Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Landgoed 't Wildryck - Kampeerplaats Kampeerplaats incl. sanitair met vloerverwarming

Kampeerplaats

Kampeerplaats incl. sanitair met vloerverwarming

op Landgoed 't Wildryck

  • Max. 6 personen

Kampeerplaats (Kampeerplaats incl. sanitair met vloerverwarming)

Ruime kampeerplaatsen van ca. 100 m² voor één kampeermiddel en max. één bijzettentje van 4 m². De plaatsen zijn geschikt voor campers, caravans en tenten. Indien uw kampeermiddel langer is dan 6 meter (van disselpunt tot achterverlichting), vragen wij u vooraf te informeren naar beschikbare plaatsen. Voor de caravan mag een voortent óf luifel geplaatst worden.

Elke kampeerplaats beschikt over een eigen sanitairunit (met vloerverwarming) met douche, toilet en wastafel en is voorzien van kabelaansluiting en stroom ( 10 ampère). De kampeerplaatsen 601 t/m 633 op kampeerveld ’t Hazepad beschikken over gratis WiFi. Er is parkeergelegenheid voor één auto per kampeerplaats, overige auto’s kunnen op de centrale parkeerplaats geparkeerd worden.

U mag gratis gebruikmaken van het overdekte zwembad. Het is niet toegestaan om te barbecueën.

Over Landgoed 't Wildryck

Faciliteiten

  • Algemeen
    • Check-in tijd: 13:00
    • Check-out tijd: 11:00
    • Elektra in ampère: 10 ampere

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.