Safari Resort Beekse Bergen

Hilvarenbeek, Noord-Brabant, Nederland

  • Familiepark
  • Uniek resort
  • Wilde dieren

reviews

9.1

Vakantiepark Safari Resort Beekse Bergen scoort gemiddeld een 9,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 153 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 153 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
Super leuk echt genieten tussen de dieren
9
Naam: Jeannette van Rennes
Datum: 19 oktober 2021
  • Algehele verblijf
Prachtige ruime accommodaties met schitterend uitzicht. Heerlijk vertoeven.
10
Naam: Sylvia van Willigen
Datum: 8 oktober 2021
  • Algehele verblijf
Ongelooflijk mooi resort. Sfeer en combinatie met de dieren
9
Naam: P. Hulsegge
Datum: 1 oktober 2021
  • Algehele verblijf
bungalow 521 qua ligging top. medewerkers in winkeltje en restaurant zijn zeer vriendelijk. de omgeving van het park is rustgevend. Schoonmaak van het huisje was slecht: Ramen binnen vies (heb foto) Op de zwarte deuren: veel vingerafdrukken. Glaswerk vies, kopjes met koffiesporen. Centrale afzuigsyteem boven het keukenblok zeer vies.. Onder de bedden vele stof-rollen was niet van een paar dagen is. (heb foto) Geen inventarislijst. (Aanbeveling) Geen gebruiksaanwijzingen voor sauna, kookplaat magnetron/oven. (Aanbeveling)
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
Je hebt echt het gevoel dat je in het buitenland bent.
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
10
Naam: Frida Kramme
Datum: 10 september 2021
  • Algehele verblijf
Super mooi park. Alles is heel verzorgd en goed onderhouden,. Vriendelijk en heel behulpzame medewerkers. In 1 woord geweldig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 september 2021
  • Algehele verblijf
Prima weekend gehad. Mede dankzij het mooie weer. Komen graag nog eens terug als kleinkind iets ouder is. De prijzen in het restaurant.....daar schrokken wij een beetje van. Maar we hebben ons daardoor niet het genieten naar een lager niveau gezet.
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Geweldige ervaring in het Safari resort Beekse Bergen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Goed vakantiepark met goede faciliteiten, maar smerige accomodatie met stinkende toiletten/badkamer
9
Naam: Jay Nguyen
Datum: 17 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Prachtig,schoon en sfeervol.Wij gaan zeker nog een keer terug
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 augustus 2021
  • Algehele verblijf
10
Naam: Harriët
Datum: 13 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Wij verbleven in Safariresort Beekse Bergen. Een fantastisch park. Geweldig om ook in het resort dieren te kunnen zien. De lodges zijn prachtig gelegen en wij hadden het helemaal getroffen met de ligging van onze lodge. Heerlijk om te allen tijde ook het safaripark in te kunnen. Erg genoten van de dieren, maar ook de bomen. Prachtige lucht in de avond en dan heerlijk wandelen door het resort met uitzicht op en geluiden van de dieren. Vriendelijk personeel bij guest service, zwembad, bowling en restaurant. De Attractiepas die je bij het verblijf krijgt is ook mooi. Onze kinderen hebben er Klimrijk mee bezocht waar ze 50% korting op klimmen kregen. De andere dierentuinen hadden we ook graag bezocht, maar dat kwam er niet meer van. Wellicht de volgende keer. We komen zeker terug.
9
Naam: Eliza Van der Zee
Datum: 13 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Als een zeer prettige vakantie met een heerlijke sfeer. De gehele sfeer die in het park is doorgevoerd wanen je werkelijk op Safari. Heerlijke tijd voor de kids met leuke animatie en speeltuinen. Ook voor de ouders was het genieten, het uitzicht vanaf het huisje was werkelijk fantastisch. Wij raden dit park bij alle vrienden aan met jonge kinderen. We komen over een aantal jaar weer terug.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Prachtige ligging en veel te doen in de buurt. Huisje was echter niet zo schoon.
9
Naam: Bart Perree
Datum: 9 augustus 2021
  • Algehele verblijf
het was een fijne, relaxte tijd waarin we veel mooie herinneringen hebben gemaakt.
10
Naam: Henriet Uitslag
Datum: 6 augustus 2021
  • Algehele verblijf
We hebben super genoten, wat ons betreft kon schoonmaak wel wat beter zo her en der, vooral de ramen waren heel vies.
10
Naam: C van den Bulk
Datum: 6 augustus 2021
  • Algehele verblijf
De kinderen en dus papa en mama vinden het fantastisch. Zeker dat er veel dingen extra kunnen, zoals een gamedrive, mee met de rangers door het park.
9
Naam: Dave Dekker
Datum: 6 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Prachtige locatie! Alleen wat herrie van een transformatorhuisje op ca. 150m afstand welke elke 20 min. Aardig wat geluid maakte maar verder prima. Zonwering aan de voorzijde van het huisje zou prettig zijn (nr. 372) ons huisje had vrijwel de gehele dag de zon aan die kant waardoor de huiskamer best warm was. De app van de beekse bergen werkt niet goed als je niet bij beekse bergen zelf boekt (via libema). Huisjes waren ruim en goed ingericht. We hebben ons prima vermaakt!
10
Naam: Anoniem
Datum: 6 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Mooie accomodatie en super uitzicht op de dieren. De bezorgpizza was snel maar kon beter, nogal veel kaas en weinig timatensaus. Veel leuke dingen te doen voor de kinderen.
8
Naam: Herbert de Vegt
Datum: 6 augustus 2021
  • Algehele verblijf
Wij wouden een keer makkelijk eten . Maar kon nergens patat halen op het park dus moest van het park af om patat te kunnen halen. Dat was wel een min puntje.
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
Wat een fantastische ervaring om vakantie te vieren in het Safari Resort. We hadden een heerlijk comfortabel en schoon huisje, vanuit de woonkamer zagen we zeehonden en in de verte konden we de giraffen zien lopen! Echt een aanrader om dit een keer mee te maken.
10
Naam: Arjan Gulickx
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
Was perfect
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2021
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
Een heel fijn verblijf! Alles goed geregeld, mooie accomodatie en goede voorzieningen. Een aantal kleine details zoals een aanwezige airco die niet leek te werken en een douche die het niet heel goed deed, maar dat weegt niet op tegen alle positieve punten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021
  • Algehele verblijf
Ons verblijf bij Safaripark Beekse Bergen was fantastisch. We zaten in een accomodatie direct aan de savanne, dus de zebras, giraffes en struisvogels liepen letterlijk in onze achtertuin. Vooral de kinderen keken iedere dag weer hun ogen uit. Volgend jaar gaan we hier weer naartoe.
10
Naam: Hadja / Jalloh
Datum: 13 juli 2021
  • Algehele verblijf
ik vond het huis heel schoon, en de ligging prachtig en heel leuk en gezellig
9
Naam: Linda Poppe
Datum: 9 juli 2021
  • Algehele verblijf
Heerlijk met de kleinkinderen langs al de dieren te kunnen lopen en en slapen bij e leeuwen ze hebben er van genoten
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 juli 2021
  • Algehele verblijf
Heerlijke Safari ervaring. Het lijkt of we een paar dagen in Kenia waren ! Super
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 juli 2021
  • Algehele verblijf
na zelf wat schoongemaakt te hebben een prima verblijf
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.