Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Landgoed Het Grote Zand

Landgoed Het Grote Zand

Hooghalen, Drenthe, Nederland

  • Ruim opgezet park
  • Veel faciliteiten aanwezig
  • Midden in een bosrijke omgeving
  • Culturele uitstapjes mogelijk
  • Gratis wifi

reviews

8.3

Vakantiepark Landgoed Het Grote Zand scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4130 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 4130 reviews

9
Naam: Lia Roumen
Datum: 27 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We waren heel blij met het huisje, gezellig, ruim, goed onderhouden en heel schoon. Enige was dat er veel zilvervisjes zaten maar dat is ook moeilijk tegen te gaan. Ik voelde mij heel thuis in het huisje.
6
Naam: A. Schneider
Datum: 25 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Woning was top, maar verder minimaal. Zwembad was zeer klein, verder de kleedruimte klein, koud en vies.
Bedankt voor uw bericht. Goed dat u uw feedback met ons deelt. Daar willen wij namelijk van leren! Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot Vakanties
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben genoten van een heerlijk grote vakantiewonin. Ondanks het slechte weer hebben we een heerlijk weekend gehad. Bij aankomst konden het huisje in het donker slecht vinden. Verlichting kan wel wat beter en de huisnummers zitten aan de zijkant kan het huis, waardoor je deze vanaf de wegkant niet goed kunt zien. Verder hadden we het fijn gevonden ivm veiligheid van onze 2 jarige zoon dat er een traphek boven aanwezig was.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We zijn als vriendenteam (11 man) van zaalvoetbal voor het eerst met elkaar een weekend weg geweest. Het was voor ons een onvergetelijk weekend in een heerlijk ruim huis! In het huis hebben we een heerlijke spelletjesavond gehad en voerbal gekeken op tv in onze prachtige carnavalsoutfits. De tijd vloog voorbij en hopen daarom ook volgend jaar zeker weer terug te komen.
10
Naam: Hub Bongers
Datum: 24 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Er zou iets meer straatverlichting mogen. Voor de rest prima. Echt een aanrader.
9
Naam: Jean Opperman
Datum: 24 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heerlijk! Mooi park en mooie huisjes
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi park met een schone bungalow voorzien van alle benodigdheden. We hebben genoten...
8
Naam: Myrthe
Datum: 24 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi park, fijn verblijf. Het was wel veel kleiner dan we hadden verwacht. Alle faciliteiten zijn echter aanwezig.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima verblijf , mooi ruim huis , mooi park mooie omgeving. In het huisje misten wij in de kamers op de bovenverdieping haakjes aan de muur en wat weinig kastruimte. Lampen boven de eettafel heel vet en vies en deels vervormd. Waarschijnlijk door hitte van gourmet Tegels vloer langs plinten in hal bij keuken , kapstok en toilet beneden toonden vies Verder alles keurig schoon en goede voorzieningen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Erg prettig. Prima woning en ligging. Goede service aan de receptie. Jammer van de Wi-Fi, zeer slecht bereik. We komen zeker nog een keer.
10
Naam: Harry Meijer
Datum: 22 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anneke Oppenhuis
Datum: 22 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben een heerlijke midweek gehad in het huisje en op het part en komen zeker weer terug!
7
Naam: Pascal van Mook
Datum: 21 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Huis kan veel beter schoongemaakt worden, er hingen hier en daar stofslingers, ook onder de bank en bedden. Verder genoten van de rust, weinig mensen gezien, lekker groot huis. 2e keer dat we er zijn geweest, maar komen zeker weer!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Bijzonder mooi gelegen park. Zeer vriendelijk personeel, welke adaquaat regeren op meldingen. Accommodatie netjes en schoon. Alles aanwezig wat nodig was.
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: J.A. Donders
Datum: 21 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Goede accommodatie, lekker ruim! Zwembad voor (klein) kinderen ideaal! Fijne wandeling naar herinneringen centrum en kamp Westerbork. Omgeving nog niet helemaal verkend; doen we een volgende keer!
7
Naam: Hannie van Velthuijsen
Datum: 21 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ik merk telkens als wij huren bij Roompot ( elk jaar) de inventaris niet compleet is. Zou fijn zijn als daar meer opgelet zou worden want je merkt pas als je er gebruik van maakt dat er diverse dingen mist
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heel fijn park!
7
Naam: Angela Nauta
Datum: 21 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heerlijk rustig, geen last van buren. En de ruimte in de woning vonden wij super.
8
Naam: andries regnerus
Datum: 21 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
leuk park mooie huisjes, netjes ,en goede inventaris
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
In het algemeen hebben we ons verblijf in Hooghalen als heel fijn ervaren. Ruim huisje, schoon, van alle gemakken voorzien. Prachtig groen park met veel faciliteiten. Voor ieder wat wils. Het enige nadeel vonden wij het tijdstip van uitchecken, het verlaten van het huisje. Dit is 10.00 uur. Het halen van vers brood kan vanaf 9 uur. Als je dan nog even gezellig samen wilt ontbijten kan dat eigenlijk niet. Je wilt immers de ontbijtboel nog afwassen en even stofzuigen/vegen. Door het uitchecken een uur te verlaten, naar 11 uur, geeft dit gasten iets meer tijd om ook de laatste dag te genieten.
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben het naar ons zin gehad. Het zwembad was voor onze kinderen te klein en saai ( kids tussen 13 en 16). Mooi ruim huisje. Er was weinig te doen voor de oudere kinderen. Miss en leuk honk.. met bv dart of poule tafels.
9
Naam: S. Ouwehand
Datum: 17 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het was echt een super vakantie in een prachtig huis. Onze enige opmerking is de verlichting in de zijstraat (richting ons huisje 23) Was erg donker. Maar als dat het enige is dan is het gewoon perfect voor de rest.
9
Naam: F Bergsma
Datum: 17 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hadden een ruim 10 persoons- huis met kleine kinderen. Heerlijk verblijf en genoeg mogelijkheden voor ons gezin. Niet ver van onze woonplaats en toch echt vakantie. Wel eerder een 10 persoons- huis gehuurd maar niet zo ruim als deze en toch niet extreem duur. Vriendelijk mooi onderhouden park met een prima zwembadje voor de kleintjes. Een aanrader dus
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Superhuisje
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De eerste indruk van het huis was perfect. Groot en van alle gemakken voorzien. Punt was wel dat de bedlampjes gloeiend heet worden en dat is met kinderen niet leuk. Een kind van drie brandde zijn handje eraan. Ook was het niet overal schoon. op de staande schemerlampen in de kamer lag van heel lang vuil en ook de trap was erg vies. We hebben ons het meest in huis vermaakt omdat er 4 personen ziek/griep hadden. En dat was jammer, maar lekker dat je dan ruimte genoeg hebt en het huis niet gehorig is. vr gr Maaike Dijkstra
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
we hebben twee heerlijke wandelweken op het park doorgebracht. Rustig maar wel sfeervol park.
9
Naam: Gerry Haak
Datum: 14 februari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Waren hier al voor de 6e keer, iedere keer een prettig verblijf. Komen zeker nog eens terug!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.