Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Buitenplaats De Hildenberg

Appelscha, Friesland, Nederland

  • Luxe villa’s
  • Golfbaan
  • Natuurgebied

reviews

8.6

Vakantiepark Buitenplaats De Hildenberg scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1321 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1321 reviews

10
Naam: Arie Smit
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is een zeer mooi en rustiggelegen park
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Schoonmaak van bungalow was ondermaats. Heb zelf veel schoongemaakt. Oa binnenkant kastjes keuken en buitenkant kastdeuren keuken. Boven op keukenkastjes is denk ik nog nooit scoongemaakt. Ook douche zwarte schimmelplekken
7
Naam: Anoniem
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn park ruim opgezet en prachtige omgeving. Fijne golfbaan. Het huis waar wij verblijven mag echter wel een upgrade krijgen. Voor 2 foodies was het echt behelpen in de keuken zowel qua apparatuur als qua keukeninboedel (geen champagneglazen en dat met oudjaar..........we kregen er 2 in de herberg van Smallingerland waar wij eten afhaalden) geen ovenschaal alleen een bakblik, geen vriesvak, geen vershouddozen alleen wat oude yoghurtemmertjes en een oude vieze kookplaat. Verder gaan wij niet klagen over de jaren 70 inrichting met oranje stoelen en nep bloemen dat is een kwestie van smaak. De bank en stoelen zaten overigens prima.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gezellig huis in mooie omgeving.
10
Naam: M. van de Weerdt
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij zijn hier al meer dan 10x geweest en altijd is alles tiptop in orde. We kregen deze keer zelfs een kerstboom van de beheerder van het park
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima!
6
Naam: Marco de Bruijn
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De staat van onderhoud in de bungalow is slecht. Oude versleten bankstellen, een doorgezakte stoel, slechts 5 zitplaatsen in een 6 persoons huis, doorgezakte bedden, beschadigde meubels, slecht schoongemaakt, kortom geen goede ervaring. De staat van de woning is absoluut niet in verhouding met het bedrag wat er voor gerekend wordt.
7
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Weinig voor kids te beleven, ligging is wel super mooi, huisje prima (afgezien van een brommend geluid in de slaapkamer aan de achterkant), WiFi werkte ook niet. Wel fijn dat je twee auto’s kwijt kan, keuken rijk gevuld met goede spullen. Behoorlijke tuin erom heen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was weer heerlijk!
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Comfortabel
9
Naam: Harm Megens
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Net park, fijne ligging en erg fijn huisje!
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Thea de Moor
Datum: 1 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is een prachtig mooi, ruim huis en mooie ligging. Veel rust en ruimte om je heen. Onderhoud mag wat beter en wel het volgende. De CV ketel bleek geen water meer te bevatten, dus kou. Dat is puntje van onderhoud en regelmatige controle, zeker in de winter. Gelukkig signaleerden wij het tijdig, waardoor, vooral met de feestdagen, kou is voorkomen. Verder vonden wij het serviesgoed wat rommelig, vooral bekers, glazen en bestek. Het lijkt alsof het aangevuld wordt met steeds andere soorten. Groot gemis, ophanghaken in de keuken voor handdoeken en badkamer boden. 1 haakje voor 5 slaapplaatsen is te weinig en eigenlijk ook onaanvaardbaar! Oven en gasfornuis zijn aan vervanging toe. Gedateerd en oven bakt niet regelmatig meer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ruim huis. Speeltuin iets vervallen. Baby schommel moet vervangen worden, is gevaarlijk. Wij misten een elektrische laadpaal. Warmtelamp in veranda buiten zal echt een aanwinst zijn in deze Corona tijden. Nu te koud om daar te zitten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: H.J. Redering
Datum: 29 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel prettig
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Erg tevreden. Een stukje boven verwachting, dus erg tevreden. Een goede prijs/kwaliteitverhouding. Een goed huis, vriendelijk personeel, mooie omgeving, veel rust en privacy. Erg fijn. Een paar kleine speelplekjes hier en daar op het park zou voor de kleintjes fijn zijn. Het huis was erg ruim en geschikt voor een groot gezin (we hebben 4 kinderen). Maar geen kinderfaciliteiten in de basis. Dat zijn wat ons betreft tips ter verbetering.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het verblijf was goed, mooie ruime accomodatie met ruime slaapkamers met eigen sanitair op een ruim perceel. Park lag er goed verzorgd bij, mooi aangelegd en goed gelegen voor mooie wandelingen en dichtbij winkels voor boodschappen.
7
Naam: Cris Sikkema
Datum: 24 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rustig park waar liefhebbers kunnen golfen. Mooi huis met achterstallig onderhoud, zoals kapotte lampen, verstopte afvoer van de wasbak in de badkamer en VEEL krimscheuren in het hele huis aan het plafond. Werk deze af met kit! Mooi schuurtje voor de fietsen?
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een fantastisch huisje met alle denkbare voorziening in perfecte staat.
9
Naam: Van Wolferen
Datum: 18 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi gelegen park, mooie golfbaan en als je niet van golfen houdt, kan je in de omgeving heerlijk wandelen en fietsen. Ondanks de lockdown hebben wij ons prima vermaakt. We komen zeker nog een keer terug.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Verzord comfortabel
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Dennis van der Marel
Datum: 11 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk park ruim opgezet niks om op iets aan te merken
8
Naam: Nicole Koehorst
Datum: 5 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi schoon huisje.
8
Naam: Piet Sybesma
Datum: 4 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisje was niet schoon. Diverse inventaris kapot. De stoel in de kamer kapot. Kapstok zit los. Gordijn op de slaapkamer boven hangt los. Staande lampen in de kamer is troep en staan helemaal scheef. Spiegel in badkamer beneden zit vol met schimmel. Enz. Enz.
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer goede/ snelle service mbt bestellen van een gourmette schotel, deze was van zeer goede kwaliteit.
10
Naam: M.J.G. van den Berg
Datum: 1 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige accommodatie omringd door een mooie golfbaan.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.