Landgoed Het Grote Zand

Hooghalen, Drenthe, Nederland

  • Veel faciliteiten
  • Bosrijke omgeving
  • Cultuur

reviews

8.3

Vakantiepark Landgoed Het Grote Zand scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 6075 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 6075 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig gelegen, rust. Wij hebben om een overboeking van accomodatie gevraagd ivm werkzaamheden (te verwachten geluidsoverlast shovels etc) rondom onze geboekte accomodatie (4 pers chalet) en direct hebben de medewerkers van de receptie actie ondernomen en kregen wij een 12 persoonsbungalow tot onze beschikking (week). Wij boden aan om bij te betalen, maar dat was niet nodig. Onze complimenten hiervoor. Wij waren helemaal in feeststemming toen wij door de bungalow heen liepen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
Prima park en mooie ligging van de bungalows. voor kleine kinderen zouden er wat meer speeltuintjes in het park kunnen zijn. Goede wandel en fietsmogelijkheden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Jasper
Datum: 12 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Perfecte ligging, rustig en mooi park. Genieten van de vogels. Auto route goed geregeld en verblijf netjes schoon en gezellig.
10
Naam: Ernst Schouten
Datum: 12 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk, super mooi en ontspannen park. Ruime plaatsen en veel groen. Helemaal top!
9
Naam: H.A.W. Letmaath
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
een heel mooi park met veel privacy bij het huisje. Wij komen zeker nog eens terug en dan weer in hetzelfde huisje.
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Arjen Brenninkmeijer
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Bij aankomst was de accommodatie piekfijn schoon (gemaakt), zeer prettig. De accommodatie is heel comfortabel, incl. overkapping op het terras, goed verwarmd. Voor een gezin van vijf genoeg ruimte, ook op de slaapkamers boven. Veel ruimte om de accommodatie heen, veel privacy. Zeker in een periode met veel regen is het fijn vertoeven in het huisje. Een mooie natuurrijke omgeving, dicht bij voorzieningen in Hooghalen/Beilen/Assen. Nog wel een tip: De wifi is geschikt voor maximaal 1 apparaat/persoon. Dat bleek in de praktijk wat beperkt voor vijf mensen. Wellicht kan dit in de toekomst uitgebreid worden? Overigens zou ons dit niet weerhouden van een evt. nieuw bezoek. We zullen het zeker aanraden om op dit park een huisje te huren.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: D. Eibrink
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een prima vakantie, mooie omgeving, vriendelijk personeel en een fijn plek voor rust. Wij zaten in een chalet (624), daarbij was de deurbel stuk, dus het was extra rustig. Maar de medeweker van de schoonmaak wist niet dat wij vanaf 15.00 uur zou komen. Dit terwijl wij dit wel hebben aangegeven. Ook de schoonmaak heeft wat aandacht nodig. Lag nog stof op de wasbak en in de woonkamer en er lagen kleine stukjes chips van de vorige mensen die daar hebben verbleven.
9
Naam: Gerrie Hoebe
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging in de natuur!
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was best oke allemaal, ondanks dat alles dicht was. Maar het huis had veel dingen net niet oke douchebak loopt niet lekker weg wastafel het zelfde. Ook de thermostaat was defect van de verwarming dat werd zeer snel verholpen/aangepakt man kwam zelfs de volgende dag kijken of het verholpen was dat was niet het geval en heeft er nieuwe thermostaat opgezet dat was echt super. Ook dat mag gezegd worden
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
bij aankomst was de accommodatie nog niet schoongemaakt. De huishoudelijke medewerkster die uiteindelijk kwam heeft alleen de badkamers en toiletten schoon gemaakt. Wij hebben zelf een stofzuiger door het huis gehaald en de keuken een sopje gegeven. Er is wel keurig een 2e dame van het huishoudelijk personeel langs gekomen of het nog gelukt was met de andere dame. Het was jammer om zo ons weekend te starten maar verder hebben wij een heerlijk verblijf gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi huisje voorzien van goede meubels. De bedden daarentegen waren slecht. Het serviesgoed was beperkt en van slechte kwaliteit, niet passend bij de rest van het huis. De buitenmeubelen waren daarentegen zeer uitgebreid en comformtabel. De overkapping was prettig. Jammer dat er geen vliegenhorren zijn.
