Bel ons op 088 - 0444999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bospark Lunsbergen

Bospark Lunsbergen

Borger, Drenthe, Nederland

  • Rustig vakantiepark
  • Gratis sport- en animatie
  • Ideaal om te wandelen en fietsen
  • In de buurt van Assen
  • Gratis wifi

reviews

8.3

Vakantiepark Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 7070 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 7070 reviews

7
Naam: Anonymous
Datum: 14 maart 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Gitte Rue
Datum: 6 februari 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
And now again. Only in Dutch. ;)
10
Naam: Anonymous
Datum: 8 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Erg fijn park. Rust en ruimte.
9
Naam: Anonymous
Datum: 8 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben een prima verblijf gehad hier. We zijn er weinig geweest, puur slapen en ontbijten, maar we hadden een super netjes en ruim huis op een heerlijk ruime locatie met veel privacy. Heel tevreden.
10
Naam: Tinus Hinnen
Datum: 1 oktober 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Mark Westgarth
Datum: 3 juli 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
we had a fantastic few days. we arrived late on Friday and the reception was closed But the receptionist still made the time to talk to us and give us directions. The kitchen was closed but Lisa is a credit to your resort even though she was very busy trying to cleen up and close she took the time to find a takeway pizza and order it for us to be delivered. Throughout our stay all the bar and kitchen staff were fantastic and so friendly and helpful. we will definitely be looking at coming again next year and for a longer stay. We cant praise the staff enough this is how a resort should be run!!!! Thanks for a great few days. Mark and Teresa Westgarth
8
Naam: Mark van Dijk
Datum: 19 juni 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima park voor een korte vakantie.
10
Naam: Klaas Terpstra
Datum: 29 december 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het was heerlijk. Leuk huisje, schoon.
9
Naam: K H Terpstra
Datum: 27 oktober 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het was een heerlijke week in een mooie omgeving .
8
Naam: Alan Duxbury
Datum: 2 oktober 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Thanks to all the helpfully staff at the bar and reception, a great base for British super bikes at Assen.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.