Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

HANSA-PARK Resort am Meer

Sierksdorf, Sleeswijk-Holstein, Duitsland

  • Buitenactiviteiten
  • Zee en strand
  • Bij badplaats

Adres

HANSA-PARK Resort am Meer

Am Fahrenkrog 1
23730 Sierksdorf
Sleeswijk-Holstein
Duitsland
+49 (0) 170 6837873

Reisinfo

Algemeen

Openstaande posten

Heeft u nog openstaande posten, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons te betalen. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dient u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs dient u bij aankomst op de receptie het bedrag direct te betalen.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom op het park. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden. 

Barbecue

Om hygiënische redenen is er geen barbecue aanwezig bij het vakantieverblijf, maar het is toegestaan om zelf een barbecue mee te nemen. Op de houten terrassen en de balkons is het verboden een barbecue te gebruiken.

Aankomst

Op de dag van aankomst is uw vakantieverblijf vanaf 16.00 uur gereed. U kunt terecht bij de receptie tussen 16.00 uur en 18.00 uur. Is het door omstandigheden niet mogelijk om binnen bovengenoemde tijden aan te komen, neem dan contact op met de receptie op telefoonnummer (0)45 63 - 47 85 404 of 0170 - 68 37 873.

Waarborg

U dient een waarborg per vakantieverblijf te betalen. De waarborg wordt circa 14 dagen na vertrek, indien het verblijf netjes is achtergelaten, naar u overgemaakt.

Vertrek

U dient om 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.