Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen.


Of neem contact op met de gastenservice.

  • Offline

    Start chat
  • WhatsApp

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw appjes.

    06 22 16 71 56
  • Telefoon

    Tot 21:00 uur kunt u ons bellen.

    (gebruikelijke belkosten)

    Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit Belgiƫ: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Landgoed Het Grote Zand

Landgoed Het Grote Zand

Hooghalen, Drenthe, Nederland

  • Ruim opgezet park
  • Veel faciliteiten aanwezig
  • Midden in een bosrijke omgeving
  • Culturele uitstapjes mogelijk
  • Gratis wifi

reviews

8.3

Vakantiepark Landgoed Het Grote Zand scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3615 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 3615 reviews

7
Naam: aukje ter weele
Datum: 18 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ik heb nog nooit zon slecht schoon gemaakt huisje gehad. Ik heb al vele malen gebruik gemaakt van een roompot huisje. nooit problemen. maar dit sloeg alles. De vloer was verschrikkelijk vies. veel spinnenwebben en veel stof. alles was vies.de wastafels en pik op de tafels en aanrecht. Maar de top was dat er boven in bet toilet een hoop lag incl. toiletpapier.
9
Naam: L.C. Schildwacht
Datum: 18 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Vanwege het ziek zijn van mijn vrouw moesten we er nodig even tussen uit, wat hebben we het getroffen met het geweldige chalet en de rust op het park en de netheid van het park Dit was voor haar even bij komen.
8
Naam: Fred Derksen
Datum: 17 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi park en mooie ligging in Drente
9
Naam: Erik De Taeye
Datum: 17 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hadden een heel mooie vakantieweek. Lekker fietsweer, behalve op de uitgeregende woensdag. Maar toen hebben we kamp Westerbork bezocht. Heel mooie omgeving. Aangenaam verrast met huisje 81. Heel netjes, volledig ingericht, met berging voor de fietsen. De winkel op het vakantiepark heeft weliswaar een beperkt aanbod, maar de Coop in Hooghalen is heel dichtbij. We hebben met ons allen echt genoten van onze fietsvakantie
8
Naam: Jelke van Olst
Datum: 17 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi groot huis (150) fijn park en fijn personeel
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Super mooi park, heerlijke huisjes, alleen een te klein zwembad met weinig te doen voor onze pubers.
8
Naam: Hans en Annemieke
Datum: 17 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Uitstekende uitvalbasis voor veel gevarieerde activiteiten in Drenthe. Zon nieuwe accommodatie moet wel optimaal schoon gehouden worden.
7
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
8
Naam: F.P.M. Verhoeven
Datum: 16 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima huisje. Alleen divers rolgordijnen de ketting kapot. Lamp in schemerlamp defect. Weinig wandcontactdozen. bijvoorbeeld in slaapkamers geen en zitgedeelte huiskamer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
een mooi park in een prachtige omgeving
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.