Bospark Lunsbergen

Borger, Drenthe, Nederland

  • Rustig park
  • Overdekt zwembad
  • Natuurgebied

reviews

8.4

Vakantiepark Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 14111 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 14111 reviews

9
Naam: Claudia de Vos
Datum: 1 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We komen hier vaker ivm familie in de buurt. Verblijf was prima. Ook goed schoon dit keer. Alleen muren in wc waren nogal vies. Ik mis afval scheiding. Plastic zou apart moeten, al in het verblijf en dan ook bij verzamelpunt. Badkamer mag meer haakjes hebben. Stofzuigerfilter mag vaker gereinigd/vervangen worden, stinkt behoorlijk. Heerlijk rustig. Weinig last van overige bezoekers. We komen zeker weer terug, hopelijk dan een huisje aan de rand tegen de Rolderstraat (achterom) 😉
8
Naam: Eric Steenhouwer
Datum: 1 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
We zijn bijna 2 weken op jullie park Lunsbergen te gast geweest. Heerlijk park (vanaf onze locatie met de vouwwagen op een CACO plek) met supervriendelijk personeel. In het restaurant lekker gegeten. Echter van de buitenhoreca zijn er wel verbeterpunten; 1. Onder de luifel hangt verlichting, maar wordt geen gebruik van gemaakt. Maak het gezellig voor de gasten. 2. Geldt ook voor de speakers. Geef de service en sfeer van relaxte van muziek. Bovenstaande items waren niet in gebruik tijdens onze aanwezigheid, wel bij bedienend personeel gevraagd. 3. Personeel besteedt geen aandacht aan spelende kinderen (tikkertje, verstoppertje enz.) bij de buitenhoreca. Er is speelruimte genoeg voor de kinderen. Gasten vonden dit storend en inbraak op intimiteit onder het eten. Houdt hier svp rekening mee.
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Gastvrijheid
De toilethuisjes waren zelfs na de schoonmaak niet altijd voorzien van zeep en papieren handdoekjes.
8
Naam: Fam Mast
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel leuk en mooi park! Hier komen we zeker terug! Enigste minpuntje was de wifi en het toilet (papier en zeep was super snel op) en tijdens de schoonmaak werd het hele gebouw op slot gezet.. niet handig voor kinderen die nodig naar de wc moeten.
7
Naam: Susanne
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De plekken waren vrij krap met een camper. We kregen de keycard van te voren toegestuurd maar daardoor was er ook geen check-in en kregen we geen info over het park. We stonden op het veld naast de ingang en daar was het luidruchtig door de animatie en iemand die zo nodig ‘s ochtends vroeg met een motor de camping op of af moest. Het meest storend waren echter andere campinggasten, waarvan sommigen tot 1 uur nog hard praatten of muziek aan hadden. Of het na een bepaalde tijd stil moest zijn, kon ik echter in jullie app nergens terugvinden. Positieve punten: het sanitair was schoon en het zwembad was ook heel erg schoon. De animatie was erg vriendelijk.
9
Naam: Bep Don
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi en rustig park. We hebben er van genoten. Gr. Bep Don
7
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hadden genoten van ons verblijf. Min punten waren: bijna alle animatie betaal je een te hoge prijzen. Alles was gewoon te duur. Je wordt door sommige personeels gewoon gediscrimineerd. Te lang wachten voor er iemand je komt helpen bij het terrasje. Je wordt gewoon voorbij gelopen en anderen na jou eerder geholpen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk 2 weken genoten en er echt even uit. Fijne sfeer op het park. Vriendelijk personeel en geven je echt vakantie modus/sfeer
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prettig verblijf. Alles verliep heel soepel en naar wens, o.a. het inchecken en de service bij een klein gebrek aan de bungalow. Wij zijn erg tevreden over ons verblijf bij Roompot!
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een heerlijke week gehad. De meiden hebben genoten van het aanbod, wij van de rust op het park 👍
9
Naam: Sascha van der Hammen
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De Rust. Ruimte. In de bossen en een groot huisje Ook is er veel te doen in de omgeving van Borger Westerbork
8
Naam: Sean-Lou Smit
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Henk Hoogmoed
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Ik vind 2keer en soms maar 1 keer schoonmaak in coronatijd heel slecht
8
Naam: Mia Esselink
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf gehad, mooi schoon en goed onderhouden park. Vond de accommodatie een saaie uitstraling hebben, en de badkamer beetje oud, maar verder was alles prima
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijne week gehad!
9
Naam: Jeroen Palland
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk verblijf gehad, net huisje, goed onderhoud, hondenharen waren vies, leuke activiteiten op het park. Goed eten, kwalitatief!
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Voor herhaling vatbaar, kinderen hebben genoten!
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Geweldig park, alleen vaak het zelfde qua animatie. En sommige dingen ook wel prijzig. Zoals je bijvoorbeeld mee wilt doen aan lasergamen. Dat kost €5 per kind. Mensen die minder te besteden hebben kunnen hun kids dus nooit mee laten doen aan dat soort dingen.
8
Naam: Vink
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ik had niet al te hoge verwachtingen (geen ervaring met Roompot), maar dit vakantiepark verraste me in allerlei opzichten. Prachtig bosrijk park. Heel fijne en schone chalet, met veel privacy. Wat verouderd qua styling, maar heel keurig en compleet. Leuke speeltuinen. Prima zwembad. Aardige medewerkers overal, perfecte communicatie en check-in en -out.
10
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was hardstikke leuk. Alleen de badkamer is wel toe aan een renovatie
10
Naam: Richard Smeets
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Volgend jaar komen we op bospark Lunsbergen voor de twaalfde keer. Zelfde chalet diep in het bos. Het is ons tweede thuis 🥰🥰.
10
Naam: Stefan de Meer
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie omgeving. Ruim huisje, wel wat weinig keukengerei voor 6 personen (bijv. Maar 1 schilmesje). Schoonmaakspullen voor eindschoonmaak waren ook zeer beperkt (geen echte dweil, wc eend, slechts klein zakje allesreiniger). Voor de kleinste kinderen zouden er ook wat speeltoestellen zoals een kleine glijbaan of speelhuisje kunnen worden toegevoegd.
8
Naam: Thea Hendrikse
Datum: 28 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De huisjes liggen in het bos, waardoor veel privacy. De omgeving is prachtig. Kunt er goed fietsen en wandelen. Voor kinderen niet heel veel te doen. Voor ons was het lekker rustig.
9
Naam: PRONK
Datum: 28 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park, lekker ruim opgezet. Wij zaten in een 4p stacaravan. Wat extra kledinghaakjes en planken zou fijn zijn, maar verder een prima verblijf gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
mooie en schone vakantiewoning op ruime lokatie
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.