Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de Gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Landgoed 't Wildryck

Landgoed 't Wildryck

Diever, Drenthe, Nederland

  • Vrijstaande landhuizen
  • Overdekt zwembad met peuterbad
  • Attractieparken in de omgeving
  • Bij Nationaal Park Drents-Friese Wold
  • Gratis WiFi

reviews

8.7

Vakantiepark Landgoed 't Wildryck scoort gemiddeld een 8,7

Dit is het gemiddelde cijfer uit 178 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 178 reviews

8
Naam: J.G. Zuidema
Datum: 24 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
De rust je ontwaak met vogel geluiden en je gaat er mee slapen.
8
Naam: P. Koster
Datum: 23 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi park, goed onderhouden.
8
Naam: M. Suurendonk
Datum: 23 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Adri Steenbeek
Datum: 23 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Alles was prima, maar internetvebinding is hopeloos traag.
8
Naam: Sylvia Hiemstra
Datum: 22 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
10
Naam: G. Boom
Datum: 22 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij komen hier al 17 jaar met de pinksteren met het hele gezon en inmiddels met aanhang en kleinkinderen . We begonnen met 1 huisje en huren er nu drie na het pinksterweekend gaan de kinderen en kleinkinderen naar huis en blijven wij mog de hele week nou dat zegt genoeg hoe fijn wij dit verblijf vonden
9
Naam: Ad Meester
Datum: 22 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Suzanne van Bruggen
Datum: 22 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wederom een heel fijne tijd gehad. Huisje 9 was even charmant als de eerdere soortgelijke huisjes waar we verbleven. De bedstee op de overloop is de favoriete slaapplek van onze dochter. Wel vonden we de vloer niet al te netjes meer. Ter hoogte van de keuken, voor de openslaande deuren. Voor ons niet storend, maar misschien wel goed om eens naar te kijken. We kwamen iedere dag wel even bij het restaurant. Voor een drankje, lunch of diner. Naar alle tevredenheid steeds gegeten/gedronken. Helaas was het wel zo dat bestellingen gewoon vergeten waren. Een keer is geen ramp natuurlijk. Maar het gebeurde een keer of 3. Dat maakte de laatste keer lunchen iets minder geslaagd. Verder al met al het echt heel fijn gehad. En we komen zeker nog eens terug.
8
Naam: H Bak
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Aanbevelen
Door de aanwezige privé-sanitairgebouwtjes zijn de plaatsen niet aan de ruime kant meer. Verder prima park met mooie omgeving en vriendelijk personeel.
10
Naam: Ellis Gielen
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Een heel mooi park voor jong en oud. Je kan er met de tent staan maar je kan ook een huisje huren. Het personeel is er super vriendelijk en ook als er problemen zijn helpen ze je zo snel mogelijk echt top niks op aan te merken. We hebben het heerlijk naar ons zin gehad!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.