Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 91.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bospark Lunsbergen

Bospark Lunsbergen

Borger, Drenthe, Nederland

  • Rustig vakantiepark
  • Gratis sport- en animatie
  • Ideaal om te wandelen en fietsen
  • In de buurt van Assen
  • Gratis WiFi
8.2

Vakantiepark Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4764 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 4764 reviews

8
Naam: Nadia Pauwels
Datum: 22 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
SUPER
7
Naam: A. Van Dinten
Datum: 21 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: B.J.A. van Uden
Datum: 20 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
prettig park, niet te druk. veel wandelmogelijkheden ( zijn voor ons belangrijk) in de omgeving. onze keuze voor het chalet was niet helemaal top ( aan de kleine kant ), volgende keer maar een bungalow want..... een volgende keer komt er zeker. we hebben het prima naar ons zin gehad en hebben de midweek aangevuld met nog een weekend, dat zegt toch genoeg!
9
Naam: H.H. Kramer
Datum: 17 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De vriendelijkheid bij de receptie en het schone chalet! Zo schoon hebben wij het nog nooit meegemaakt in onze vele jaren en op verschillende parken!
10
Naam: Gerrit van Gammeren
Datum: 17 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben een heerlijke vakantieweek gehad. Ligging van het park is fantastisch en we werden er heel netjes en professioneel behandeld en geholpen. Het was echter wel erg jammer dat het zwembad een paar dagen dicht was ivm technische storing. Het is overmacht maar sneu voor de kinderen die graag wilden zwemmen. We komen er heel graag nog een keer terug.
7
Naam: N Hiemstra van Ankeren
Datum: 17 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Vond dat ik erg in de etalage zat, overdag geen gordijnen. Misschien lange vitrage. Ik had af en toe een beetje warm water, ben er niet over gaan klagen, wist niet dat je buiten 9 en 12 ook contact kon leggen. Heb steeds water gekookt. Van de 2 persoon slaapkamer, klepte de deur als er wat wind was, sloot niet goed. Lijkt zeuren maar heb lekker geslapen en een grote legpuzzel gemaakt in alle rust en zonder storen de olympische spelen gekeken. N Hiemstra
9
Naam: F.J.H. de Bruin
Datum: 17 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Gerrit van Oostveen
Datum: 16 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het chalet lag mooi in het bos.Goed bereikbaar met de auto en een parkeerplaats op loopafstand.De voorziening voor afval is prima geregeld.Het chalet was goed schoongemaakt en wij hebben het ook weer spik en span achtergelaten. De bedden waarop wij geslapen hebben hadden doorgezakte matrassen. ( dat heb ik al doorgegeven aan de receptie ) Ook een aantal verbeterpunten cq reparatiepunten heb ik doorgegeven. Al met al waren mijn vrouw en ik tevreden over het chalet en de algehele inrichting. Graag tot ziens.
10
Naam: John der Kinderen
Datum: 16 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Na de vierde keer op dit park nog steeds een genot hier te komen en komen graag nog eens.
9
Naam: Gerard Poppema
Datum: 16 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Chalet nr 57 was super schoon en de bedden sliepen uitstekend. De inventaris was erg compleet. Wij hebben bijzonder genoten.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.