Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Bospark Lunsbergen

Bospark Lunsbergen

Borger, Drenthe, Nederland

  • Rustig park
  • Overdekt zwembad
  • Natuurgebied

reviews

8.4

Vakantiepark Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 11857 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 11857 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zoals altijd prima, alleen Koos niet gezien.. producten in winkel wel prijzig hoor!
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
er waren wat dingen aan vervanging toe in het huisje. dat maakte het net wat basic.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
op verblijf en park niets aan te merken uitstekend
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettige service-de inloopmat was vies zat nog onder de hondeharen - even aangegeven en we kregen meteen een schone. Als ik iets mag benoemen wat verbetert zou kunnen worden- het huisje rook erg muf bij binnenkomst - en de banken in de woonkamer waren verre van comfortabel. En de stof ook niet prettig. Fijne ligging, privacy, bosrijk .
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ondanks de corona hebben we ons altijd veilig gevoeld alles goed verzorgt zelfs het eten werd aan het chalet bezorgt
9
Naam: Natasja Heidendaal
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was echt netjes in de chalet, alles wat je nodig hebt was er. Het viel me wel op dat er overal nog oude spaarlampen inzitten. Gaan langzaam aan, niet erg. Maar ik denk dat led nog beter zou zijn. Het eten uit de snackbar kon zelfs worden bezorgt. We hebben zelf gehaald, maar wel super service in deze Coronatijd. Ik heb niks te klagen. ??????
9
Naam: Fam Halm
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Weer fijn verblijf gehad. Al eerder deze tip gegeven en dat is een deur vanuit woonkamer naar slaapverblijven. Zodat niet iedereen last van elkaar heeft in de avond of voor de uitslapen. Verder ondanks de maatregelen weer een top verblijf en goed vermaak tot volgend jaar
8
Naam: iem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het prima naar onze zin gehad het huisje was naar onze wens.toch nog een opmerking het traphekje voldeed niet aan de eisen onze kleinzoon van 3jaar kon het optillen en er onderdoor kruipen
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een gezellig park, zeker geschikt met (jonge) kinderen.
9
Naam: F.W. de Ridder
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
accomodatie was super schoon,zijn zeer tevreden, goede ligging en dicht bij het centrum van borger
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park Lunsbergen is lekker ruim van opzet. Jammer genoeg hadden wij een chalet naast een pad waardoor er steeds bij ons naar binnen gekeken werd. Het chalet was in behoorlijke staat van onderhoud, er zijn andere Roompot parken waar de chalets meer uitgeleefd zijn. De inrichting is kaal, aan de ene wand wel een schilderij en aan de andere een grote grijs geverfde wand. Ook mis ik een klok in de chalets. Wij hadden een bruine en een zwarte bank, de bruine was gescheurd. Waarom 2 verschillende kleuren banken ? Wij vonden het armoedig staan. De bedden lagen goed en inventaris is voldoende. Vanwege coronamaatregelen hebben we geen gebruik gemaakt van het zwembad, deze was wel geopend. Personeel is allemaal vriendelijk en behulpzaam.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Ronald
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit is alweer de zesde keer dat wij een thuisgevoel krijgen als wij op dit park in het huisje vertoeven. Altijd hetzelfde type huisje wat bosrijk ligt en voldoet aan de eisen van een heerlijke vakantie. Temeer omdat we genieten van de mooie ligging van het huisje en de bosrijke omgeving waar je uren kan wandelen en fietsen. Service is uitstekend en snel als er iets nodig is (een kapot bedlampje vervangen) dat geeft een goed gevoel. Nu vooral in deze Covid-19 tijd viel het ons op dat het vertoeven op dit park een heerlijk veilig gevoel gaf..... We zijn nog maar net thuis maar kijken al uit naar een volgende boeking op dit park!
10
Naam: Sean Dol
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastische ligging. Super fijn. Jammer van de geparkeerde autos. Maar verder perfect
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn! Doordat het park in de bossen ligt en vrijstaande chalets bevat, is het coronaproof!
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Roompot heeft fantastische Parken maar de schoonmaak kan altijd nog beter
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prima verblijf voor een last minute prijs. Voor normaal tarief verwacht ik een schoner en beter onderhouden huisje
9
Naam: P
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn bospark, zoals de naam al aangeeft. Goede ligging tussen bossen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustgevend! Heerlijk in de natuur. We komen heel graag nog een keer terug.
8
Naam: MM Baars-Mulder
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben de halloween parade als heel leuk ervaren. Want ontzettend goed bedacht op deze manier
10
Naam: Jantsje Kroes-borger
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Gezellig Park, voor al de ligging van de huisjes en lekker groen voor de kindjes! Wij hebben echt genoten en komen zeker terug!
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Jantine Nederlof
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Hele fijne bosrijke omgeving. Mooi huisje. Mooie omgeving. Leuke activiteiten op en rondom het park. We zijn heerlijk tot rust gekomen.
10
Naam: Damy de Cock
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was een super vakantie. Personeel was heel vriendelijk en op het park was het heel rustig we komen zeker nog een keer terug wat hebben we genoten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettige sfeer
8
Naam: K. Hooijer
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
prettige sfeer
9
Naam: W.C. Telleman
Datum: 25 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wat een mooie en rustige omgeving, zowel in als buiten het park.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.