Camping in Picardie

Camping in Picardie via Roompot

Camping in Picardie via Roompot

U houdt van kastelen? Op de Picardie camping van Roompot in Frankrijk kunt u kamperen en genieten van uw vakantie naast een echt Frans kasteel. U bent er even helemaal uit en waant u in een andere tijd. Camping Château de Drancourd ligt in een landelijk gebied met velden en bossen in Picardie vlakbij de plaats St. Valéry. U kunt in het kasteel een drankje gebruiken en bij de historische stallen kunt u lekker eten. Deze typisch Franse streek ligt in het Noordwesten van het land. Er zijn nog meer campings in Picardie waar u een fijne accommodatie tegen een betaalbare prijs kunt huren. Ga meteen naar de website van Roompot om de streek Picardie en de campings daar alvast te bekijken op Roompot.nl.

Vakantie viert u op een Picardie camping

Hoe vult u uw vakantie in op de Camping in Picardie? Eerst gaat u even wat eten in het kasteel en bezichtigt u dit bijzondere historische bouwwerk. Dan kunt u de omgeving verkennen te voet, per fiets of te paard. Bij de camping ligt een manege en een golfbaan. U kunt hier ook golflessen volgen. U gaat naar St. Valéry en bekijkt deze interessante plaats. Hier kunt u ook culinair goed aan uw trekken komen. Vergeet niet voor het thuisfront wat leuks mee te nemen. Er zijn hier gezellige winkeltjes. Dus een dagje shoppen in St Valéry en daarna uit eten gaan en naar de film of het theater is bijvoorbeeld al een leuke invulling van uw vakantiedag in Picardie. Op de camping is een overdekt zwembad. wanneer uw kinderen van zwemmen houden, kunnen ze hier veel plezier maken.

 
Boek uw vakantie Picardie zelf via Roompot

Boek uw vakantie Picardie zelf via Roompot

Verblijven op een Camping in Picardie wordt een top vakantie. Boek deze vakantie zelf voordelig via Roompot. Wanneer u naar de website van Roompot gaat, treft u daar aanwijzingen hoe u de boeking en/of reservering uit moet voeren. Natuurlijk is de klantenservice van Roompot bereid u hiermee te helpen. Let u ook op interessante last minutes in Picardie? Vraag de medewerkers van Roompot naar voor u geschikte seizoensdeals en kortingen op uw verblijf in Frankrijk. Of u nu met uw gezin gaat of met een vriend of partner, Roompot weet altijd wel een oplossing voor uw specifieke wensen. De medewerkers van Roompot beantwoorden al uw vragen graag. Heeft u al een Picardie camping in het vizier, dan kunt u nu gelijk naar de website gaan om uw vakantie op tijd te boeken. Wist u dat u ook nog eens vroegboekkorting krijgt? Boek uw campingplaats in Picardie nu op Roompot.nl.

 

Onze suggesties

 

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.