Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Landgoed 't Wildryck

Diever, Drenthe, Nederland

  • Bosrijke omgeving
  • Zwembad
  • Attractieparken

reviews

8.6

Vakantiepark Landgoed 't Wildryck scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1625 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 1625 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was heerlijk, prachtige plek, maar accommodatie was wat gedateerd. Verder stond de bank op een onhandige plek, we hebben allemaal een keer ons hoofd gestoten tegen de vensterbank die achter de bank zat. De koelkast kon niet goed dicht en had geen goede luchtcirculatie waardoor deze niet goed koelde. Putlucht in badkamer door kapotte afvoer, werd gemaakt na vertrek
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rustig, natuur, ligging park en huisje.
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk verblijf. Vriendelijk personeel, fijn, rustig park. Het enige wat verbeterd kan worden is de locatie van de trampoline en speeltuin tov de weg ernaast. Kinderen rennen zo de weg op en helaas houden niet alle bestuurders rekening met spelende kinderen aldaar. Het is wachten op een ongeluk. Naast de trampoline een hek plaatsen of meer snelheidbeperkende elementen op de weg zou wenselijk zijn.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super mooi ruim opgezet park. Top locatie in de natuur en de accomodaties geven je echt een “thuis” gevoel. Genoten van de vogels en de rust in de tuin. Prima schoon. Wellicht wel een punt voor vervanging; dat zijn echt de bedden! Deze zijn doorgezakt en dat ligt niet geheel comfortabel.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Joris Bots
Datum: 22 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gezellig huisje in prachtige omgeving. Spelletjes etc in het huis voor alle leeftijden. Personeel op het park is erg servicegericht.
8
Naam: Clemence Muno
Datum: 20 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gemoedelijk, rust, direct aan bos, mooie omgeving
9
Naam: Stephan van de Vijfeijken
Datum: 19 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: familie de Ruig
Datum: 17 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig, ruim opgezet park met mooie landhuizen. Ligging van de huizen is perfect waardoor je veel privacy hebt. Vanuit het park loop je zo de bossen in. Vriendelijk personeel
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
heerlijk rustig veel prive . heerlijk huisje met opkamer
9
Naam: E ten Brink
Datum: 16 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeker voor herhaling vatbaar.
10
Naam: Aard en Marijke ZWARTEPOORTE
Datum: 15 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtig park, ligging huizen ook prachtig
10
Naam: I. Wierink
Datum: 15 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben het verblijf als zeer relaxed ervaren. De sneeuw was voor ons de kers op de taart, maar het comfort van het huisje, de natuur, zelfs een reetje in de voortuin, droegen beslist bij aan onze tevredenheid!
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij zijn maar een klein weekend geweest en helaas lag er veel sneeuw waardoor we weinig konden benuttigen. Maar als we dit wisten van sneeuw, hadden we een andere tijdstip gereserveerd maar we komen zeker nog een x terug.
9
Naam: Martijn Jansen
Datum: 15 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De koelkast in ons huisje is te klein voor 4+ Voor de rest een mooi park op een prachtige locatie.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Antonie De Vaal
Datum: 13 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
relaxed! geen enkele moeilijkheid of strakke regeltjes. perfect dus....
9
Naam: J van Dijk
Datum: 12 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het park op zich zelf heel mooi, huisje leuk ingericht. Optisch gezien was het huisje schoon, alleen de prullenbak, magnetron waren zeer vies, borden waren nat weggezet onder de bedden grote stofwolken.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke week doorgebracht.
9
Naam: Tineke Visser
Datum: 8 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Inrichting huisje beetje oubollig.
8
Naam: Jos van Breemen
Datum: 8 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi gelegen park wat goed onderhouden is. Veel te zien op een afstand van +/-30 minuten rijden. Veel wandel mogelijkheden.
7
Naam: Anoniem
Datum: 8 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ik vond het jammer dat mij aan de balie werd verteld dat ik nog moest betalen. Wij kwamen vrijdagmiddag aan om 16:00 en om 13:00 had ik het bedrag reeds voldaan middels iDeal. Uiteindelijk belde het meisje naar het hoofdkantoor. Dat duurde even maar uiteindelijk zei dat ik de betaling voldaan had. Maar dat wist ik zelf ook, want ik kon het zelfs via mijn Rabo-app aan haar laten zien.. Daarnaast vond ik het huisje niet erg schoon en waren er veel stopcontacten zonder veiligheidsding (voor kinderen). Ook waren de kussen echt heel vies. Vol met gele vochtvlekken. Een extra hoes (net zoals je op een bed altijd een molton onder je onderlaken doet) op de kussen zou voor het zicht alleen al prettiger zijn. Maar eigenlijk zouden deze allang vervangen moeten zijn.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi en goed onderhoud park, veel rust dat was heerlijk
10
Naam: Paul De Vries
Datum: 5 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ondanks Corona maatregelen weten ze toch nog een goede sfeer te creëren en een goede service te verlenen
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige bosrijke omgeving. Rustgevend. Gezellige aanblik van het park.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 februari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel fijn park, alleen erg duur voor corona tijd.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.