Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Safari Resort Beekse Bergen

Hilvarenbeek, Noord-Brabant, Nederland

  • Familiepark
  • Uniek resort
  • Wilde dieren

reviews

9.0

Vakantiepark Safari Resort Beekse Bergen scoort gemiddeld een 9,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 90 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 90 reviews

9
Naam: Familie de Reuver
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
Het was gewoon top. De bungalow zelf (met sauna en goede faciliteiten), maar ook de ligging (bij de leeuwen) en wat er ondanks Corona nog te doen was. Prima sfeer.
10
Naam: Robbie Notenboom
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
Geweldig! Locatie, service alles was top!
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 december 2020
  • Algehele verblijf
Ondanks beperking toch een super week gehad
10
Naam: Mevr HM Brouwer
Datum: 18 december 2020
  • Algehele verblijf
Geweldig aangelegd park de Beekse Bergen Er vriendelijke medewerkers Mooi en schone lodges
9
Naam: Jannie Brouwer
Datum: 20 november 2020
  • Algehele verblijf
Is een belevenis, echt een aanrader. Misschien een tip om gebruiksaanwijzing voor de keukenapparatuur erbij te doen
6
Naam: mariel de jager
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Het huisje was niet goed schoon. In en onder een bed lagen snoeppapiertjes, in naast het bad zaten poepsporen en donkere haren. De pannen in de keuken waren vies, 1 zelfs met schimmel. FOTOS zijn evt beschikbaar. Verder een hulpvraag gesteld via de receptie voor de technische dienst, een schroefje voor de step. Was niets mee gedaan aan het einde van de dag.. jammer...
Uw vakantie op Safari Resort Beekse Bergen is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
9
Naam: Eduard Vuijk
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
het een perfecte vakantie met de kleinkinderen
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Geweldige ligging en mooi groot verblijf, met nette badkamers.
8
Naam: M van Leeuwen
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Heel gezellig en goed onderhouden park
8
Naam: John Staphorsius
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Fantastisch park, entree tot safaripark wanneer je wilt, vriendelijk personeel.
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 oktober 2020
  • Algehele verblijf
Onze lodge had een hele mooie ligging ( nr 464). Mooi weids uitzicht.
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
Het verblijf was top. Met name de ligging temidden van de dieren en de toegang tot het park de Beekse Bergen. De accommodatie was ruim en comfortabel. De schoonmaak mag wel echt verbeterd worden. Naast stof en kleine troepjes lag er zelfs nog een achtergebleven knoopcelbatterij op een nachtkastje die mijn dochtertje vaan 2 jaar wel wilde opeten...
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2020
  • Algehele verblijf
Het park is prachtig, de dieren hebben veel ruimte en de huisjes zijn heel mooi en sfeervol. Ook was het heel top dat er nog animatie was voor de kleine kinderen. Onze zoon vond het prachtig. Personeel was vriendelijk. We hebben genoten van een heerlijke midweek en prachtige omgeving!
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Lindsay
Datum: 8 september 2020
  • Algehele verblijf
Waren aangenaam verrast door de luxe en indeling in het huisje en de onverwachte verrassing van de ontbijtbox.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
Alle stoelen in de logde zijn voor lange mensen. Oude en kleine personen worden er erg moe van. Twee stapelbedden is te veel. Met 5 volwassenen en 2 kinderen is dit niet fijn.
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 september 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 augustus 2020
  • Algehele verblijf
De sfeer was geweldig. We lagen bij de leeuwen, die overdag een rust uitstraalden en s avonds wel flink aan het brullen waren. Huisje was perfect, schoon en sfeervol ingericht. Het enige minpuntje was dat we aan het eind van de week andere buren kregen die het wel erg gezellig hadden op hun terras tot in de late uurtjes. Maar verder hebben we genoten van deze vakantie.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 augustus 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Rudi Kleine
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
Wij hebben genoten van onze midweek in Safari Resort de Beekse Bergen en vonden het dan ook jammer dan het zo snel is voorbij gevlogen. Prachtig huisje ,mooi opgezet zo tussen de dieren te logeren en de safari zo wel lopende als met de auto hebben we van genoten. De laatste avond ook nog heerlijk uit eten geweest .Kortom we zijn heel tevreden ook over de goed service. We komen vast nog een keer weer terug.
10
Naam: Petra Roest
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
De ervaring op resort Beekse bergen was geweldig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2020
  • Algehele verblijf
Het was geweldig om tussen de dieren wakker te worden. Het voelde echt als Afrika!
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2020
  • Algehele verblijf
Wilde dieren spotten vanuit de zetel of vanop het terras. Mooie accomodaties en fijn, rustige sfeer in het resort op wandelafstand van het safari park.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
Leven tussen de dieren was zalig voor ons gezin
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 juli 2020
  • Algehele verblijf
Fijne 3 daagse, voor herhaling vatbaar, zeker voor dierenliefhebbers.
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 juli 2020
  • Algehele verblijf
Leuke midweek samen met kinderen en kleinkinderen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 juli 2020
  • Algehele verblijf
Prachtig concept. Wakker worden net als of je in Afrika bent.
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
De dieren die op het resort verblijven zorgen al voor een beleving op zich. Daarnaast zijn de huisjes comfortabel en van deze tijd. De verdere faciliteiten op het park zijn allemaal goed onderhouden. Veel speelplezier voor de kinderen in mooie en goed onderhouden speelplaatsen. Eten in restaurant eenvoudig maar goed verzorgd
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
9
Naam: Lode Thijs
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
We vonden onze vakantie top voornamelijk omdat we s morgens konden ontbijten in de nabijheid van giraffen, zebras, neushoorns, struisvogels, .... De faciliteiten die we bij ons verblijf kregen zoals gratis toegang tot Safaripark en Speelland, evenals het gebruik mogen maken van het zwembad, zorgden dat we een fantastische vakantie hadden met ons 2,5 jarig zoontje.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.