Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Landgoed 't Wildryck

Landgoed 't Wildryck

Diever, Drenthe, Nederland

  • Bosrijke omgeving
  • Zwembad
  • Attractieparken

reviews

8.6

Vakantiepark Landgoed 't Wildryck scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1511 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 1511 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 27 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Plek om heerlijk tot rust te komen
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Prachtig mooi park, direct aan de bossen. Mooie accommodatie van alle gemakken voorzien. Ondanks de corona maatregelen van de regering hebben we ons prima vermaakt en zijn we niks tekort gekomen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Prima
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Alles ziet er netjes en verzorgd uit, de ligging is mooi en het park is prachtig. We hebben erg genoten van dit verblijf en komen zeker nog een keer terug.
9
Naam: Pieter Jacobus Wesstein
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben het als bijzonder plezierig ervaren. Mooi park, direct naar het bos kunnen lopen is zeker in de herfst prachtig. We raden park t Wildryck aan!
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Prachtig huisje! Niks op aan te merken. Mooie omgeving en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Speeltuinen kunnen wel wat uitdagender (vernieuwd worden of aangevuld) en animatie was vriendelijk maar heel beperkt. Het zou leuk zijn als er bv een klauterbos komt of een speeltuin met nieuwe toestellen. Vooral die in het park is sterk verouderd.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
+Mooie ligging, leuk huisje en vriendelijk personeel en zeer goede naleving van de coronamaatregelen. Complimenten! - Schoonmaak van het huisje liet te wensen over. Dit hebben wij ook doorgegeven aan de receptie.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Parkreceptie
Rust en corona proof
9
Naam: John Bisschop
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Het park was super kwa ligging en accomodaties ik beveel het erg graag aan aan vrienden /kennissen wat het zwembad betreft mag het voor ons iets uit gebreider met het oog op kinderen
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Houden zo!
10
Naam: Patricia hofman
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Was voor ons echt een rust vakantie nu in deze bizarre tijden We hebben beide alleen maar door gewerkt en onze kinderen waren met begeleiding weg en wij hadden dit nog tegoed van ons trouwen We waren zo tevreden dat we meteen voor volgend jaar geboekt hebben!
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
9
Naam: Natasja Esseling
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We kwamen aan in een ten eerste prachtige en rustige omgeving, dan op het park komt de dennengeur je tegemoet en zie je gezellige lichtjes in de bomen. Helaas was er niemand meer aanwezig bij de receptie, en moesten we even zoeken waar we de sleutel van ons huisje in ontvangst konden nemen, maar bij de snackbar hebben ze ons verder geholpen. Toen zijn we bij het huisje aangekomen, heel knus en vrij huis, heerlijk de ruimte en als verrassing een openhaard, zalig. En wat ook een mooie bijkomstigheid is, je loopt zo een prachtig natuurpark in. Wij hebben een heerlijke tijd gehad.
10
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Verrassend in de positieve zin van het woord!
6
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huisje stonk heel erg naar sigarettenrook, ook al mag er niet gerookt worden. Dat hebben we direct gemeld, maar er was geen ander huisje beschikbaar dus we konden niet ruilen. Ook was het niet goed schoongemaakt. Veel schimmel in badkamer en stof, oude sok en nog wat troep onder het bed. Verder wel een mooi en prettig park en, ondanks wat pech met het huisje, een erg leuke tijd hier gehad.
Bedankt voor uw bericht naar aanleiding van uw verblijf op Landgoed t Wildryck.Wij vinden het leuk om te lezen dat u heeft genoten van uw vakantie. Het is tenslotte ook ons doel om u een fijne tijd te bezorgen. Wij zullen aandacht besteden aan de door u genoemde verbeterpunten en hopen u nog eens te mogen begroeten op één van onze parken!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Prachtig opgezet park, niet te groot voor ons zeer geschikt met jonge kinderen
10
Naam: Eelko Hoek
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
wij vonden alles heel goed eigenlijk, misschien is afvalscheidingsmogelijkheid bij het huisje zelf nog een verbetering. dit zou goed passen in de bijkeuken wellicht.
9
Naam: Robert Raijmakers
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
10
Naam: Jacqueline Hogenelst
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
We hebben genoten,mooi kleinschalig park.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Marjan Weekhout
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel mooi gelegen park met fijne bungalows. Een en al natuur in en om het park. Veel tuinvogels en je kunt vanaf het park zo met je hond het bos inlopen.
10
Naam: Antje Riemeijer
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
We hadden een mooi landhuis mooi ingericht voelden ons direct thuis. Heel veel konijntjes en eekhoorns gezien . Schitterende omgeving. We hebben heel veel gewandeld. De kinderen hebben zich geweldig vermaakt. Perfecte vakantie gehad
10
Naam: Ria
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Een prachtig sfeervol huisje aan de rand van het bos. Van binnen erg ruim en van alle gemak voorzien: alles was aanwezig. Misschien had een open haard met een kleedje het afgemaakt maar zo was t ook prachtig! Heerlijk rustig maar voor de kids genoeg te doen in de ongeving. Het park zelf is erg groen en sfeervol aangelegd. Het heeft wat kneuterigs en daar houden wij wel van!
9
Naam: H van der Meulen
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
een uitermate goed en voortreffelijk gelegen park in een mooie ,natuurlijke omgeving.
8
Naam: Rob Lina
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima jammer dat van ons huisje de open haard verwijderd was . In de herfst met veel regen geeft dat juist een extra sfeer.
10
Naam: Regie Kranenburg
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Schitterende omgeving en de huizen stralen luxe uit.
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We komen hier al jaren met de familie supermooie ligging en heel leuke dorpjes in de nabijheid echt een aanrader
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.