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huisje was prima. Er lag alleen nog veel honden of kattenhaar
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Genoten.
8
Naam: cor verwoerd
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Er waren wat ergernissen maar over het algemeen was het naar omstandigheden (corona maatregelen) een prima verblijf.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een heerlijk weekend gehad in Roompot het grote zand. De kinderen hebben zich goed vermaakt op het park. Het huisje was ruim en netjes.
9
Naam: Marcel Koolen
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rustig park in mooi stuk bos met voldoende privacy
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De ligging van het park is fantastisch. De rust, fijne en echt ruime bungalows (wij hadden 2x een D6, nr 56 en 79). Vanuit het park loop je aan 3 kanten zo de schitterende natuur in. Zo mooi hebben we niet vaak meegemaakt. Dit was ook de reden icm ruime bungalows om voor dit park te kiezen. De huurprijzen van de bungalows zijn ook schappelijk. Wat helaas enorm is tegen gevallen is de staat van de schoonmaak van beide huisjes. Door de ramen kon je nauwelijks naar buiten kijken vanwege de vieze vegen. Grote stofnesten en bergen met haren door heel de bungalow. De keuken en badkamer waren redelijk schoon, maar bijv de rand van de douche zat vol stof en haren. De eetkamerstoelen zaten vol plakkerige substantie. Er leek in elk geval niet gestofzuigd en gedweild. De vorige huurder had blijkbaar een zwartharige hond in het bad van nr 79 gewassen, de haren zaten overal aan vastgeplakt. Aangezien we niet nog voor bepaalde tijd de bungalow wilde verlaten en wegens corona geen schoonmaakster wilde ontvangen, heb ik dit alleen vermeld in de papieren evaluatie en niet op vrijdagavond gemeld bij de receptie. We zijn zelf nog zeker een halfuur in beide huisjes met meerdere personen bezig geweest om het redelijk schoon en leefbaar te maken. Dat is niet wat je verwacht bij een weekendje weg. Wanneer de 2 bungalows goed schoon waren, hadden jullie zo een 9 gekregen. Ik heb fotos gemaakt van hoe we het huisje aantroffen, deze kan ik uiteraard mailen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: R.F. Kok
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Sunshiwer in 1 VLD 3 huisjes was defect. Was al bekend bij technische dienst en kon pas na verblijf opgelost worden. Gemis is goed gecompenseerd
10
Naam: Bas
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Accommodatie was prima. Bosrijk vakantiepark, sfeervol. Rustgevend door weinig autos op het park. Kortom; was n prima verblijf.
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben het heel gezellig gehad met ons gezin! Erg jammer was de kapotte vaatwasser...en het briefje: “niets aan te doen...” dat is op dat moment natuurlijk niet fijn. Beter: laten we samen een oplossing zoeken... Daarnaast hadden we van de staat van de accommodatie meer verwacht voor deze prijs. Was echt beetje gedateerd en achterstallig onderhoud. De accommodatie is best prijzig. Er zijn, door Corona weinig faciliteiten, niets aan te doen. Maar dan heb ik nu het gevoel, door tegenvallende accomodatie geen waar voor mijn geld te hebben gehad. Dat is jammer.
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisje was zoals beschreven op de site, foto’s kwamen overeen. Gezellig park met een mooie ligging.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park in het bos .Heerlijk rustig
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Er zou zeker nu in deze periode meer aanbod mogen zijn voor de kinderen. Bijv een midgetgolf of voetgolf. Makkelijk te realiseren. Speurtocht door het naastgelegen bos. Dit soort dingen.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.