Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de Gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Callassande

Vakantiepark Callassande

Callantsoog, Noord-Holland, Nederland

  • Op slechts 1 kilometer van strand en zee
  • Gratis sport & animatie
  • Overdekt subtropisch zwembad
  • Gratis WiFi

reviews

8.1

Vakantiepark Vakantiepark Callassande scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1217 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 1217 reviews

7
Naam: Liesanne Bruinink
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
Wij stonden op veld E nr 216. 4 douches vind ik heel erg weinig voor het aantal gasten, waarvan 1 douche niet werkt en 1 douche koud water heeft. Dat moet echt anders. s?Morgens een beste wachtrij bij de douches. Verder vond ik het sanitair super schoon en dus goed bijgehouden.
8
Naam: Lammert Haarsma
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
9
Naam: A.E.T. Hagels
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Ik heb ons bezoek als zeer prettig ervaren. Het personeel en erg vriendelijk. Het feit dat het animatie gebeuren op het park zelf was is voor mij een reden om terug te komen.
10
Naam: E.W. de Bie
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
9
Naam: Alex Visch
Datum: 21 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Mooie ruim opgezette camping met schoon en voldoende sanitair. Faciliteiten waren ook prima. Zwembad is iets gedateerd en wat klein voor zon grote camping /vakantiepark.
10
Naam: Harry Emonds
Datum: 20 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
Wat was dit een nette camping!! Wij hebbe al veel campings gehad maar deze toilet gebouwen waren supe schoon. elk dagdeel, je kon niet eens zien dat het gebruikt was of het was al weer schoon. Ook was het heel vriendelijk personeel die poetsploeg! Een dikke tien voor ze!!!! Hier werd ik echt gelukkig en vrolijk van1
8
Naam: Coby Vialle
Datum: 20 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ontzettend mooie huisjes de service met name als er iets niet werkt laat te wensen over. Het gebruik van bijv de oven graag een algemene gebruiksaanwijzing.
8
Naam: Henk Grondsma
Datum: 19 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
9
Naam: Dirk Kemps
Datum: 18 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Luke de Rouw
Datum: 18 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Erg fijne plek om met je kindjes op vakantie te zijn. Zorgeloos.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.