Vakantiepark Callassande

Callantsoog, Noord-Holland, Nederland

  • Zwembad
  • Animatieprogramma
  • Zee en strand

reviews

8.3

Vakantiepark Vakantiepark Callassande scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3955 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 3955 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie!
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Bert Spoelstra
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prachtig huisje, helemaal top, alleen de koelkast was niet goed schoongemaakt. Verder veel privacy en n grote tuin met heerlijke lounche. Prachtig park, jammer dat t zwembad zo klein is. Mooie locatie, vlak bij t strand!
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie lodge
9
Naam: Dunnewind Dunnewind
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Moniek
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een heerlijk huisje (lodge) de afrastering was niet aangebracht (ondanks wel bijgeboekt) maar omdat we aan het einde van een doodlopende weg zaten, was dit uiteindelijk geen probleem. Jammer dat het luchtkussen kapot was en verder was het leuker geweest als er iets meer speeltoestellen waren in de speeltuin. Mss op meer plekken wat (kleine) speelplekken op het park zoals een zandbakje of een klein toestel. Verder erg mooi aangelegd en overzichtelijk. Fijn personeel en iedereen was erg behulpzaam. Er was wat gedoe met het zwembad (ph waarden niet goed) maar fijn dat het goed wordt gecheckt en dat werd uiteindelijk prima opgelost door een alternatief te bieden.
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Jammer dat je bij aankomst de sporen zag van de vorige gasten. Die hadden een feestje gehad, ballonnen, peuken, slingers aan de rails vd gordijnen. Stof onder het bed, tafels niet afgenomen. Vlekken in de kussens van de stoelen buiten etc. Zelf eerst alles schoongemaakt en opgeruimd. Na contact overlegd, dat de volgende dag iemand zou komen schoonmaken. Die kwam zo vroeg, dat de meesten van het gezin nog op bed lagen (vakantie). s Middags zou hij terug komen, 17 uur niet geweest. Receptie belde of alles nu naar tevredenheid was opgelost, moest ik die teleurstellen. Binnen een half uur kwam een vrolijke mevrouw alsnog schoonmaken, die gaf ook aan dat dit echt niet kon. Compensatie gekregen (bonnen horeca) dat was erg netjes.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een week in een comfortabel huisje gezeten en hadden er prachtig weer bij. Enige minpunt was het feit dat ons tot twee maal toe een aanvulling van de (tuin)kussenset was beloofd, maar die zijn nooit geleverd…….
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De sfeer was gezellig, vriendelijk en ontspannen, en droeg echt bij aan ons strandvakantiegevoel😎
9
Naam: Renea Dijkstra
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke week vakantie gehad. Onze zoon van 10 jaar heeft zich uitstekend vermaakt.... dus wij ook !! Vr gr Krijn en Renea
10
Naam: Niels Bos
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuke en fijne vakantiebestemming, leuke kampeer plekken en dichtbij het strand.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Mooie kampeerplaats voor niet al te grote caravan op het b veld anders wel problemen met auto Onbegrijpelijk dat er na tien uur s avonds nog met autos het terrein opgereden kan worden Verder hebben wij een prima verblijf gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Prachtige locatie
9
Naam: C. Flipse
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Topverblijf!! Huis van alle gemakken voorzien op een mooie locatie!
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Alles was dikke prima. Schoonmaak toiletten ook altijd schoon en bijgevuld. Maar.... De doucheruimte voor de dames op Zuid is niet oké. Het plafond zit onder de zwarte schimmel. Ook op de panelen tussen de douches in, constateer ik schimmel. Met de schoonmakers besproken en op advies doorgegeven aan de receptie. Netjes te woord gestaan. Later teruggekoppeld aan de schoonmaker, zij gaf aan dat ze zelf te horen had gekregen dat de vele schimmel pas na de vakantie periode wordt aangepakt. Had dit graag vóór vakantieperiode gedaan. Wij zaten er in de eerste week van de vakantie van t noorden.... Die vroeg viel. Het is ongezond voor iedereen en zeker voor mij met longklachten en allergische reactie op schimmels.... Jammer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Erg druk. Ruime plek Maar we hebben wel genoten
8
Naam: Eddy Schothorst
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Snachts wel erg veel lawaai Ondanks de beveiligers. Na 11 uur nog veel overlast Tot 2 uur snachts Korte nachtjes zo Jammer
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: I.M. Pruis
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Mooie nette Camping met een geweldige ligging! En er wordt goed gewerkt aan hygiëne. Super verblijf gehad!
8
Naam: Marlies Douma
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie gehad, kinderen hebben zich goed vermaakt.
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Met een luxe gevoel heerlijk genoten van de sfeer op het park en de omgeving
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben er een leuke vakantie van gemaakt. Op de plek veel lawaai. Vooral na 11 uur. Ook vaak vrachtwagens in de nacht bij de slagboom. Jeugd die schreeuwt. Sanitair was niet fris. Poep op wanden in toilet. Douches werken niet allemaal tegelijk. Daar sta je dan uitgekleed klaar. Ook is het wat gedateerd. Maar de schoonmaak ploeg deed de vloer wel grondig. Beperking voor zwemmen was ook jammer. En geen tot weinig animatie voor de jeugd. Als onze zoon wou aanmelden ging het niet door of was hij net te laat. Maar het programma was niet zichtbaar voor ons. De Wi-Fi was instabiel. Maar locatie was mooi op loopafstand van het strand.
7
Naam: C Ipenburg
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
We komen al heel lang hier. De locatie is geweldig vlak aan zee. De campingveldjes prima maar de waterputjes kunnen beter schoon gemaakt worden, Het sanitair was niet zo schoon als andere jaren. De animatie was prima en het zwembad verdient een update (al jaren). Dit klinkt niet positief maar we komen volgend jaar gewoon weer terug want het is ons plekje
9
Naam: Jan Wagenvoort
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een heel fijne complete en moderne familie camping. Met voldoende poepzakjes voor de honden. Ook schone en goede toiletgebouwen. Alleen jammer dat er niet meer drempels zijn daar er door sommige mensen te snel wordt gereden. We gaan heel zeker weer terug.
7
Naam: A.M. Greven
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Geen wifi op onze plek. Dit vonden we heel erg, want we hadden onze kleindochter bij ons (17 jaar) die autist is en tot rust komt als ze met haar telefoon op internet kan. We hebben zeker vier keer bij de receptie geklaagd en dan werd ons beloofd dat er iemand langs zou komen en dat het verholpen zou worden maar er is nooit iemand bij ons geweest en het is ook niet verholpen. Dit geldt ook voor de CAI (televisie) aansluiting. Die deed het niet. Logisch, want voor de kastjes zat geen klep meer dus de regen kwam zo bij de aansluitingen. Ook dit zeker vier keer gemeld waarbij ons bovenstaande belofte werd gedaan maar ook hieraan werd niets gedaan. We hadden juist voor deze best wel prijzige plek gekozen omdat er wifi en CAI was maar helaas werkte het totaal niet. Graag horen we van u hoe u ons hierin tegemoet wilt komen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben genoten van het huisje, de rust in het park en de privacy.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.