Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bospark Lunsbergen

Bospark Lunsbergen

Borger, Drenthe, Nederland

  • Rustig vakantiepark
  • Gratis sport- en animatie
  • Ideaal om te wandelen en fietsen
  • In de buurt van Assen
  • Gratis WiFi
8.3

Vakantiepark Bospark Lunsbergen scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 4721 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 4721 reviews

9
Naam: D Eisses
Datum: 21 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
zeer kind vriendelijk en nette park
8
Naam: Frits Hollander
Datum: 21 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben het erg naar ons zin gehad, vonden het uitzicht en de ligging prachtig, en hadden graag wat langer gebleven. ps. we hebben per ongeluk een koffielepel meegenomen in onze bagage, en zullen die naar u opsturen voor huisje 144 we misten een eenvoudige bloemenvaas en hebben toen de theepot gebruikt voor een bos mooie rozen. Het vergiet hebben we als fruitschaal gebruikt, om het helemaal af te maken. voor het dweilen zou het fijn zijn om een stok met doek te hebben, dat is minder inspannend voor 65+ ;) hopelijk tot ziens!
9
Naam: John Peters
Datum: 20 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ruim voldoende voor het nazeizoen.
7
Naam: Ruben van Leeuwen
Datum: 20 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Glazen niet goed schoon, opgebrande kaarsen in accomodatie en veel beestjes (niet gek tussen de bomen, maar kwam waarschijnlijk door kapotte plaat in douche boven). Verder zou het fijn zijn als er een dweil aanwezig was, zodat hiervan gebruik kan worden gemaakt als je iets laat vallen. Bedden waren confortabel en ruimte in de accomodatie was ook prima. Fijne omgeving waar je echt tot rust kunt komen. Op het park zou wat meer entertainment mogen zijn vooral voor tussen +/- 20-50 jaar.
8
Naam: Alie Lugtmeijer
Datum: 20 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Gerrit van den Berg
Datum: 19 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
mooie accomodatie en omgeving en sfeervol ingericht
8
Naam: F.L. van Bergenhenegouwen
Datum: 18 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
ruimte
7
Naam: H.J. Roubos
Datum: 18 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
+ De rust. + De ligging (de weg oversteken en je loopt het bos in). + De inrichting van de bungalow (6 persoons) is redelijk (kussens van de bank + de matrassen zijn in onze ogen aan vervanging toe). Het onderhoud: - in onze bungalow zaten de meeste schroeven van de deur klinken los. - de handgreep en het slot van de schuifpui viel er bijna uit. - stofdraden in de hoeken van de kamers. - lamp waar geen bolletje inzat. - ramen niet schoon, voorzien van vette vingers e.d. - berging voorzien van stof- en spinrag. - vaatwasser, onderste rek moest je begeleiden er ontbraken een tweetal geleidingswieltjes. Waarom worden dit soort zaken niet nagelopen? Je betaald EUR 65,- voor de schoonmaak, dan verwacht ik een bungalow die schoon is en geen mankementen vertoont!
8
Naam: Leonardus Klitsee
Datum: 17 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Cornelis Vogel
Datum: 17 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een erg gezellig huisje, leuk park en mooie omgeving.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.