Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Kuur- en beautycentrum
  • Recreatieplas
  • Midden in de natuur

Adres

Klein Vink

Klein Vink 4
5944 EX Arcen
Limburg (NL)
Nederland
+31 (0)77 - 4732525

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Per vakantieverblijf is er één parkeerplaats aanwezig. Voor de huurders van de types KV10, KVR6B(Comfort), KVR6C, KVR6KB, KVR6KC en KVR8(Comfort) zijn twee parkeerplaatsen aanwezig en voor de huurders van type GB16 zijn drie parkeerplaatsen aanwezig. Campinggasten kunnen één auto parkeren bij hun kampeerplaats. Extra auto's kun je parkeren op het grote parkeerterrein bij Thermaalbad Arcen.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons hebt overgemaakt, dan dien je bij aankomst op het park een geldig betalingsbewijs aan de parkreceptie te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs dien je de openstaande post alsnog ter plaatse voldoen.

Serviceset

Voor het gemak is er een in je vakantieverblijf een serviceset gelegd. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden.

Aankomst

Je kunt het vakantieverblijf vanaf 15.00 uur betrekken. Heb je een kampeerplaats geboekt? Deze is elke dag vanaf 13.00 uur beschikbaar. Aanreizen is mogelijk op maandag tot 18.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. Na deze tijd kun je je tot 23.00 uur melden bij de entreebalie van het Thermaalbad. Is het door omstandigheden niet mogelijk om binnen de openingstijden van de parkreceptie aan te komen? Neem dan tijdig contact op via telefoonnummer 0031 (0)774 732 525.

Heb je een hotelkamer geboekt?

Indien je een hotelkamer hebt geboekt is het mogelijk om dagelijks aan te reizen. Je bent vanaf 14.00 uur van harte welkom in de hotelkamer. Adres: Klein Vink 11, 5944 EX Arcen. 

Toegang park/vakantieverblijf

Gasten van Klein Vink kunnen automatisch inchecken indien zij een Keycard thuis hebben ontvangen. Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent, ben je automatisch ingecheckt op het park en kun je doorrijden naar je vakantieverblijf. Hier kun je de Keycard gebruiken als sleutel van de woning. Indien je een hotelkamer geboekt hebt in Parkhotel Bad Arcen dien je in te checken bij de receptie van het hotel, je ontvangt dan een code voor de hotelkamer. Huurders van de overige types kunnen zich melden op de receptie bij de hoofdingang. Op vertoon van je bevestiging ontvangt je de sleutel van het verblijf.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het park
  • toegang tot het vakantieverblijf
  • legitimatie op het park
  • toegang tot het zwembad 


De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van je auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Wifi

Het vakantieverblijf beschikt over gratis wifi, de inlogcode kun je vinden op de buitenzijde van het keukenkastje. Voor het hotel ontvang je de wifi code bij de incheck. 

Toegang zwembad

Alle gasten van Klein Vink hebben tijdens hun verblijf gratis toegang tot het zwembad. Je verkrijgt deze toegang op vertoon van de Keycard.

Gasten van Résidence Klein Vink (bungalowtypes KVR en GB) hebben dagelijks 2,5 uur gratis toegang tot Thermaalbad Arcen. De voorwaarden kun je lezen op www.thermaalbad.nl/residence. De gratis toegang geldt alleen voor personen van 18 jaar of ouder en tijdens de daluren. Hotelgasten hebben dagelijks onbeperkt toegang tot het Thermaalbad. Voor groepsreserveringen kan dit afwijken. 

Inventaris

In je vakantieverblijf tref je een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht. 

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen: set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

Op de vertrekdag wordt je vriendelijk verzocht voor 10.00 uur het vakantieverblijf te verlaten. Verblijf je op een kampeerplaats of in een hotelkamer, dan dien je deze om uiterlijk 11.00 uur te verlaten. Keycards hoeven niet ingeleverd te worden.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst het vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,-/€ 115,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

Al de vakantieverblijven en hotelkamers zijn rookvrij. Roken is enkel toegestaan op terrassen/balkons. Indien de huishoudelijke dienst constateert dat er binnen in de woning gerookt is, kan er besloten worden de waarborgsom in te houden. Indien blijkt dat er op een hotelkamer is gerookt, wordt er een boete van € 150,- in rekening gebracht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.