Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Landgoed 't Wildryck

Landgoed 't Wildryck

Diever, Drenthe, Nederland

  • Vrijstaande landhuizen
  • Overdekt zwembad met peuterbad
  • Attractieparken in de omgeving
  • Bij Nationaal Park Drents-Friese Wold
  • Gratis wifi

reviews

8.6

Vakantiepark Landgoed 't Wildryck scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 320 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 320 reviews

8
Naam: Catherine Dutscher
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Helaas hebben de huisjes achterstallig onderhoud, sober zo ook de tuin met weinig meubilair. Het park is prachtig daarom komen wij regelmatig terug. Wel zijn wij teleurgesteld over de wisselende kwaliteit en hoge prijs van het restaurant. Wellicht huren wij de volgende keer een particuliere huisje op park wildrijck
10
Naam: Henk Dorst
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Rustig gelegen. Centraal gelegen voor uitstapjes. Ideaal voor fietstochtjes.
7
Naam: Debbie van Toor
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: JN Koot
Datum: 13 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heerlijk
9
Naam: Ilona Dinkgreve
Datum: 13 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Fijn weekend! Wij komen zeker nog een keer terug.
8
Naam: Joop Greuter
Datum: 12 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
mooi park met hele mooie huisjes
9
Naam: Jolien en Henk Holmer
Datum: 10 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij vinden het een prachtig schoon park, zeer netjes onderhouden met mooie accommodaties, bij ontvangst zeer vriendelijk ontvangen door het receptiepersoneel. Het receptiepersoneel loopt in nette shirts helaas daaronder een eigen korte broek of een legging. Waarom geen uniforme werk broek of rok, dat vinden wij beter bij de entourage van het park passen. De receptie en het zwembad zijn netjes onderhouden. Nadeel geen enkele sleutel om een kluisje op slot te kunnen draaien. Al jaren in verschillende parken (huisjes) gelogeerd maar dit park was echt zeer netjes, bij uitchecken voor het eerst de vraag bij de receptie gekregen of er zaken kapot waren in de accommodatie. Voor ons zeker een park om eens weer te komen en een aanrader voor een ieder.
9
Naam: Bart Kerste
Datum: 10 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een heel fijne vakantie gehad, op een park wat zich kenmerkt door een rustige fijne sfeer, een prachtige omgeving, een goede accommodatie met goed geregelde WIFI. Veel interessants in de omgeving en wat voor ons belangrijk is, veel rust. Receptie was heel prettig, afwikkeling van zaken was snel geregeld, we kregen de sleutel met duidelijke uitleg. Eenvoudig zwembad,maar toereikend, niet altijd even schoon door mensen die met modderschoenen doorlopen. Daar kan het park weinig aan doen. De tuin lag in een prachtige bosachtige omgeving. Hierdoor was het met 37 Gr. nog goed te doen en prettig. Het park lijkt nog weinig bekend en ik zou het graag zo houden ;-) Ik hoop dat de rust gehandhaafd blijft net zoals de opgeruimde sfeer en de vriendelijkheid van de mensen.
10
Naam: R. Van der Meijden
Datum: 10 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ervaring betreft verblijf in landhuis : Heerlijk rustig en mooi gelegen park, ruim opgezet en keurig onderhouden. Huizen zijn sfeervol, ruim en netjes. Zeer vriendelijk en gastvrij personeel. Enig minpuntje is dat gebreken door eigenaren v.h. huis moeten worden opgelost en niet door het park. De enige comfortabele tuinstoelen konden we daardoor niet gebruiken, de overige plastic kuipstoeltjes kon je het nog geen half uur op uithouden. Schoonmaak op zich redelijk maar mag iets kritischer .. iets lastige plekken worden overgeslagen.
8
Naam: F.K. Schabbink
Datum: 7 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi rustig vriendelijk en gezellig park om tot rust te komen en te onthaasten. Goede voorzieningen met een prachtige omgeving.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.