Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Parc la Clusure

Tellin, Luxemburg, België

  • Bosrijke omgeving
  • Aan rivier
  • Openlucht zwembad

reviews

8.2

Vakantiepark Parc la Clusure scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 17 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 17 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2020
  • Algehele verblijf
Prachtig verlof gehad!
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 september 2020
  • Algehele verblijf
Het park in Tellin (Grupont) is een ideale uitvalsbasis voor heel wat fijne uitstappen in de omgeving. In het park zelf was onze cottage goed en rustig gelegen. De ontvangst aan de receptie was zeer vriendelijk/ behulpzame medewerkers. De informatie die we kregen via de onthaalbrochure was zeer bruikbaar. De cottage was aan de binnenzijde netjes en gerieflijk. Aan de buitenkant was er wel wat slijtage (houten trappen + onkruid tussen de terrastegels)...
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 september 2020
  • Algehele verblijf
Vermits wij geen auto hebben, waren we aangewezen op de parkwinkel. In die winkel waren er al veel lege rekken, vooral geen verse groenten/fruit. (We hebben daar ook wel begrip voor, vermits het de laatste week was, dat het park nog open was.) Maar we hebben het overleefd!
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: jeanine van beneden
Datum: 12 september 2020
  • Algehele verblijf
Mooie groene omgeving en aangenaam lekker en betaalbaar restaurant en bar met een vlotte bediening.
8
Naam: Hendricus Dijks
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
mooie, en rustege gelegen camping en zeer aardig personeel
8
Naam: Wim Aerts
Datum: 30 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Alom tevreden
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Het verblijf was leuk! helaas was de accomodatie echt smerig. Prullenbak die nog vol zat van de vorige gasten, vies bestek, vieze pannen. daarom ook niet gekookt in de chalet omdat het echt smerig was. Bij het schoonmaken aan het eind, kwam ik ook dingen op de grond tegen die wij niet hadden gehad. Vond dat erg jammer voor een 4 sterrencamping.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Het huisje waar we verbleven was niet zo proper. Om sommige lakens zaten plekken.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 augustus 2020
  • Algehele verblijf
10
Naam: Nienke Kuperus
Datum: 16 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Fantastisch verblijf gehad! Complimenten om in tijden als deze de gasten toch een relaxed verblijf te bezorgen! En dat met veel jong personeel, grote klasse!
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Qua schoonmaak heeft dit park nog het een en ander te verbeteren. Dit geldt niet alleen voor ons huisje.
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Perfect voor de kids, vrijheid!
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Super vriendelijke mensen, netjes park en accommodatie. En super leuk voor kinderen
4
Naam: Anoniem
Datum: 18 juli 2020
  • Algehele verblijf
Geen openbare WiFi ( in ieder geval bij de receptie). Roompot was helemaal niet zichtbaar in beeld. De accommodatie was verre van schoon en moesten wachten tot acht uur dat de bedlinnen voor elkaar waren bij aankomst. Ook was het vaak niet duidelijk wat de activiteiten waren voor de kinderen.
Uw vakantie op Parc la Clusure is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Zo kunnen wij met de opmerkingen aan de slag en dit soort situaties in de toekomst voorkomen. Daarnaast geeft u ons de kans om onze service te verbeteren. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 juli 2020
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
Super ontspannen vakantie.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.