Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Buitenplaats De Hildenberg

Buitenplaats De Hildenberg

Appelscha, Friesland, Nederland

  • Luxe villa’s
  • Golfbaan
  • Natuurgebied

reviews

8.6

Vakantiepark Buitenplaats De Hildenberg scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1222 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1222 reviews

8
Naam: Frans Veltkamp
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Dit park is voor ons fijn, met een mooi huis, waar we al jaren komen. Wat ik wel ter overweging meegeef: de informatiebrochure van Roompot is erg normatief opgesteld. Het begint met een hartelijk Welkom op het park, maar daarna is de tekst één aaneenreiging van U moet, U dient, en vervolgens boetebedragen noemen bij niet naleven, niet schoon achtergelaten etc. Dat komt niet erg gastvrij over. Ipv U moet kun je het ook anders formuleren: we zouden het fijn vinden, of we stellen het bijonder op prijs als, etc
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima vrienden weekend gehad. Mooi huis (de eerste was mooier maar dat bleek een foutje te zijn....), iet wat muffig met een douchekop die aan vervanging toe is op een mooi park, met vriendelijke mensen, mooie golfbaan en aardig restaurant. Jammer dat de bar zo vroeg dicht was.
10
Naam: A.R. van Wallinga
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
heel mooi en zeer rustig park alles ziet er heel goed verzorgd uit .
7
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huisje was erg vies wij hebben het schoon moeten maken elke keer kwamen we weer viezigheid tegen . Vooral de keuken de plafonds .
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Veel ruimte, relaxte omgeving en voldoende faciliteiten zoals twee douches en een sauna!
9
Naam: Margreet - Harms
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een prachtige vakantie gehad, mede ook door het mooie weer. Als ik toch een min puntje mag noemen. dan vond ik het jammer dat er geen mogelijkheid was om eten mee te nemen vanuit het restaurant.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima park. Het zou fijn zijn dat de ramen zowel binnen als buiten net zo netjes / schoon zouden zijn als de tuin. De tuin zag er goed verzorgd uit. Prima buiten meubilair.
10
Naam: Saskia Westdijk
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rustig park met mooie huisjes rond en tussen de golfbaan. Voor golfers een paradijs. Zo vanuit je huisje de golfbaan op. Maar ook een mooie omgeving om te fietsen of te wandelen. Park is niet echt geschikt voor kinderen vanwege de golfbanen.
9
Naam: anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi rustig park met uitstekende accommodaties en prima restaurant
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Redelijk goed. Weinig recreatie mogelijkheden. Restaurant te druk met golfgasten. Geen plek voor gasten van het park.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk ruim en praktisch ingericht huis. Geen overbodige spullen (prullaria ?), maar wat je nodig hebt is aanwezig. Leuk dat er ook wat kleur in zit, wij hadden bijvoorbeeld oranje stoelen, dat fleurt de kamer op. De tuin is heerlijk groot, veel groen, je zit vrij, en het is er rustig. Fijn ook om een wasmachine en droger te hebben en een schuur voor de fietsen. De omgeving is super! De schoonmaak vond ik iets minder. De keukenkastjes waren vies en de ramen waren nog net doorzichtig. Verder alles prima! We willen in het voorjaar weer terug komen, en dan voor 2 weken ipv 1 week. Vriendelijke groeten, Eunice van Riezen
9
Naam: H.H. Goosen
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Fred
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Top midweekje, zeker nog een keer
9
Naam: Edwin Zandbergen
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke plek, vriendelijk park, combi met golfbaan past ons goed.
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
In 1 woord: fantastisch
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Voor herhaling vatbaar
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig!
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi, mooi ligging, rustig park, mooie huisjes
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De schoonmaak in het huisje kan mijn inziens wel iets beter.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Golfbaan op het park geweldig. Huisje leuk, maar meer aandacht aan de meubels en pannen. Bank scheur in het leer en pannen niet compleet en koekenpannen slecht..
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Helemaal geweldig!
10
Naam: A. Varkevisser
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
RUST!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Dit was de vijfde keer op dit park. Park en golfbaan perfect, maar aan de service, ervaring personeel van het clubhuis ben ik veel verspeelt.
8
Naam: Hans van der Heiden
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Top week gehad. Bedden waren goed. Huisje lag op een mooie rustige plek.
9
Naam: John Hoorn
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zoals gewoonlijk weer een heerlijk verblijf gehad op de Hildenberg. Zeer vriendelijk personeel, nette huisjes, prachtig park. Inmiddels al heel wat keertjes geweest en voor volgend jaar dit park weer op het verlanglijstje.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk park voor rustzoekers, wandelaars en fietsers. Goede sfeer en comfortabel huis.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een ruime accommodatie op een heerlijk rustig park met veel te doen en te zien in de omgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig park, goede accomodatie en ruime tuin
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.