Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Bospark Lunsbergen

Borger, Drenthe, Nederland

  • Rustig park
  • Overdekt zwembad
  • Natuurgebied

reviews

8.4

Vakantiepark Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12424 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 12424 reviews

10
Naam: Jan Weggemans
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij komen al jaren meerdere keren per jaar op Bospark Lunsbergen. Het feit dat wij steeds opnieuw boeken bij dit park zegt voldoende over onze tevredenheid. De eerste twee weken van mei zijn wij er weer! Graag tot ziens!
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Perfect huisje met extra inventaris,zoals een tv op de slaapkamer en een gezellige sfeerhaard. we hebben het super naar onze zin gehad.
9
Naam: H Van Hattem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig
9
Naam: Dini Buisman
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk warm huisje bij aankomst en netjes schoon
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik ben zeer tevreden over alle faciliteiten. Het belangrijkste voor mij was het ‘ gehoord’ worden door de receptioniste. Onze WiFi had nauwelijks bereik en. Ook het resetten hielp niet. Na mijn verzoek of er iets aan gedaan kon worden, was het probleem dezelfde dag verholpen, waarbij degene die het probleem heeft verholpen een vriendelijk briefje tussen de deur had gestopt. Kortom een prettig terugkomen na een prachtige wandeling in de omgeving ! Een vriendelijke groet, Margreet de Boer
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was prima. Alleen de vertrektijd vind ik wel erg vroeg. Een uur later zou wat klantvriendelijker zijn.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park
10
Naam: Sijke De Vries
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De schoonmaken mag wel beter wij hebben een hondje maar maken het wel beter schoon en wij moeten voor de hondje betalen tewijl het nog schonen achter dan het was
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park, voor herhaling vatbaar. Wat we dus ook gaan doen.
8
Naam: Pieter Visser
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima verblijf in een mooie bungalow, mooi park en een fantastische omgeving waar veel is te ondernemen
9
Naam: B.Dekker
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Inlevend vermogen. Rustig gelegen. Fijn verblijf.
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten, mooi uitzicht vanuit de bungalow. De bossen dichtbij, stilte op het park en de rust die het geheel uitstraalde. Vriendelijke medewerkers.
10
Naam: Mw. Strijker
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig en gezellige plek
8
Naam: Klaas De De Jong
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Altijd goed komen snel weer
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We verbleven in een mooi gelegen 6 persoon chalet met alle voorzieningen. De omgeving nodigde uit om te wandelen en te fietsen. De prijs kwaliteit verhouding was goed.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig park komt ook door de corona’ verder was alles goed.
8
Naam: Marian Groeneveld
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Door de Corona hebben wij nergens gebruik van gemaakt en zijn alleen in het huisje geweest Dus over zwembad , receptie e.d hebben wij geen mening
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Tot nu altijd wel goed
9
Naam: J Postma
Datum: 14 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig gelegen goed onderhouden een aanrader
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten!
10
Naam: Annemieke Goetjaer
Datum: 14 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een fantastisch verblijf op een heel rustig klein vakantiepark. Comfotabel huis, prachtige ruime vrije ligging in een schitterende omgeving. Wat hebben we genoten...en we missen het nu al!
8
Naam: Vincent van Zetten
Datum: 14 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer mooie en ruime bungalow, schoonmaak had iets beter gekund. Mooie omgeving en voldoende bezienswaardigheden in de omgeving.
9
Naam: Quint van Eekeres
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Enige verbeterpunten zijn; comfortabelere banken en stoelen, verbeteren van WiFi want deze was bijzonder slecht.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk verblijf in een rustige omgeving.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik vond het heerlijk rustig en de woning was van alle gemakken voorzien. Echter een aandachtspunt: ik heb meerdere zilvervisjes gezien. In toiletruimte, maar ook in bestekbak. Dat vond ik niet fijn!
9
Naam: Edo van Zanten
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gaan al jaren,als het kan een paal keer per jaar naar roompot en het is altijd leuk en gezellig. Dit park was voor ons nieuw en ook het chalet, meestal nemen wd een huisje. Maar het was prima. Misschien komen we nog wel een keer terug
10
Naam: Bert Eikenaar
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima bungalow, erg ruim, goed ingericht met goede meubels. Mooi gelegen aan bosrand.
8
Naam: Arie en MirjamJonker.
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park. wij zaten op een mooie locatie, keken uit op het kweekgrasland achter het park. voor ons een pluspunt. omgeving nodigt uit voor wandel en/of fietstochten.Borgercentrum met de auto snel te bereiken. Het huisje was prima naar ons zin.Sluit zeker niet uit om nogmaals een vakantie te houden op jullie park.
9
Naam: Jolanda Schaaper
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk huisje. Lekker rustig. En van alle gemakken voorzien
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi,goed onderhouden park met comfortabel,gezellige vakantiewoningen.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.