Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Landgoed Het Grote Zand

Landgoed Het Grote Zand

Hooghalen, Drenthe, Nederland

  • Ruim opgezet park
  • Veel faciliteiten aanwezig
  • Midden in een bosrijke omgeving
  • Culturele uitstapjes mogelijk
  • Gratis wifi

reviews

9.4

Vakantiepark Landgoed Het Grote Zand scoort gemiddeld een 9,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 34 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 34 reviews

8
Naam: Jaap Homans
Datum: 14 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Jammer genoeg was de bank aan een kant doorgezakt en zat alles niet lekker.Maar omgeving en fietstochten vanuit daar geweldig.Eerder in Hunzedal geweest zonder negatieve punten.
8
Naam: Andreas Visser
Datum: 13 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een fijne plek in een mooie omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Vriendelijk personeel, fijn weekend gehad.
8
Naam: Lucy van Kouwen
Datum: 13 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Rust en goede bungalow . Genoten van de ruimte en rust
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We waren dit keer een beetje teleurgesteld door het huisje, CV was namelijk kapot en hebben een dag zonder verwarming en douche gezeten. Konden in een ander huisje, maar moesten wel verhuizen en opnieuw bedden opmaken etc... Voor drie dagen verblijf was dit best vervelend. Verder zijn er altijd erg tevreden over de parken
8
Naam: R. H. Koetsier
Datum: 12 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
vriendelijkheid
8
Naam: Pauline
Datum: 12 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wat ik jammer vind dat als je om 12:30 aankomt er wordt gezegd dat je tot 3 uur moet wachten voor je de sleutel krijgt. Ik snap dat er regels moeten zijn. maar na 2 uur rijden verwacht je toch wel minstens een welkomst bakkie koffie. Om half 3 waren we terug bij de receptie en moesten we nog steeds wachten op de sleutel omdat er nog gecontroleerd moest worden. 14.57 eindelijk de sleutel (met de mededeling dat we dan wel om 3 uur bij het huisje zouden zijn. En dit, terwijl andere gasten wel om half 3 de sleutel kregen). Bij aankomst bleek dat het huisje al twee dagen eerder gereed was gemeld dus er hoefde helemaal niet meer schoongemaakt te worden of gecontroleerd. Al met al een dikke min dus. Wanneer je een 8 persoons huisje huurt verwacht je ook dat er voor 8 personen spullen zijn en niet sommige maar voor vier. En het wi-fi is echt abnormaal slecht. Diegene die dit heeft aangelegd moet ontslag nemen en een andere baan gaan zoeken. Die persoon is niet geschikt voor ICT werk.
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Zie mijn mailtje van vandaag, medewerking, behulpza;amheid en vriendelijkheid personeel vond ik prima Dat er gerookt was, ervoeren we als minder positief, maar in feite ligt dat aan asociaal gedrag van uw gasten Wel raadzaam om daarop te controleren, bij eindschoonmaak - en mensen er zonodig op aan te spreken - gezien voorwaarden... wanneer park rook (huisdier) vrij wordt verklaard zou eea verdisconteerd kunnen worden bij waarborgsom... aanwezigheid zwembad pluspunt met oog op kleinkinderen... afwezigheid sauna in de vervangende huizen, voor welke luxe wel betaald is, is puntje... aanbod om gebruik te mogen maken van centrale sauna mooi, alleen bleek de drempel om te effectueren wat te hoog. wie weet kan daar nog een tegemoetkoming voor volgen?
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Rustig park, af en toe een trein maar die hoor je binnen in huis amper.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.