Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Landgoed 't Wildryck

Diever, Drenthe, Nederland

  • Bosrijke omgeving
  • Zwembad
  • Attractieparken

reviews

8.6

Vakantiepark Landgoed 't Wildryck scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1548 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 1548 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is een unieke plek. Doordat veel huisjes particulier zijn ingericht, heeft het huisje zijn eigen charme. Heel comfortabel met lounge stoelen voor de open haard. De ligging is voor wandelaars/fietsers heel goed, vanuit het huisje kun je direct het bos in wat het een bijzondere en ontspannende ervaring geeft. Een plek om naar terug te keren.
9
Naam: Jan Brouwer
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Vic van Broekhoven
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Altijd als of we thuiskomen . Komen er graag in een huisje of met onze caravan al jaren !
8
Naam: Janie de Jong
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Netjes en verzorgd park en huis. Vriendelijk personeel.
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Landgoed t Wildryck is het mooiste vakantiepark dat wij ooit bezocht hebben. Mooi opgezet en parkachtig. Huisjes verscholen in de bossen met natuurlijke bossages waardoor er ook veel privacy is. Het park is in de nabijheid van het Drents-Friese Wold met prachtige natuur. Wij zouden graag nog eens terug komen op het park!
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuk, gezellig huisje, goed geoutilleerd, en prachtige ligging.
9
Naam: H. Hiemstra
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
De rust die er heerst op dit park
9
Naam: J.N. Hamming
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Service, inrichting Park, vriendelijk personeel, Leuke huisjes en inrichting.
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Door Corona was horeca, zwembad en animatie niet beschikbaar maar toch hebben wij ons prima vermaakt tijdens ons verblijf door mooie fiets en wandeltochten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig park
8
Naam: Andre Massar
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De informatie welke in het huisje aanwezig was klopte niet met de werkelijkheid. De fietsen welke ik huurde waren duurder als wat er vermeld stond in de informatiemap. Dat viel mij tegen
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig gelegen aan de rand van het bos , ruim opgezet, veel privacy. Comfortabele bungalows. De maximum snelheid beter verlagen naar stapvoets rijden. Wij verbleven in bungalow 128 die in een bocht is gelegen, daardoor weinig zicht op aankomend verkeer. Met name gevaarlijk voor kinderen en honden die even aan de aandacht ontsnappen. Het is een doorgaande route en er wordt hier te hard gereden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Park mooi. Huisje 147 bank beginnend kapot. Douchen in bad zonder anti slipmat gevaarlijk. Badkamerraampje sluiting moet gerepareerd worden. Type huisje ivm indeling 2e slaapkamer minder geschikt voor 4 volwassenen. Keukeninrichting ruim voldoende. WiFi goed. Genoten van de vogels en de ligging van het park.
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Landhuizen liggen mooi en zijn comfortabel/
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustige locatie met lekker veel ruimte. Ook fijn dat je vanaf het park zo het bos in loopt en dat er geen hek om het park heen staat
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een verrassende ervaring op een vakantiepark. Prachtige ligging en een mooi huisje waarin het aan niets ontbrak. Dikke aanrader!
8
Naam: H. Janssen
Datum: 15 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ligging prima ook gezien wij een hond bij ons hadden zodat we snel in het bos waren. Landelijk rustig ligging
9
Naam: Ed de Kok
Datum: 13 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We vinden het een heel mooi natuurlijk park, waarin de mooie bungalows mooi verspreid staan. Daarbij zie je hier vele mooie vogels. Verder zijn onder de indruk van Dineke en haar team, welke servicegerichte en erg klant vriendelijk zijn en we vinden dan ook dat de directe mag trots zijn op dit team. We hopen weer snel terug te komen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Voor herhaling, we komen zeker nog een keer
8
Naam: Frans Bucher
Datum: 13 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn park. Het huis was een ramp
8
Naam: arie van der maarl
Datum: 10 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park, goede ligging, prima huisvestiging.
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige omgeving en een zeer comfortabel huisje
9
Naam: Tim
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Knus en gezellig
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ligging Huisje Vriendelijkheid
9
Naam: Sophie Ladage
Datum: 6 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
9
Naam: Herman Visser
Datum: 6 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi en rustig park
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Veel stof en spinrag in slaap en woonkamer
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.