Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Callassande

Vakantiepark Callassande

Callantsoog, Noord-Holland, Nederland

  • Zwembad
  • Animatieprogramma
  • Zee en strand

reviews

8.3

Vakantiepark Vakantiepark Callassande scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2764 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 2764 reviews

10
Naam: Riejanne Weitering
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Heerlijk genoten top
7
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie ligging , helaas hadden wij zeer veel wind en regen . We moesten er even door heen kijken voor het vakantie gevoel , maar toch....
10
Naam: Anoniem
Datum: 3 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie ruime rustige plaats!
9
Naam: Jan Wagenvoort
Datum: 3 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie moderne complete camping met een echte all in prijs. Schone toilet gebouwen. Huisdiervriendelijk met palen met poepzakjes.
9
Naam: Hwj van Eck
Datum: 3 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verbaasd over de luxe inrichting van de lodge, berghok en buitenverblijf.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vonden het een net park.
9
Naam: Dewi Wijbenga Huttner
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
over het algemeen prima
8
Naam: Lisethe
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het is een mooi en net park. Het huisje was netjes en schoon! Het ligt vrij dicht bij het strand, 25 minuten lopen / 10 minuten fietsen, wat erg leuk is.
8
Naam: Wim Stam
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles prima geregeld, maar een airco is wel een must in deze huisjes. Dat was wel een gemis. Na een zonnige dag was het 35 graden met beperkte mogelijkheden tot doorluchten
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Hond eigenaren die zich niet aan de regels houden. Hier balen wij van!! Mensen hierop strenger op wijzen bij aan komst . Dat het niet acceptabel is dat de honden NIET mogen loslopen.
9
Naam: A.G. Schut & M.G.T. Schut-Kapelle
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige locatie op het park logde Leihoek 5 mooie tuin met uitzicht over de bollenvelden en duinen.
10
Naam: M.S.J. Schuttenbeld
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben enorm genoten van dit mooi park. Een genot om te zijn met een jong gezin. We komen snel eens terug!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
WIj hebben een heerlijk verblijf gehad, mede dankzij het weer en de grote tuin. Ideaal dat er een hekje om het huis zat, zodat de kinderen vrij rond konden spelen. Ondanks dat het kindvriendelijk is, hebben jullie in de slaapkamer beneden geen gordijn hangen. Wij hebben alle ramen met vuilniszakken moeten afplakken. Het huisje laat zich helaas niet makkelijk luchten bij hitte en het is erg gehorig met de wind. Hopelijk kunnen jullie iets met deze feedback. Bedankt en tot volgend jaar!
8
Naam: Thomas van Zanten
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, maar huisje veel te warm. Airco plaatsen is raadzaam.
7
Naam: Paola Kuijt
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Ruime plek
7
Naam: Bartel van Zelst
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima weekend met goede bedden en heerlijk eten dat werd bezorgd
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging nabij het strand
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top weekend gehad (2e keer) alles vinden wij goed. Puntje van aandacht is schoonmaak. Wij hadden 2 grote fauteuils waar grote vieze vlekken in zaten. Wij hebben hier grote strandlakens op gelegd voordat we er in gingen zitten (echt smerig). Maar we komen hier zeer zekers weer.
9
Naam: Piet Brouwer
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
mooi onderhouden park, prima faciliteiten, vriendelijk behulpzaam personeel. Centraal gelegen
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
9
Naam: Germa Tanghe
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Rene
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Ik vond €35 om een voorkeur plaats te bemachtigen veel te veel geld. Dat moet een service zijn wat niet veel mag kosten. Verder is het een keurig park.
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Prima camping gezellig grote plekken
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijk weekend gehad met kinderen en kleinkinderen. Op het park zijn voldoende activiteiten
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Komen zeker terug!
9
Naam: Aico Bulten
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Hele fijne vakantie gehad op dit mooie en schone park, op 20 min lopen van het strand.
9
Naam: John Takkenberg
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ondanks de Coronamaatregelen hebben we ons uitstekend vermaakt
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.