Adres en reisinformatie

Adres

Roompot Résidence De Veerse Wende

Oranjeplaatweg 10
4341 RX Arnemuiden
Zeeland
Nederland
+31 (0) 6 2090 4852

Reisinfo

Aankomst

Op de dag van aankomst is je villa vanaf 16.00 uur beschikbaar. Je ontvangt van ons een deurpincode waarmee je je vakantieverblijf kan betreden. Bij aankomst op het park kun je dus direct doorrijden naar je verblijf. Je kunt op dit park ook gebruikmaken van de digitale sleutel in de Roompot app. Neem bij problemen contact op met onze Gastenservice via telefoonnummer +31 (0)88-045 84 58.

Opladen elektrische auto

Je kan je elektrische auto opladen bij de oplaadpunten van het Fletcher Hotel aan de overkant van het park. Er zijn geen centrale oplaadpunten op het park. 

Huisnummers 3 en 17 hebben een privé oplaadpunt. Je kunt deze huisnummers met voorkeur boeken. 

Vertrek

Wij verzoeken je op de dag van vertrek je villa om uiterlijk 10.00 uur te verlaten.

Nadat je vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst je vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 150,- per vakantieverblijf per periode. Als je het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en je IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar je over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. Je krijgt hierover schriftelijk bericht.

Mijn Roompot

Al geboekt? Bekijk en wijzig je boeking in mijn Roompot, en boek extra's bij om je verblijf nog fijner te maken!

Bekijk je boeking

Roompot app

Laat de voorpret vast beginnen en zie alle ins en outs van dit park! Download de Roompot App hier.

De totaalprijs die je ziet is de prijs voor twee personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen, openingstijden en informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.