Bospark Lunsbergen

Borger, Drenthe, Nederland

  • Rustig park
  • Overdekt zwembad
  • Natuurgebied

reviews

8.4

Vakantiepark Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 14610 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 14610 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Helaas is de verlichting van de kampeervelden naar het sanitair zeer matig. Enigszins bevreemdend is dat de bewegwijzering begint in de Engelse taal.
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettig park waar we al vele jaren komen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij gaan al jaren 2x per jaar naar een Roompot park
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Hoi, het verblijf in de bungalow was zeer goed en goed onderhouden. De ruimte en rust van deze plek is prachtig. We hebben heerlijk gezwommen en gefietst. Een mooie omgeving. Dank je wel.
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima bedden,douche en keuken,alsook meubilair en verwarming. Ergo,lekker geslapen,gedouched en verpozen. Wat wil je nog meer?
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dat de verlichting in de kamer/ keuken heel zwak is. Het is niet mogelijk om te lezen of een spelletje te doen. Boven de eethoek is helemaal geen verlichting. Dit vind ik een minpunt. Wij hadden nummer 121 maar dit was helemaal niet zoals op de plattegrond. Maar eigenlijk heel mooi gelegen. Je kunt dus geen voorkeur opgeven volgens de plattegrond. Verder alles oké.
8
Naam: Peter Meulenbroeks
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed midweek
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad. We hebben weinig op het park zelf gedaan maar de omgeving was top!!
8
Naam: Henny Brink
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park, huisje had sfeervolle inrichting....maar een verroeste verwarming in de badkamer en een bodem uitgesleten badkuip....tja dat is iets om toch naar te kijken om het gevoel te hebben dat het perfect is.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park komen er graag al vele jaren😘mag wel wat bloembakken op het park komen geef wat meer kleur bij de boomomgeving.❤️ bloemen.. tot snel🌲🌰🐿️🍄🎃
9
Naam: Klaas. J. Hoekstra
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk zoals je van Roompot vakanties mag verwachten.
8
Naam: Marian Derksen
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ligging
10
Naam: Cornelia Winkelman
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed onderhouden park evenals de chalets met uitzondering de slechte onderhoud badkamer. Goede bedden goed uitgeruste keuken.Komen graag terug.
8
Naam: Walter Pfaff
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig park. Mooie omgevi ng. Acommodatie wat gedateerd en kleine mankementen. Deksel afvalbak was een stukje af en deksel koffiekan was ook een stukje vanaf. Hierdoor wat lastig te schenken. Een prima verbli jf gehad.
9
Naam: Dicky Apeldoorn
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten van het chalet, mooi plekje. Mooi park
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf gehad. Erg genoten. Kom vast nog een keer terug
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi en rustig gelegen, midden in de natuur. Veel privacy. Minpunt waren de bedden. Die lagen erg oncomfortabel en zijn aan vervanging toe.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zijn erg tevreden over uw park. Alleen de zitbanken binnen zijn erg oncomfortabel. Dat kan dus beter.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was heerlijk schoon huisje, receptie niet heel vriendelijk toen we informatie vroegen, dame liet ons lang wachten terwijl ze beschikbaar was. Rest top
7
Naam: J Broers
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anja Albers
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Het was weer heerlijk deze midweek
10
Naam: Gerda van de Weg
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Was geweldig
9
Naam: Joke De Graaf
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten van alle rust, de goede voorzieningen , de geweldige service en klantvriendellijkheid van de Roompot, Voor ons de nummer 1 om te boeken voor een verblijf in Nederland. En zeker speciaal als 65 plussers er een week op uit te gaan voor een speciale aanbieding!!!!!! Tot snel!!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Rust en ontspanning.
8
Naam: Martie Weller
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toilet wat aan de lage kant voor ons ouderen
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: José Nijs
Datum: 23 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij hebben genoten we hadden een safaritent mooie ruim op gezet alleen we misten een lekkere stoel waar je fijn in kon zitten
9
Naam: Johan ter Horst
Datum: 23 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
onbezorgde vakantie
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.