Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Heerlijk ontspannen in een luxe vakantiewoning in Belgie

Heerlijk ontspannen in een luxe vakantiewoning in Belgie

Heerlijk ontspannen in een luxe vakantiewoning in Belgie

Voor het gevoel is Belgie niet echt buitenland. Zeker Vlaanderen niet, waar iedereen Nederlands spreekt en verstaat. Toch is een verblijf in een luxe vakantiewoning in Belgie niet te vergelijken met een vakantie in eigen land. De combinatie van dichtbij, vertrouwd en toch bijzonder maakt Belgie een ideale omgeving om te ontspannen en weer nieuwe energie op te doen. In de omgeving van de luxe vakantiewoningen in Belgie hebt u talloze mogelijkheden om leuke uitstapjes te maken. Wat dacht u van een bezoek aan het Kasteel van Chimay? Bezoekers krijgen de beschikking over een iPad met gps en multimedia. Zo komt u op speelse wijze alles aan de weet over de bijzonderheden van het kasteel. Niet ver van het Kasteel van Chimay ligt de Abdij van Scourmont. Hier wordt het trappistenbier Chimay gebrouwen.

Kunst en cultuur, natuur en de zee

U kunt uw vakantie in Belgie op heel veel verschillende manieren invullen. Bent u een liefhebber van kunst en cultuur, dan kunt u uw hart ophalen in historische steden zoals Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Kortrijk, Mechelen en Leuven. Hier kunt u ook winkelen en uitgaan. Maakt u graag wandelingen of fietstochten in de natuur, trek dan de Ardennen in. Hier zijn ook mogelijkheden om te sporten. Vooral mountainbikers kunnen veel plezier beleven aan het soms ruige terrein in de Ardennen. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een luie vakantie, en uw luxe vakantiewoning in Belgie alleen maar verlaten om aan de kust te genieten van de zon, de zee en de gezellige drukte. Waar u ook voor kiest, vergeet niet om een van de plaatselijke restaurants te bezoeken. Met hun bourgondische levensstijl weten de Belgen heel goed hoe ze hun gasten moeten verwennen!

De inrichting van onze luxe vakantiewoningen in Belgie

De inrichting van onze luxe vakantiewoningen in Belgie

Onze luxe vakantiewoningen in Belgie zijn van alle gemakken voorzien. De woonkamer is gezellig ingericht en er zijn voldoende slaapkamers met heerlijk zachte bedden. U beschikt over een riante badkamer. In de ruime keuken staat alle moderne keukenapparatuur zoals een magnetron, een gasfornuis en een koelkast met vriesvak tot uw beschikking. De wasmachine heeft voldoende capaciteit voor alle vakantiewas van het hele gezin. U hebt zelfs de mogelijkheid om in uw luxe vakantiewoning in Belgie gebruik te maken van een draadloze internetverbinding. Deze heeft dezelfde snelheid als u thuis gewend bent, en hiervoor betaalt u slechts een gering bedrag extra. Roompot verhuurt niet alleen vakantiewoningen voor gezinnen, maar ook iets kleinere voor koppels en juist grotere voor groepen. Het is ook mogelijk om een vakantiewoning te huren voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje. Neem hiervoor contact op met Roompot Business.

Onze suggesties

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.