Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Landgoed 't Wildryck

Diever, Drenthe, Nederland

  • Bosrijke omgeving
  • Zwembad
  • Attractieparken

reviews

8.6

Vakantiepark Landgoed 't Wildryck scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1589 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 1589 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 22 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig park. Sfeervolle huisjes. Dicht bij het bos. Vriendelijk personeel. Goede service
9
Naam: Zoet
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuk park, goede ligging
8
Naam: Roy Kroezen
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Margriet Lepelaar
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De locatie is magnifiek. Helemaal in deze tijd. Je loopt zo het bos in.
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Even helemaal weg van de bewoonde wereld!
9
Naam: Johan van der Veen
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer prettig en comfortabele landhuizen. Goed ingericht en van alle keukengerei voorzien. Ligging van het park Wildryck is perfect aan de rand van het bos. Minpuntje zijn de wandelpaden...die er niet zijn. Maar wordt aan gewerkt heb ik begrepen. We komen zeker nog eens terug!
9
Naam: Klaas Visser
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisjes was erg mooi. Prachtige ligging, meubels vonden we wat oud bollig, bedden lagen niet echt lekker, maar ondanks dat toch goed geslapen. Sauna was geweldig maar wel klein. We hebben enorm genoten en zijn echt even tot rust gekomen. Ook de hond was in de zen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie omgeving
10
Naam: Ed Noorlander
Datum: 12 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig, direct naast het bos. Fantastisch kunnen wandelen en fietsen
8
Naam: Netty Bontenbal
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vooral heel stil, en omdat wij daarom hier heen gingen ivm vuurwerkangst van onze hond, was het allemaal prima. Het huis is heel goed geïsoleerd, zodat herrie buiten bleef en warmte binnen!
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een vriendelijk park met comfortabele huisjes in een veilige omgeving voor de kinderen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Voor december 2021 is weer geboekt.... zegt genoeg denk ik!
10
Naam: Els Bouma
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk genoten van een schattig maar luxe huis, zeer warm en gezellig ingericht. En aan de rand van het bos, dus fijn om te wandelen in de omgeving. Heerlijk rustig en, voor ons belangrijk, bijna geen last van vuurwerk
10
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We komen al jaren op t Wildrijck en het is qua sfeer en ligging een prachtig park. De huisjes beginnen wel wat te verouderen, dat is jammer. Daardoor lever je als gast in op comfort. De schoonmaak was deze keer bijzonder goed. We verbleven er voor het eerst met oudjaar, bewust omdat het vuurwerkvrij is. Helaas werd er op het park, onze directe buren, toch vuurwerk afgestoken wat voor de hond niet prettig was.
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een park om zeker terug te komen vooral met een hond. Veel wandel mogelijkheden.
9
Naam: G. Steen
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een rustig park met een leuk huis en de privacy wat betreft de ligging van de huizen.
10
Naam: Anka
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel fijn park met mooie ruime huizen. Het voelt - doordat alle huizen particulier zijn - als een soort dorpje. Mooi aangelegd. Mooie omgeving om te wandelen en dingen te ondernemen (zelfs in lockdown). Goed gegeten uit het restaurant.
10
Naam: Willemien van Lint
Datum: 2 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij vinden het erg fijn dat de inrichting van de huisjes overal anders was, dat het ruim voldoende geoutilleerd is en dat je zo in het bos zit.
10
Naam: Anoniem
Datum: 31 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park erg steervol landhuis
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het waren 5 heerlijke dagen. Een mooi huisje in een prachtige omgeving van de bossen/heide. We komen zeker een keer terug bij jullie. Bedankt
8
Naam: K Blaauw
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een goede week gehad, ondanks slecht weer en weinig mogelijkheden buitenshuis vanwege maatregelen corona. Het contact met de mensen van de snackerij was erg plezierig en ook met de receptie. Verder vinden we het heerlijk om vrijwel direct een boswandeling te kunnen maken. Hele goede sfeer! Wel prijzig.
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig!
8
Naam: Joop de Bruijn
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben er heerlijke kerstdagen beleefd!
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park met mooie huisjes en ideale ligging. Door Corona vrijwel geen gebruik kunnen maken van faciliteiten
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn verblijf gehad! Ik zou graag wel communicatie over wanneer ik mijn borg terug kan ontvangen
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Schoon en rustig!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.