Katoen City Lofts

Goes, Zeeland, Nederland

  • In het centrum van Goes
  • Luxe appartementen
  • Veelzijdige omgeving

Adres

Katoen City Lofts

Bleekveld 9
4461 DD Goes
Zeeland
Nederland
0031-(0)113211132

Reisinfo

Parkeren 

Katoen City Lofts bevindt zich midden in het centrum van Goes. Je kunt tegen betaling parkeren in de nabijgelegen parkeergarage ‘Centrum’. Ben je van plan om je auto lang te parkeren? Laat je uitrijkaart bij de receptie valideren en betaal € 10,- per uitrijkaart. Ga je regelmatig met de auto op pad, informeer dan naar het kastje om je parkeergebruik te registeren. Bij het uitchecken reken je jouw parkeerkosten in een keer af. Je betaalt een speciaal tarief en hoeft niet in de rij om losse parkeerkaartjes af te rekenen.

Het adres van de parkeergarage is: Westwal 78, 4461 CM Goes. Er zijn 2 in- en uitgangen voor voetgangers, aan het Kolveniershof en aan het Bleekveld. Gebruik de entree aan het Bleekveld voor de kortste route naar de appartementen. 

Aankomen, toegang & inchecken  

Aankomst  

Bij Katoen City Lofts kun je dagelijks aanreizen. Vanaf 15.00 uur kun je het vakantieverblijf in. Het Service point is geopend tot 22.00 uur. Kom je later aan, neem dan contact op met het Service point op telefoonnummer 0031 (0)113 211132.

Toegang tot je vakantieverblijf  

De toegang tot het appartement werkt met een keycard. Deze ontvang je bij het Service point.

Vertrek & administratieve afhandeling 

Vakantieverblijf netjes achterlaten  

Het appartement laat je natuurlijk netjes achter. De eindschoonmaak hoef je niet te doen, dat regelen wij. Doe voor vertrek altijd het volgende:

  • Zet de meubels terug op de oorspronkelijke plek.
  • Ruim de vaatwasser uit en zet de inhoud schoon in de kast.

Terug naar huis 

Zorg ervoor dat je uiterlijk om 11.00 uur je vakantieverblijf hebt verlaten.

Terugstorten van de borg

Wij storten de borg binnen 7 dagen terug op je rekening als het verblijf netjes en schadevrij is achtergelaten en de inventaris compleet is. Is dat niet het geval, dan betalen we de reparaties of schoonmaakwerkzaamheden van de borg. Dit laten we altijd aan je weten.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.