Landgoed 't Wildryck

Diever, Drenthe, Nederland

  • Bosrijke omgeving
  • Zwembad
  • Attractieparken

reviews

8.6

Vakantiepark Landgoed 't Wildryck scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1755 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 1755 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wat een heerlijke tuin, ruim opgezet en een feest met alle vogelgeluiden. Mooi huisje, mooie locatie.
8
Naam: Schouten
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gezellig leuk en verzorgd.
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi aangelegd park, bos rijke omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk ruim en rustig park, met mooie ruime goed ingerichte huisjes, direct aan het bos gelegen
8
Naam: Doortje Stoel
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel plezierig. Rustige sfeer
9
Naam: J. Sas
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne en ontspannen vakantie door een ruim huisje in een prachtige omgeving!
9
Naam: Frens IJmker
Datum: 8 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Diana van der Hoorn
Datum: 8 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wat een heerlijk park. Mooie plek zo midden in het bos, en met de hond ook zo in het bos. Heel schoon park en modern en geen vervallen huisjes. Wij hebben genoten en zeker komen we nog een keer terug.
10
Naam: Lammert de Jong
Datum: 8 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super fijn verblijf gehad. Mooi huisje, kleinschalig en rustig park.
7
Naam: Anoniem
Datum: 8 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
jammer dat we bij aankomst niet voldoende beddengoed en een servicepakket misten. Verder prima rustig gelegen huisje en lekkere omgeving.
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Genoten van de rust, de bosrijke omgeving en van een fijne accommodatie op een park met een prettige sfeer en goede uitstraling
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben genoten!
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een mooi met een leuke opstelling van de huisjes en je wandelt zo het bos in!
8
Naam: C. Mooij
Datum: 4 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het park was een geweldige ervaring. Wat een mooie omgeving. Echter was onze Accommodatie sterk verouderd,, qua inrichting en middelen. Achterstallig onderhoud qua snoeren, lamp (verlichting), tv en indeling boven. Deur toilet slot zichzelf af, slot stuk? Banken waren smoezelig en interieur was oudbollig tov andere woningen. Omheinde tuin met hond zou fijn zin .
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Onze buren maakten het hele weekend buiten lawaai tot 3 uur ‘s nachts, vrijdag zelfs tot 5 uur. Overdag kwamen ze hun huisje niet uit. iig 4 jongens, op nr 22. Wij vroegen ons af hoe het kan dat deze jongens op het park konden, en dat de beveiliging hier niets tegen gedaan heeft. Je kon het nl makkelijk horen vanaf de weg.
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De ligging is fantastisch en heel veel ruimte rondom het huisje, mooi aangelegde tuin.
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De sfeer is gezellig en gemoedelijk, huisje met veel comfort, ligging in het bos zeer fijn.
7
Naam: Kirsten
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Laat ik voorop stellen, dat we een hele fijn week op Wildryck hebben gehad. En de corona maatregelen helpen niet mee. Maar wij hebben een dochter van 9 en ik vond dat het park zich net wat meer richt op jongere kinderen. Er was bijvoorbeeld niet echt een speeltuin waar zij nog leuke toestellen tegenkwam. We komen zeker nog eens terug als het zwembad weer open is en de boel weer normaler wordt, dus wie weet stijgt het cijfer dan nog. Ons huisje (85) was super schoon en qua ligging heel fijn. Ik vond de inrichting wel echt ouderwets, het tuinmeubilair was basic net zoals de inrichting van de slaapkamers. Ik miste een kast met een aantal flinke planken om wat kleding kwijt te kunnen. Een grote plus is dan weer de gratis wifi die ook nog eens uitstekend functioneerde!
10
Naam: Anoniem
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Lia van der Sluis
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huis was zeer ruim. Jammer alleen dat de bedden boven erg smal zijn. Helaas was ons terras maar half schoon gespoten met een hoge druk spuit en was daarna de gevel en de deur niet schoongemaakt. Al het op gespatte vuil zat nog tegen de gevel en de deur. Verder een heerlijk huis.
9
Naam: Eric Minke
Datum: 3 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ligging, indeling en uitstraling zijn erg mooi, service en faciliteiten prima
10
Naam: Paul van den Berg
Datum: 2 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een heel gezellige week gehad op locatie t Wildryck. Door de kleinschaligheid en mooie ligging van het park, heb je het gevoel echt even helemaal weg te zijn. Prettig ook dat je veel privacy hebt. Doordat je huurt van particulieren heb je heel veel extra (huishoudelijke) spullen voorhanden. Al met al voor ons een aanrader.
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben genoten, mooi park, prima huisje, alles wat nodig is, was aanwezig.
8
Naam: E van Dijk
Datum: 1 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie huisjes in schitterende omgeving
10
Naam: R. Zijl- J vannder Wal
Datum: 30 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wat een fijne plek om er even heerlijk tussen uit te gaan! Ik heb een drukke baan als verpleegkundige en in deze nare corona tijd waarin ons gezin het druk heeft, zijn we lekker uitgerust bij jullie op het park! Bedankt!! Fam Zijl - van der Wal Den Dolder ( voorheen Bilthoven)
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
prima park, mooi huisje en prachtige locatie
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park , helaas huisje gedateerd Comfort zou beter kunnen. In ieder geval de bedden. Keuken kan ook een update gebruiken en een wc zou ook boven wenselijk zijn .
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.