptie 300 mtr. verderop in een andere straat bij de scheepswerf is . Ik heb dit ,toen ik de receptie eindelijk gevonden had verteld aan de receptioniste . Hier werd niet vriendelijk op gereageerd. De container voor de vuilnis was al vol toen we aan kwamen , hij is de hele week net geleegd . Iedereen legden de vuilniszakken naast de container. Verder was de accommodatie goed met alle faculteiten die we geboekt hadden . Het poetsen was helaas niet zo goed ,terwijl we hiervoor toch extra voor moesten betalen . We zelf de belangrijkste punten gepoetst en het zelf bij vertrek wel achter gelaten zoals afgesproken .Opgeruimd. De ligging was geweldig en de eigenaren van de accommodatie hebben het leuk en gezellig ingericht .
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Jammer dat er verder niks te beleven is.
6
Naam: Verlaan
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geen enkele kastruimte, veel te weinig servies, levensgevaarlijke trap naar slaapkamers, geen zonwering of parasol, slechts 2 comfortabele tuinstoelen in 6 persoons huis etc
Uw vakantie op Waterpark Langelille is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Het onderhoud heeft onze aandacht en inmiddels zijn wij druk bezig met het uitvoeren van verschillende restyles. Graag tot ziens op één van onze parken.
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Langzaam wifi Geen gescheiden af al Geen oplaadpunt electrische auto Veel muggen
9
Naam: Jeroen Lengkeek
Datum: 15 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Irma Verzijden
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Voor herhaling vatbaar.
7
Naam: Ineke Vos
Datum: 13 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
huisje erg vies aan de buitenkant. terras en meubilair vol zand geen opbergruimte in de slaapkamer. geen verlichting naast de bedden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Erg mooie plek en prima huisje in een mooie omgeving
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De ligging was geweldig
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Waterpark Langelille (verblijf in strandvilla) is super vanwege de strandvilla en de ligging aan het water met het strandje. Geweldig huisje! Prima ingericht! Super badkamer, met een goede douche. 2 kleine puntjes: het was niet geheel duidelijk dat de sleutel opgehaald kon worden bij de werf. Misschien handig om dit op de reservering te vermelden. Op de wisseldag vrijdag was de centrale vuilnisbak om 10.00 uur vol en kon er niets meer bij. Verder zou een gescheiden afval inzameling ook een plus zijn! Nu was er maar 1 bak.
6
Naam: Susan de Koning
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Veel ongedierte. Ondanks de horren en dat we alles dicht hielden zaten er veel muggen en vliegen. Verder vinden we de stap naar de eerste verdieping veel te steil.
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.