Hof Domburg

Domburg, Zeeland, Nederland

  • Zwemparadijs
  • Zee en strand
  • Bij badplaats

Adres

Hof Domburg

Schelpweg 7
4357 RD Domburg
Zeeland
Nederland
+31 (0)118 - 588200

Reisinfo

Algemeen

Omleiding centrum Domburg

Samen met de gemeente proberen we autoverkeer in het centrum te beperken. Daardoor is er op straat meer ruimte om anderhalve meter afstand te houden.

Op de kaart zie je de beste route naar het vakantiepark. Deze gaat niet door het centrum. Vanaf de N57 rij je via de Hondegemsweg naar Grijpskerke, daarna via de Loodholseweg naar Aagtekerke en via de Prelaatweg en Krommeweg rij je jouw vakantiebestemming tegemoet.

De omleiding geldt iedere zaterdag en zondag van 11.00 tot 23.00 uur, tijdens het Hemelvaartsweekend van 13 t/m 16 mei en tijdens het Pinksterweekend van 21 t/m 24 mei.

Parkeren

Voor de 4 tot 8-persoons types is er één parkeerplaats aanwezig. De 10-persoons vakantieverblijven hebben twee parkeerplaatsen. Voor alle bungalows is een extra parkeerplaats tegenover de receptie.

Campinggasten kunnen één auto parkeren op de groenstroken naast het veld. Het is niet toegestaan om je auto op het gras, naast de caravan, te parkeren. Extra auto's kunnen geparkeerd worden op de parkeerplaats tegenover de receptie. Het is niet toegestaan om zogeheten paviljoenen, ook wel partytenten te plaatsen.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons hebt overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet je bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor het gemak hebben wij een serviceset in het vakantieverblijf gelegd. Ook in het privé-sanitair op de camping is een set aanwezig. Hierin tref je praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden en parkeren (tegen betaling) op de parkeerplaats bij De Parel.

Aankomst

Je kunt de accommodatie vanaf 15.00 uur betrekken. Heb je een kampeerplaats geboekt? Deze is elke dag vanaf 13.00 uur beschikbaar. Aanreizen kan in het hoogseizoen op maandag tot 18.00 uur, in het laagseizoen tot 17.00 uur en op vrijdag tot 19.00 uur. Kom je aan na sluitingstijd van de parkreceptie, dan kun je op maandag tot 22.00 uur en op vrijdag tot 23.00 uur aanmelden bij het sportcafé, ingang zwembad De Parel. Kom je later? Meld dit dan bij de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)118 588 200.

Heb je een type bungalowtent geboekt?

Indien je een bungalowtent hebt geboekt kun je dagelijks aanreizen tussen 15.00 uur en 17.00 uur.

Heb je een arrangement geboekt?

Op je aankomstdag ligt de informatie over het arrangement gereed in de bungalow. Houd er rekening mee dat je vóór 18.00 uur arriveert als het arrangement al op de aankomstdag begint.

Toegang park/vakantieverblijf

Gasten van Hof Domburg kunnen automatisch inchecken met de thuisgestuurde Keycard (met uitzondering van de types L4A Comfort en L6A Comfort). Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent, ben je automatisch ingecheckt en kun je doorrijden naar het vakantieverblijf. 

Huurders van de types L4A Comfort en L6A Comfort kunnen de sleutel van hun vakantieverblijf na 15.00 uur ophalen bij de receptie.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het vakantieverblijf op (Buiten)Hof Domburg
  • toegang tot de camping met eigen vervoermiddel en het privé-sanitair (behalve veld O)
  • toegang tot zwemparadijs De Parel
  • legitimatie op het park


De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij je onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van de auto of in de nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de receptie op de hoogte.

Wifi

Alle accommodaties op Hof Domburg beschikken over gratis wifi. Indien je een bungalow hebt gereserveerd kun je de inlogcode vinden op de buitenzijde van de koelkast. Voor het internet in de accommodaties typ SCR en SCRK en de campingplaats heb je geen inlogcode nodig. Daarnaast kun je gebruikmaken van het wifinetwerk 'Free Wifi Roompot'.

Toegang subtropisch zwemparadijs

Alle gasten hebben tijdens hun verblijf gratis toegang tot subtropisch zwemparadijs de Parel. Wanneer je in het bezit bent van een Keycard kun je tijdens de openingsuren toegangskaarten verkrijgen. In het zwembad staat een automaat, waar je met de keycard toegangskaarten voor het zwembad kunt afhalen. De toegangskaarten zijn geldig tijdens je vakantie en worden slechts éénmaal verstrekt. Kinderen t/m 4 jaar ontvangen geen kaart. De toegangskaarten zijn 4 uur na entree weer geldig.

Vertrek

Op je vertrekdag wordt je vriendelijk verzocht voor 10.00 uur het vakantieverblijf te verlaten. Verblijf je op een kampeerplaats, dan dien je deze om uiterlijk 11.00 uur te verlaten. Indien je het park eerder dan de officiële vertrekdag verlaat, kun je de keycards deponeren in de brievenbus naast de parkreceptie of bij de uitgang van Buitenhof Domburg. De parkreceptie weet dan dat je vertrokken bent. 

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst het vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,-/€ 115,- per vakantieverblijf per periode. Als het vakantieverblijf achterlaten wordt volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.