Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Bospark Lunsbergen

Borger, Drenthe, Nederland

  • Rustig park
  • Overdekt zwembad
  • Natuurgebied

reviews

8.4

Vakantiepark Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12440 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 12440 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ontspanning en comfort in een prachtige omgeving!
8
Naam: Marina van Oers
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het huisje was erg leuk en de tweede dag sneeuw fietsen en wandelen in de sneeuw kan het nog leuker? ja nog langer we komen zeker terug zijn trouwens roompot fans hebben al veel parken gezien groet familie van Oers
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We vinden het een heel mooi park, de chalets zijn al weer verouderd ook interieur,nogmaals waarom niet matrassen gebruiken net als in ziekenhuis, veel hygiënischer,hoop dat als corona voorbij is er meer leuke dingen te doen zijn zoals 10 jaar geleden .
8
Naam: Jerry Bleijenberg
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Tijdens corina een heerlijke plek om er even niet aan te denken.
10
Naam: Bart Bruining
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een leuk wekend je weg geweest even opladen voor de kids en ook voor paps en mams was echt even nodig en ook fijn eten brengen service
10
Naam: Kari Van der Pluijm
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ontspannen relaxen super behandeld echt zo als een weekendje weg moet zijn tot??????????
9
Naam: Cees de Jong
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
weer een heerlijke week gehad op jullie park..
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie ligging in Drenthe en tov Borger, eenvoudige doch toereikende accommodatie met alleen erg kleine berging (niet geschikt voor fietsen). Goede bedden en douche, helaas geen vaatwasser. Voldoende uitgerust qua eet- en keukengerei
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: S. van der Touw
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Banken waren doorgezakt. Gordijnen kwamen uit de rails. Schakelaar van nachtlampje kleine kamer zat los en niet bedienbaar. En hier was een deel van het behang losgescheurd. 2 haakjes in badkamer kwamen uit de muur. Bedden in ouder slaapkamer waren echt door gezakt.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje was keurig schoon. . Ook keukenmachines waren netjes. Bedden sliepen goed en dekbedden waren lekker warm. Het Huisje is ruim opgezet en heeft ruim voldoende beweegruimte. Het huisje had genoeg comfort en luxe om een heerlijke vakantie te hebben. Tuinset buiten is netjes en compleet. CV werkt goed en de sfeerhaard is een leuke aanvulling (al wordt dan de rest van het huisje niet meer warm) Douche is zeer ruim, heeft een nette afsluitbare douchecabine een goede thermostaatkraan en 2 wastafels. Wifi werkt uitstekend en is gratis!
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij hebben genoten, was veel te kort.
9
Naam: Ron Welter
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie bungalow op een rustig park
9
Naam: van der Vinne
Datum: 16 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heerlijke week gehad in een mooi, schoon, netjes chalet. Op loopafstand van schitterende natuur. Dorp vlakbij. Ideaal.
10
Naam: Jan Weggemans
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij komen al jaren meerdere keren per jaar op Bospark Lunsbergen. Het feit dat wij steeds opnieuw boeken bij dit park zegt voldoende over onze tevredenheid. De eerste twee weken van mei zijn wij er weer! Graag tot ziens!
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Perfect huisje met extra inventaris,zoals een tv op de slaapkamer en een gezellige sfeerhaard. we hebben het super naar onze zin gehad.
9
Naam: H Van Hattem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig
9
Naam: Dini Buisman
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk warm huisje bij aankomst en netjes schoon
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik ben zeer tevreden over alle faciliteiten. Het belangrijkste voor mij was het ‘ gehoord’ worden door de receptioniste. Onze WiFi had nauwelijks bereik en. Ook het resetten hielp niet. Na mijn verzoek of er iets aan gedaan kon worden, was het probleem dezelfde dag verholpen, waarbij degene die het probleem heeft verholpen een vriendelijk briefje tussen de deur had gestopt. Kortom een prettig terugkomen na een prachtige wandeling in de omgeving ! Een vriendelijke groet, Margreet de Boer
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was prima. Alleen de vertrektijd vind ik wel erg vroeg. Een uur later zou wat klantvriendelijker zijn.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park
10
Naam: Sijke De Vries
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De schoonmaken mag wel beter wij hebben een hondje maar maken het wel beter schoon en wij moeten voor de hondje betalen tewijl het nog schonen achter dan het was
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park, voor herhaling vatbaar. Wat we dus ook gaan doen.
8
Naam: Pieter Visser
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima verblijf in een mooie bungalow, mooi park en een fantastische omgeving waar veel is te ondernemen
9
Naam: B.Dekker
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Inlevend vermogen. Rustig gelegen. Fijn verblijf.
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten, mooi uitzicht vanuit de bungalow. De bossen dichtbij, stilte op het park en de rust die het geheel uitstraalde. Vriendelijke medewerkers.
10
Naam: Mw. Strijker
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig en gezellige plek
8
Naam: Klaas De De Jong
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Altijd goed komen snel weer
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We verbleven in een mooi gelegen 6 persoon chalet met alle voorzieningen. De omgeving nodigde uit om te wandelen en te fietsen. De prijs kwaliteit verhouding was goed.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.