Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantie met een groep? Boek een vakantiehuis voor 10 personen (of meer)

Vakantie met een groep? Boek een vakantiehuis voor 10 personen (of meer)

Vakantie met een groep? Boek een vakantiehuis voor 10 personen (of meer)

Het is heerlijk om met een grote groep op vakantie te gaan, bijvoorbeeld met een bevriend stel, uw hele familie, de vriendengroep of sportclub. Dan hebt u al snel een vakantiehuis 10 voor personen of misschien wel meer nodig. Gelukkig kunt u bij Roompot diverse vakantiehuizen boeken van een 8 persoons vakantiehuis en 10 persoons vakantiehuis, tot een huis voor een groepsaccommodatie van 20 personen. Met wie u ook een vakantie wilt vieren, bij Roompot kunt u zelfs met hele grote groepen terecht, in Nederland maar ook in het buitenland.

Een 10 persoons vakantiehuis

Ondanks het feit dat u ook een 8 persoons huisje kunt huren bij Roompot, kiezen veel mensen toch voor een 10 persoons vakantiehuis, omdat dat vaak beter uit komt met de kamerindeling. 10 persoons vakantiehuizen hebben meerdere badkamers (heel handig als meerdere mensen tegelijk naar het toilet moeten of willen douchen), maar ook een prettige kamerindeling. Zo zijn er bijvoorbeeld slaapkamers voor drie kinderen met een stapelbed en altijd twee kamers met een tweepersoonsbed. Ideaal als u met twee gezinnen in een huisje wilt verblijven. Een vakantiehuis voor 10 personen is natuurlijk groter dan die voor 8 of 4 personen. Naast extra badkamers en slaapplekken is een 10 persoons huisje ook voorzien van een extra televisie op een slaapkamer, een grote, gezellige bank en extra luie stoelen om heerlijk in te loungen en te relaxen. En natuurlijk zijn er genoeg stoelen om de eettafel om gezamenlijk te genieten van ontbijt, lunch en avondeten. Uiteraard is het 10 persoons vakantiehuisje voorzien van een wasmachine, droger en een vaatwasser. Zo hoeft u geen afwasschema’s te maken en kan iedereen optimaal genieten van de vakantie. Wanneer u met een zeer grote groep wilt verblijven op een Roompot vakantiepark is dit natuurlijk ook mogelijk. Er zijn vakantieparken waar u een groepsaccommodatie voor 20 personen kunt bespreken, maar het is natuurlijk ook mogelijk om twee aparte 10 persoons huizen te bespreken.

Puur genieten

Puur genieten

Wanneer u kiest voor een vakantiehuis voor 10 personen bij Roompot vakanties, dan weet u dat u verzekerd bent van een zeer goede, luxe accommodatie, waar iedereen heel veel plezier zal beleven. Het 10 persoons vakantiehuis is overigens ook makkelijk uit te breiden tot een 12 persoons vakantiehuis, bijvoorbeeld door twee kinderbedjes bij te plaatsen. Maar er zijn ook huisjes voor groepen van 12 te boeken. Kies op de website eerst een vakantiepark uit waar u wilt verblijven en dan vindt u de mogelijkheden voor groepsaccommodaties in de lijst met vakantiehuizen terug. Wilt u meer weten over het verblijf in een Roompot vakantiepark met een grote groep vanaf 8 personen, neem dan vrijblijvend contact op met Roompot Vakantieparken.

Onze suggesties

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

  • Veelzijdig vakantiepark
  • Uitgestrekte bossen

De Schaapskooi

De Schaapskooi

  • Temidden van bossen en heidevelden
  • Overdekt zwembad

Ook interessant

Groepsverblijf

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.