Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bospark Lunsbergen

Bospark Lunsbergen

Borger, Drenthe, Nederland

  • Rustig vakantiepark
  • Gratis sport- en animatie
  • Ideaal om te wandelen en fietsen
  • In de buurt van Assen
  • Gratis wifi

reviews

8.3

Vakantiepark Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 6331 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 6331 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Goede en voordelige prijs/kwaliteit verhouding.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wat een rust
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Bas van den Hoogen
Datum: 19 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Rrc Terlouw
Datum: 19 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
we hebben fijn verblijf gehad ... als we 1 tip mogen geven is misschien 2 keypas wat makkerlijker met groter kinderen
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Johan van der Leij
Datum: 17 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima verzorgd en een prachtige en schone bungalow. Het weer en de omgeving maakten het een weekend om in te lijsten
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Weinig contact gehad, alleen met de dame vd receptie voor fietsverhuur. Zij leek haar werk niet erg leuk te vinden.. Verder waren wij erg tevreden. Mooie en schone accomodatie, goed bereikbaar vanaf de P.
10
Naam: Natascha
Datum: 16 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heerlijk rustig gelegen prettig park
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ons eerste verblijf bij roompot en we vonden het fantastisch !! De kinderen vonden het fantastisch dus wij ook! Leuke animatie.. leuke activiteiten.. schone huisjes.. mooi park .. mooie ligging.. we komen zeker terug !!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.