Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de Gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bospark Lunsbergen

Bospark Lunsbergen

Borger, Drenthe, Nederland

  • Rustig vakantiepark
  • Gratis sport- en animatie
  • Ideaal om te wandelen en fietsen
  • In de buurt van Assen
  • Gratis WiFi

reviews

8.3

Vakantiepark Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 5104 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 5104 reviews

7
Naam: S Hoogland
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
8
Naam: M C Pepping
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
X
9
Naam: Ellis Bulder
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
leuk gehad top plaats kom zeker keer terug
9
Naam: G. Eggens
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Prima voor elkaar, maar heb een paar verbeterpuntjes: Brandnetels rond kraan/stroompunt verwijderen en afvoerputje bij kraan/stroompunt is verstopt. Midgetgolfbaan is hard aan onderhoud toe.
8
Naam: Matty Theunissen
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Bij aankomst was het gelijk overzichtelijk waar we heen moesten en werden vriendelijk geholpen door receptiepersoneel.
9
Naam: J. Knol
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
schoon!, vriendelijk personeel ook in het zwembad, we zijn zeker al 5 keer in Lunsbergen geweest dus dat we weer geboekt hadden zegt genoeg. groeten fam Knol
8
Naam: Tonny Hoksbergen
Datum: 20 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heerlijk rustig. Veel ruimte rondom ons chalet . Heerlijk de natuur .
8
Naam: Cor Zaal
Datum: 20 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De accommodatie was prima het is alleen jammer dat er kleine dingen ontbreken, daarmee bedoel ik handdoeken haakjes op de badkamer, een planchet in de douche waar je doucheschuim etc. op kan zetten, gezien het feit dat er een vaatwasser is, te weinig kopjes en glazen, zodat je te vaak de vaatwasser gaat aanzetten en dat is weer oa slecht voor het milieu.
7
Naam: C.M. Vervaart
Datum: 20 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het was goed ,heerlijk genoten
8
Naam: A. van Bergen
Datum: 20 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De ligging van het park is prachtig, rustig met voldoende private, de accommodatie is sober maar schoon en warm. De omgeving van het park is erg mooi, met veel mogelijkheden, oa het Hunebedcentrum. De medewerkers van het park die ik ontmoet heb waren erg vriendelijk en behulpzaam. De menukaart van het het eetcafé was helaas, voor mijn smaak, eenzijdig. Graag kom ik nog eens terug.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.