Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Callassande

Vakantiepark Callassande

Callantsoog, Noord-Holland, Nederland

  • Op slechts 1 kilometer van strand en zee
  • Gratis sport & animatie
  • Overdekt subtropisch zwembad
  • Gratis wifi

reviews

8.1

Vakantiepark Vakantiepark Callassande scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1472 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 1472 reviews

9
Naam: Jan Mendel
Datum: 19 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
het was gewoon een hele leuke vacantie zowel de ligging van het park de plaats waar we stonden gewoon alles prima in orde mijn kinderen hebben genoten en dat is voor mij het belangrijkste zelf vond ik het erg leuk en het is voor herhaling vatbaar bedankt en tot een volgende keer .
8
Naam: Anneke Scholte
Datum: 19 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Wij hebben een heerlijke 2 weken gehad op de camping. Over het algemeen was alles prima naar de zin. Een paar kleine puntjes van aandacht. Het mos wat op het plafond van het zwembad groeit. De kluisjes die niet werkten. De snelheid waarmee wij werden bediend in het restaurant. Een aantal keren viel het water weg tijdens het douchen (mogelijk als gevolg van de droogte). Verder zeer kindvriendelijk en behulpzaam personeel. Genoeg faciliteiten en goede wifi.
8
Naam: Ria Bos
Datum: 19 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Aanbevelen
Het toezicht in het zwembad is zeer matig. Er worden te grote zwemmiddelen toegestaan. Kleine kinderen kunnen hier onder terechtkomen en verdrinken. De te jonge meisjes hebben vaak meer aandacht voor de jongens. Jammer dat de centrale toegangsweg rond het speelterrein is. Veel kinderen spelen met rijdend materiaal op deze toegangsweg. Het zou beter zijn geweest als de centrale toegangsweg voor autos buitenom zou gaan. De afvoer van het watertappunt was verstopt. Na melding werd dit op de zelfde dag hersteld.
7
Naam: E. Bos
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Fijne vakantiepark. Vriendelijk personeel. Ligging is precies goed. Helaas is de hygiëne in de toilet/douche ver te zoeken. Mijn dochter vermaakte zich prima. Schoonmaak personeel zijn niet vriendelijk op twee personeelsleden na. Die twee personeelsleden waren ook de enigste die goed hun werk deden.
8
Naam: Suzanne Voorst
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Ondanks het onstuimige weer hebben de kinderen en wij ons goed vermaakt. Er was genoeg te doen op het park, zee dichtbij en Alkmaar in de buurt. Enige aanmerking is dat het gebruik en parkeren van autos op de camping iets minder mag of zelfs autovrij.
8
Naam: Frieda Hoeven
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Fijn park, kampeerplek 318 zou iets meer beschut mogen liggen i.v.m. wind. Zwembad erg vies zowel in als buiten het bad Animatie was voor jongste dochter erg leuk
8
Naam: Sandra Janssen
Datum: 18 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Minpunten: slechte douches, geen water tijdens douchen, slechte straal uit douches, koud water uit douches. Sluiting van softijs, na bingo wilde we softijs kregen antwoord dat ging niet want machine was al schoongemaakt, mijn idee vind ik dit niet kunnen, vooral als er nog genoeg volk aanwezig is.
8
Naam: K.A. Guikema
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wederom een prettig verblijf op het park.
8
Naam: R.H.M. Olthof
Datum: 17 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Wij hadden een super plaats. Heerlijk ruim waar we de tent, bijzettent, aanhanger en auto kwijt konden. Echt geweldig! Wat wij niet leuk vonden is dat elke avond het water uitviel. Echt slecht. Sta je onder de douche, was er ineens geen water meer. Sanitair was redelijk schoon. Er werd met de Franse slag schoongemaakt. Sommige smerige vlekken hebben er 2 weken gezeten. De schoonmaakster had s morgens wat ik zag in de ene hand een doekje en de andere hand een spuitbus waar ze alle wcs mee deed. Niet echt hygiënisch. Ligging is perfect. Echt genoten dankzij het mooie weer.
8
Naam: Tira Andringa
Datum: 14 augustus 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het zou handig zijn als je al eerder je sleutel kan inleveren dan 9.00 als personeel er is (dus een brievenbus ofzo). Ik had aangegeven twee kinderen mee te nemen naar het chalet, het zou fijn zijn geweest als we even informatie hadden gekregen over het feit dat er een stapelbed staat en er geen campingbedje bij in kan. (De kids zijn 2 jaar en de ander bijna een jaar dus nog vrij klein voor een stapelbed)
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.