Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bospark Lunsbergen

Bospark Lunsbergen

Borger, Drenthe, Nederland

  • Rustig vakantiepark
  • Gratis sport- en animatie
  • Ideaal om te wandelen en fietsen
  • In de buurt van Assen
  • Gratis wifi

reviews

8.3

Vakantiepark Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 6637 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 6637 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 14 december 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooie bungalow aan de buitenkant van het park, met veel gttoen uitzicht
7
Naam: Cor van den Bempt
Datum: 14 december 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
we waren op de hoogte van de beperkte faciliteiten, maar toch het was erg rustig en leeg. Het huisje was prima, maar gezien de beperkte bezetting en nauwelijks faciliteiten vinden we de prijs van de accommodate eigenlijk te hoog.
9
Naam: Esther
Datum: 12 december 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De kinderen en ik vinden het geweldig. Niet te druk. Genoeg activiteiten. Daarom zijn wij voor de 2de keer heen gegaan.
7
Naam: J Venema
Datum: 10 december 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De verlichting van de bewijzering naar de huisjes vonden we niet zo goed,maar verder weinig van het park en de omgeving gezien.heel jammer ,de regen was de boosdoener
9
Naam: C.A Veerling Smit
Datum: 10 december 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima verblijf miste wel haakjes in slaapkamer waar je je kleding kan ophangen.
8
Naam: Britt van Ommen
Datum: 10 december 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Super accommodatie. Zwembad lekker warm maar stelt niet zo veel voor. Supermarkt.heeft prima producten, alleen korte openingstijden. Fijn dat het ontbijt bezorgd kan worden! Receptie gebeld omdat ons pasje achter de kachel was gevallen, was allemaal geen probleem. Was een fijn, zorgeloos weekend!
10
Naam: Dijk, N. M.
Datum: 10 december 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Gastvrije, goed onderhouden vakantiepark, vriendelijke mensen .Bos dichtbij om heerlijk te wandelen. Borger is een leuk plaatsje met goede voorzieningen en bovendien is het park heerlijk rustig. Kortom we hebben genoten van ons weekje vakantie
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 december 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
prima
7
Naam: Yolanda de Jong
Datum: 10 december 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De bedden zijn erg zacht en de schoonmaak zou beter kunnen
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 december 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
ruime ligging chalets tov. elkaar
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.