Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Hof Domburg

Domburg, Zeeland, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Zee en strand
  • Bij badplaats

Adres

Hof Domburg

Schelpweg 7
4357 RD Domburg
Zeeland
Nederland
+31 (0)118 - 588200

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Voor de 4 tot 8-persoons types is er één parkeerplaats aanwezig. De 10-persoons vakantieverblijven hebben twee parkeerplaatsen. Voor alle bungalows is een extra parkeerplaats tegenover de receptie.

Campinggasten kunnen één auto parkeren op de groenstroken naast het veld. Het is niet toegestaan om uw auto op het gras, naast de caravan, te parkeren. Extra auto's kunnen geparkeerd worden op de parkeerplaats tegenover de receptie. Het is niet toegestaan om zogeheten paviljoenen, ook wel partytenten te plaatsen.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Ook in het privé-sanitair op de camping is een set aanwezig. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden en (tegen betaling) op de parkeerplaats bij De Parel.

Aankomst

U kunt uw accommodatie vanaf 15.00 uur betrekken. Heeft u een kampeerplaats geboekt? Deze is elke dag vanaf 13.00 uur beschikbaar. Aanreizen kan in het hoogseizoen op maandag tot 18.00 uur, in het laagseizoen tot 17.00 uur en op vrijdag tot 19.00 uur. Komt u aan na sluitingstijd van de parkreceptie, dan kunt u zich op maandag tot 22.00 uur en op vrijdag tot 23.00 uur aanmelden bij het sportcafé, ingang zwembad De Parel. Komt u later? Meld dit dan a.u.b. bij de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)118 588 200.

Heeft u een type bungalowtent geboekt?

Indien u een bungalowtent heeft geboekt kunt u dagelijks aanreizen tussen 15.00 uur en 17.00 uur.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ligt de informatie over het arrangement gereed in uw bungalow. Houd er rekening mee dat u vóór 18.00 uur arriveert als uw arrangement al op de aankomstdag begint.

Toegang park/vakantieverblijf

Gasten van Hof Domburg kunnen automatisch inchecken met de thuisgestuurde Keycard (met uitzondering van de types L4A Comfort en L6A Comfort). Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent, bent u autoamtisch ingecheckt en kunt u doorrijden naar uw vakantieverblijf. 

Huurders van de types L4A Comfort en L6A Comfort kunnen de sleutel van hun vakantieverblijf na 15.00 uur ophalen bij de receptie.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot uw vakantieverblijf op (Buiten)Hof Domburg
  • toegang tot de camping met eigen vervoermiddel en het privé-sanitair (m.u.v. veld O)
  • toegang tot zwemparadijs De Parel
  • legitimatie op het park


De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto of in de nabijheid van luidsprekers, magneten of uw mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de receptie op de hoogte.

Wifi

Alle accommodaties op Hof Domburg beschikken over gratis wifi. Indien u een bungalow heeft gereserveerd kunt u de inlogcode vinden op de buitenzijde van de koelkast. Voor het internet in de accommodaties typ SCR, SCRV en SCRK en de campingplaats heeft u geen inlogcode nodig. Daarnaast kunt u gebruikmaken van het wifinetwerk 'Free Wifi Roompot'.

Toegang subtropisch zwemparadijs

Alle gasten hebben tijdens hun verblijf gratis toegang tot subtropisch zwemparadijs de Parel. Wanneer u in het bezit bent van een Keycard kunt u tijdens de openingsuren uw toegangskaarten verkrijgen. In het zwembad staat een automaat, waar u met uw keycard, toegangskaarten voor het zwembad kunt afhalen. De toegangskaarten zijn geldig tijdens uw vakantie en worden slechts éénmaal verstrekt. Kinderen t/m 4 jaar ontvangen geen kaart. Uw toegangskaarten zijn 4 uur na entree weer geldig.

Vertrek

Op uw vertrekdag wordt u vriendelijk verzocht voor 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten. Verblijft u op een kampeerplaats, dan dient u deze om uiterlijk 11.00 uur te verlaten. Indien u het park eerder dan de officiële vertrekdag verlaat, kunt u de keycards deponeren in de brievenbus naast de parkreceptie of bij de uitgang van Buitenhof Domburg. De parkreceptie weet dan dat u vertrokken bent. 

Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,-/€ 115,- per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.