Vakantie Friesland: het eldorado voor watersporters!

Op vakantie in Friesland

Op vakantie in Friesland

Bent u op zoek naar een mooie vakantiebestemming in eigen land? Wat dacht u van een vakantie in Friesland? Hier vindt u de sfeervolle en goed gefaciliteerde bungalowparken van Roompot, die we ten zeerste kunnen aanraden voor een verblijf in deze prachtige provincie. Een bungalow van Roompot is dé plek om te ontspannen en te genieten van uw vakantie.

Vakantie in Friesland: natuur en de elf steden

Friesland biedt brede, open landschappen met boerderijen, bossen, heidevelden en zandverstuivingen. En natuurlijk water, dat ongeveer 15% van het oppervlak in beslag neemt. Onze bungalows in Friesland bevinden zich dan ook vaak in de buurt van het water. Een eldorado voor watersporters! Maar bij een Friesland vakantie zijn er nog talloze andere mogelijkheden: fietsen, wandelen en paardrijden, bijvoorbeeld. De bungalows zijn ook hiervoor een ideale uitvalsbasis.
Of wat dacht u van de Elfstedenroute tijdens uw luxe vakantie Friesland? Deze Elfstedenroute is het meest bekend door het schaatsen, maar het is op vakantie in Friesland ook mogelijk om het mooie traject te voet, op de fiets of met de auto te volgen. Tijdens uw Friesland vakantie kunt u ook een bezoek brengen aan de vele pittoreske havens en historische steden. Friesland heeft het allemaal!

 
Comfort, rust, ontspanning en sport

Comfort, rust, ontspanning en sport

Verblijf tijdens uw vakantie in Friesland in een Roompot Vakantiepark en huur daar een van onze bungalows, die de ideale accommodatie zijn voor een kort of langer verblijf. Bij een vakantie in Friesland biedt een bungalow van Roompot alle voorzieningen die u nodig hebt. Onze comfortabele bungalows zijn van alle gemakken voorzien en de parken hebben alle ingrediënten voor een ontspannen vakantie. In een bungalowpark van Roompot ontsnapt u aan de dagelijkse drukte. U kunt kiezen uit diverse bungalowtypes en stelt zelf uw ideale vakantieverblijf samen. En de uitstekende faciliteiten op de bungalowparken zorgen ervoor dat u zich geen moment zult vervelen. Voor jong en oud is er altijd iets te doen. De bungalowparken bieden een keur aan mogelijkheden voor sport en ontspanning.
Geniet van de rust en stilte van het Friese landschap of ga zeilen of surfen. Via onze website kunt u de perfecte locatie voor uw Friesland vakantie vinden. U weet meteen of het bungalowtype dat het beste bij uw wensen past nog beschikbaar is en wat de kosten zijn. De boeking van uw Friesland vakanties kunt volledig online regelen.

Boek nu uw bungalowpark in Friesland en geniet met de hele familie! Uiteraard staan wij u ook graag persoonlijk te woord om al uw vragen te beantwoorden of een vrijblijvende offerte te maken.

Oant sjen!

 

Onze suggesties

Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis

  • Direct gelegen aan het water in het mooie Friesland
  • Ruime waterpaviljoens
 

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.