Roompot Beach Resort

Kamperland, Zeeland, Nederland

  • Vlak bij zee
  • Kindvriendelijk
  • Rust én gezelligheid

Adres

Roompot Beach Resort

Mariapolderseweg 1
4493 PH Kamperland
Zeeland
Nederland
+31 113 855 300

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Per vakantieverblijf is één parkeerplaats beschikbaar. Een tweede auto kan geparkeerd worden op de grote parkeerplaats bij het zwembad. Parkeren is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde parkeervakken, niet op het gras en de dijk.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons hebt overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dien je bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor het gemak hebben wij een serviceset in het vakantieverblijf gelegd. Ook in het privé-sanitair op de camping is een set aanwezig. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij de parkreceptie. De bezoekersauto kan geparkeerd worden op de parkeerplaats bij het zwemparadijs.

Je persoonlijke Guestcard

Met die Guestcard kun je profiteren van praktische en financiële vakantievoordelen. Een aantal dagen voorafgaand aan je vakantie krijg je een persoonlijke Guestcard toegestuurd. Indien je korter dan 7 dagen van tevoren hebt geboekt, dan kun je de persoonlijke Guestcard bij aankomst bij de receptie ophalen. Op  Mijn Roompot, kun je altijd checken wat het saldo van de Guestcard is. Bekijk ook de voorwaarden van de Guestcard.

Aankomst

Je kunt het vakantieverblijf vanaf 15.00 uur betrekken. Aanreizen kan in het hoogseizoen op maandag en vrijdag tot 17.00 uur. Heb je een kampeerplaats geboekt? Deze is dagelijks vanaf 13.00 uur beschikbaar. Ben je niet in de gelegenheid om binnen deze tijden of op deze dagen aan te reizen, dan kun je terecht in het terrascafé naast de parkreceptie. Wij verzoeken je in dat geval tijdig contact op te nemen met de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)113 85 53 00.

Heb je het type Beach House geboekt?

Indien je een Beach House hebt geboekt, wordt de bagage door ons naar je verblijf gebracht (uitgezonderd nummers 7501 t/m 7510). Op de dag van aankomst kun je de bagage afgeven bij het bagage verzamelpunt wat zich achter Beach Club Bestevaer bevindt. Je kunt de bagage aanbieden van 14.30 uur tot 17.30 uur. Op de dag van vertrek zal de bagageservice tussen 9.00 uur en 11.00 uur je bagage vanaf het vakantieverblijf naar het verzamelpunt brengen. Zodra je de bagage hebt in- of uitgeladen verzoeken wij je direct het bagage verzamelpunt met de auto te verlaten om een goede doorstroom te bevorderen.

Heb je een arrangement geboekt?

Op de aankomstdag ontvang je bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat je vóór 17.00 uur arriveert als het arrangement al op de aankomstdag begint!

Toegang park/vakantieverblijf

Campinggasten, huurders van types Wigwam, RP4B, RP4A, RPK4A, RP6A,RP6B en RP6C kunnen automatisch inchecken met de thuisgestuurde Keycard. Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent ben je automatisch ingecheckt op het park en kun je doorrijden naar het vakantieverblijf. Hier kun je de Keycard gebruiken als sleutel van het verblijf.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het verblijf voor types Wigwam, RP4B, RP4A, RPK4A, RP6A, RP6B en RP6C
  • toegang tot de camping met eigen vervoermiddel en privé-sanitair
  • toegang tot subtropisch zwemparadijs De Roompot
  • legitimatie op het park (bijv. bij het huren van fietsen)


De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij je onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van de auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Indien je een vakantie hebt geboekt in een type Beach House of NT Comfort heb je een mail ontvangen met daarin de toegangscode tot het vakantieverblijf.
Huurders van de overige types kunnen zich melden op de receptie bij de hoofdingang. Op vertoon van de bevestiging ontvangt je de sleutel van het verblijf.

Wifi

Het vakantieverblijf beschikt over gratis wifi, je kunt de inlogcode vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

Toegang subtropisch zwemparadijs

Alle gasten van Roompot Beach Resort hebben gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs De Roompot. Gasten die particulier via een eigenaar hebben geboekt hebben geen gratis toegang. Heb je  een Beach House of NT Comfort geboekt, dan krijg je geen keycard. Je kan je melden op achternaam of huisnummer bij het zwemparadijs. De zwembadkaartjes voor de gehele verblijfperiode krijg je bij de balie van het zwemparadijs. Wanneer je in het bezit bent van een Keycard kun je hiermee tijdens openingsuren van het zwemparadijs bij de ingang de toegangskaarten uit de ticketautomaat verkrijgen. Wanneer je niet in het bezit bent van een Keycard kun je de toegangskaarten ophalen bij de receptie van het zwembad. De toegangskaarten zijn geldig voor de duur van je hele vakantie en worden slechts éénmaal verstrekt. Kinderen t/m 4 jaar ontvangen geen kaart en mogen op de arm van de ouders/begeleiders worden meegenomen.

Inventaris

In het vakantieverblijf tref je een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht. 

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen: set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, asbak, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

Op de dag van vertrek dien je om uiterlijk 10.00 uur het vakantieverblijf te verlaten en de sleutel in te leveren op de parkreceptie. Verblijf je op een kampeerplaats, dan dien je deze om uiterlijk 11.00 uur te verlaten. Wanneer je vertrekt als de parkreceptie gesloten is, deponeer dan de sleutel in de grijze brievenbus naast de parkreceptie.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst het vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,-/€ 115,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

Wanneer je een keycard of persoonlijke code hebt ontvangen hoef je niet persoonlijk uit te checken op de parkreceptie. Je kunt gemakkelijk en snel uitchecken via de QR code die in zich in de accommodatie bevind. Je persoonlijke Guestcard kun je recyclen bij 1 van de uitgaande slagbomen of in de brievenbus voor de parkreceptie.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.