Luxe camping in Frankrijk: natuurlijk bij Roompot!

Luxe camping in Frankrijk: natuurlijk bij Roompot!

Luxe camping in Frankrijk: natuurlijk bij Roompot!

U houdt van reizen en kamperen en dan het liefst van alle gemakken voorzien? Dan zit u bij Roompot met een luxe camping in Frankrijk helemaal goed. Waarom? Om te beginnen om het grote aanbod: u heeft in dit héle, prachtige land uw camping maar voor het uitzoeken, of u nou het liefst in het bos, aan het strand of in de bergen zit. Ook voor wat de luxe campings in Frankrijk betreft: toplocaties, comfortabele accommodaties, betrouwbare dienstverlening en dus een zorgeloze vakantie gegarandeerd bij deze marktleider die al meer dan 45 jaar vakanties aanbiedt! Op zoek naar inspiratie? Ideeën te over bij Roompot, met diverse last minutes, vroegboekkortingen, seizoensspecials en vakanties-op-maat, maar ook compleet verzorgde themavakanties. Uiteraard voor elke groepsgrootte. Heeft u vragen? Onze klantenservice en boekingscentrale staan zeven dagen per week tot uw beschikking.

De gemakken van luxe campings in Frankrijk

Roompot helpt u bij elk onderdeel van uw vakantie, van het boeken van uw luxe camping in Frankrijk tot aan het kiezen van de eventuele extra’s. Bij de beschrijving van elke camping vind u behalve een compleet overzicht van de faciliteiten – mèt foto’s – ook de informatie met betrekking tot de heenreis, een handige routeplanner en zelfs wat voor weer u er mag verwachten. Bij faciliteiten moet u denken aan bijvoorbeeld uitgebreide zwemvoorzieningen binnen èn buiten, fiets- en autohuur en allerlei vrijetijdsbestedingen voor zowel dames, heren als kinderen, onder andere beauty- & wellnessvoorzieningen, sportvoorzieningen, speeltuinen en kinderdisco’s. Maar ook wifi, eetgelegenheden, (mini) supermarkten en cadeauwinkeltjes. Extra’s die u vooraf kunt bekijken en boeken zijn zowel themagerelateerd, zoals een golfclinic of een culinair arrangement, alsook praktisch, denkend aan een textiel compleet pakket, een schoonmaakpakket of boodschappenpakket, naast vele andere zaken waar Roompot aan gedacht heeft.

 
Luxe campings in Frankrijk als uitvalsbasis

Luxe campings in Frankrijk als uitvalsbasis

Als u het een beetje handig aanpakt kunt u straks, vanuit uw luxe camping in Frankrijk, ook uitwijken naar België, Zwitserland of Italië, voor een wel heel gevarieerde vakantie! Maar ook in Frankrijk zelf is er vanaf uw camping natuurlijk van alles te zien en beleven: aan de Normandische kust vanuit campings La Côte de Nacre en Domaine de Litteau, campings Résidence du Campeur of Les Pêcheurs aan de Côte d’Azur of camping Belledonne midden in de Alpen, om maar een paar te noemen. Wilt u zwemmen, wandelen of fietsen? Of juist schaatsen, skiën en langlaufen? Gaat u shoppen en bezienswaardigheden bezoeken? Of gewoon lekker in het zonnetje zitten met een boek op schoot? U bepaalt het natuurlijk helemaal zelf, maar het kan allemaal op de luxe campings in Frankrijk van Roompot vakanties!

 

Onze suggesties

 

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.