Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 91.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Landgoed 't Wildryck

Landgoed 't Wildryck

Diever, Drenthe, Nederland

  • Vrijstaande landhuizen
  • Overdekt zwembad met peuterbad
  • Attractieparken in de omgeving
  • Bij Nationaal Park Drents-Friese Wold
  • Gratis WiFi
8.7

Vakantiepark Landgoed 't Wildryck scoort gemiddeld een 8,7

Dit is het gemiddelde cijfer uit 76 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 76 reviews

8
Naam: M. van den Boogaard
Datum: 17 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij zijn vaak weggeweest dus hebben geen gebruik hoeven te maken van alles wat er op het park aanwezig is maar voor zover we konden zien aan de andere gasten was het goed.
10
Naam: M. Zeegers
Datum: 17 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prachtig rustig park. De ligging vinden wij geweldig!! We komen niet voor niets al 16 jaar achtereen genieten in t Wildryck!
9
Naam: Sonja van den Bergh
Datum: 16 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het is compleet plaatje. Ligging , super schoon, compleet huis, rust, park goed onderhouden. We komen al vele vele jaren . Het is echt een prachtig park.
9
Naam: M. Janson
Datum: 16 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: H. van Meerveld-Flameling
Datum: 16 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een heel gezellig, kleinschalig park.
8
Naam: C.P. Koree
Datum: 14 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Nieuwe eigenaar huisje 71 mag zijn huisje wel iets onderhouden in plaats van alles grijs te schilderen. Wij kwamen hier al jaren maar dit is de laatste maal in huisje 71.
9
Naam: Peter Mintjes
Datum: 13 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heerlijke ligging..met 10 meter in het bos.
8
Naam: H.P. Hess
Datum: 12 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi en goed onderhouden park met mooie villas. Onze villa was van alles ruim voorzien. Schoonmaak kan/moet beter; met name aanwezigheid stof onder banken en bedden kan niet.
10
Naam: Roy Gorres
Datum: 9 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
wij maken al jaren gebruik van Roompot, maar dit is onze eerste ervaring op dit prachtige park. De ligging, het comfort van de huisjes, de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel zijn voor ons een reden om dit op deze manier te beoordelen. Wat willen we immers nog meer als alles perfect is ?
8
Naam: Henk Hulleman
Datum: 9 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.