Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Strandpark Zeeland

Vlissingen, Zeeland, Nederland

  • Toplocatie aan zee
  • Safaritenten
  • Vlissingen op loopafstand

reviews

8.7

Vakantiepark Strandpark Zeeland scoort gemiddeld een 8,7

Dit is het gemiddelde cijfer uit 95 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf

Bekijk 95 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 2 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ander koffieapparaat, je ziet niet voor hoeveel koppen koffie er water in zit
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De ligging aan het strand, in 1 woord geweldig!
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De slaapstrandhuisjes zijn bijna onbetaalbaar. Dat is jammer. Wat we misten in het huisje was een douche mat en een theemuts. Alles is gericht op koffiedrinkers. Vriendelijke en correcte ontvangst. Bagagevervoer is absoluut een pluspunt. Jammer dat er geen afvalscheiding plaatsvindt.
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldige locatie!!
9
Naam: Annelies Lackamp
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne plek, prachtige ligging. Hoorde dat de huisjes waar wij in zaten wordt vervangen. Als dit is gebeurd dan is het helemaal top. De nieuwe huisjes zijn ruimer en ook minder klimwerk om naar de slaap gelegenheden te komen, haha....
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een leuk knus huisje op het strand. Al is het wel iets krap met 4 volwassen en 2 kleintjes van 1 jaar genoten van het weekend
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Eentje met een verdrietig randje. M’n relatie is in die week beëindigd maar de zee heeft me rust en troost gegeven.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
wifi niet erg goed, ventilatie in huisje niet optimaal.
8
Naam: Jolanda van de Kleut - Ringens
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Jammer dat de loopplanken op het nollestrand naar de huisjes toe al waren weggehaald ,vorig jaar lagen ze er wel nog in deze tijd. (Begin oktober) dit zou een groot voordeel zijn geweest ) men moet toch wel erg baggeren om aan het huisje te komen zo, is erg vermoeiend, vooral voor de iets oudere gasten. Misschien een klein afdak of luifel met een vlonder ofzo op parkeerplaats van Woelderenlaan , waar men de koffers kan afgeven voor naar het strand te brengen. Eveneens handig als men vertrekt om daar ook de bagage weer in ontvangst te nemen ( vooral bij slechte weersomstandigheden.) Voor de rest weer een fijn verblijf gehad. Mvg Jolanda van de kleut
9
Naam: Marijke
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk aan zee!!
7
Naam: Yvonne Henskens
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De lokatie is geweldig, vriendelijk personeel, prima service met het vervoer van bagage.Het huisje is echter verouderd en met name de badkamer was echt onfris; wasbak liep niet af, chiffon lekte en het rook onfris naar urine. Koffiezetapparaat lekte. De deur klemde ontzettend en de sleutel brak bijna af in het slot.Natuurlijk betaal je voor de lokatie op het strand maar voor deze prijs verwacht je een nettere badkamer (welke ook zeer koud was).
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben het heerlijk naar ons zin gehad
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een geweldige ligging. Wel mag het interieur beter onderhouden worden. De eettafel is oud en versleten. Ook de slaapkamers zijn erg klein. Wij waren nu met ons tweeën in een vier pers Chalet . Voor 4 volwassen vind ik het chalet te klein. Verder hebben we een heerlijke vakantie gehad.
10
Naam: Els Korteland
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hadden het geluk dat het boven verwachting mooi weer was het grootste deel van de week. Dat maakt de beleving van het slaapstrandhuisje echt een groot feest. Wakker worden op het strand en de hele dag de verandering van de zee en lucht , is echt heel bijzonder. Maar ook de attente aandacht toen het stormachtig werd was heel fijn. Het huisje zelf was klein maar fijn voor 2 personen.
8
Naam: Erwin Lubbers
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De huisjes aan het strand zijn uniek!
10
Naam: Bea Van Tuijl-Kuijer
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Niet fijn om boven te moeten slapen. Steil trapje en te weinig houvast.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige ligging en een mooi chalet!
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
de locatie het chalet
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Unieke locatie op het strand. Met name ochtenden en avonden.
9
Naam: Tessa van der Zanden
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Stefanie
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We zouden eigenlijk met 4 personen gaan (ik, mijn vriend en nog 2 andere vrienden), maar uiteindelijk zijn ik en mijn vriend niet gegaan. Dit omdat mijn vriend verschijnselen van corona had en zich moest laten testen (gelukkig was de test negatief en dus geen corona). Maar onze vrienden waren erg te spreken over de accommodatie! Het uitzicht vonden ze zo ontzettend mooi! En het weet zat natuurlijk al helemaal mee! Ze hebben een heerlijk weekend gehad! Hopelijk volgend jaar met z’n vieren, zónder corona.
10
Naam: Paul V.
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldige ligging ah strand!
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Bijzonder genoten van het schattige strandhuisje. Alles was prima geregeld door Roompot. Zeker voor herhaling vatbaar. Geweldig ook om de hele dag/nacht de schepen te zien en horen. Heerlijk strand. Zwemmen in zee . Kortom: geweldig !
8
Naam: Andre Palmans
Datum: 11 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij zijn TEvreden mensen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een heel mooie plek om te vertoeven
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De safari tent was niet schoon, spinnenwebben boven het aanrecht, vele lange blonde haren op de meubels en tandpasta resten op de spiegel. De tenten staan precies naast het tennisveld (niks mis mee) maar de bankjes op dat veld staan precies bij de tenten en bij ons voor het sanitair raampje, ze staan al vanaf 8 uur hele gesprekken bij die bankjes te voeren. Niet fijn wakker worden, niet fijn om van je sanitaire ruimte gebruik te maken (zowel klein als grote boodschap)
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 4 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het gevoel van een zijn met zee, strand en duinen.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.