Vakantiepark Dierenbos

Vinkel, Noord-Brabant, Nederland

  • Ruim park
  • Tussen de dieren
  • Prachtige natuur

reviews

8.2

Vakantiepark Vakantiepark Dierenbos scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 65 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf

Bekijk 65 reviews

8
Naam: Manon van Vonno - Erdkamp
Datum: 20 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
We hebben een heerlijke midweek gehad met het gezin. We hebben wel wat aandachtspunten voor het park, maar die zullen we rechtstreeks met henzelf delen.
7
Naam: Adrie Wennekes
Datum: 16 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Kleine tv slecht beeld, menuknop werkt niet dus donker beeld niet te wijzigen. Geen waszak aanwezig. Niet alle dekbedden even schoon. Geen verwarming. Veel geld voor deze accommodatie Zithoek in slechte staat Faciliteiten op park goed zeker voor kinderen. Baliemedewerkers zeer vriendelijk en deskundig.
9
Naam: Daniella Severin
Datum: 6 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Leuk park vooral voor de kinderen die vermaken zich daar prima. Schoon en een net huisje hadden wij. Qua dieren viel het een beetje tegen je mag bij de geitjes zo naar binnen lopen maar bij de andere dieren niet dit was wel een beetje jammer voor een meisje die helemaal paardengek is ze kon niet zomaar even met ze knuffelen. Zwembad is wel een beetje verouderd. Pashokjes zijn niet erg fijn qua vloer en te weinig hokjes.
9
Naam: John van Dongen
Datum: 6 mei 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Een mooi comfortabel huisje, waarbij we zeker ook hebben genoten van de hottub. Leuke speelgelegenheden voor kinderen met als extraatje het springkussenfestival. Ook van de attractiepas hebben we graag gebruik gemaakt.
9
Naam: Wilhelmina van Zutphen
Datum: 1 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
De huisjes zijn erg schoon. Waar wij zaten was een hele leuke omgeving. Speeltuin voor de deur . Geweldig voir de kinderen. Fijn park. Vriendelijk personeel.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 maart 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Het is voor kinderen (en dus ook voor hun ouders en grootouders) een fantastisch park met zoveel mogelijkheden dat niemand zich hoeft/kan vervelen. De bungalow waar wij in zaten (Das 6) was perfect gelegen en was schoon en heel ruim. Wij zijn al op heel veel vakantieparken geweest maar nergens hebben we zoveel kastruimte aangetroffen als hier. Ook een voordeel is dat het maar vijf kwartier rijden vanaf de Randstad is. Het enige minpuntje was het gemis aan een krukje of plankje in de douchruimte zodat je je toilettas even kwijt kan en hem niet op de grond hoeft te zetten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 februari 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Mooi, gezellig klein goed onderhouden park
9
Naam: Lisette van Rijn
Datum: 31 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Heel fijn verblijf, nette nieuwe huisjes. Kinderen en wij hebben ons ontzettend vermaakt ondanks lockdown en regen
8
Naam: Mark Elbers
Datum: 24 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Personeel super aardig! Leuk met die diertjes voeren WiFi was in huisje das nr35 erg slecht
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 december 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
we hebben genoten deze midweek, ondanks de coronamaatregels was het een heerlijke midweek
10
Naam: Simone Van Walsum
Datum: 15 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Super leuk lang weken gehad met de kleinkinderen. Mooie ruime accommodatie. En een top animatie team helemaal ingespeeld op de komst van sinterklaas wij komen zeker nog een keer rerug
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Huis was leuk geüpgraded , op het eerste oog ook schoon Maar schoon was het in de badkamer zeker niet Schimmel in de badkamer, vies putje
8
Naam: Sam Van den Plas
Datum: 5 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Fijn
8
Naam: Nick Scherrens
Datum: 5 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Leuke vakantie op een gezellig park. Leuke faciliteiten zoals bowling, zwembad met leuke glijbaan. Super vriendelijk personeel!
8
Naam: Bart
Datum: 2 november 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
De accommodatie is zeer goed, alleen kan de verwarming niet zo hoog en is er geen deur tussen de leefruimte en de slaapkamers.
9
Naam: Sabrina
Datum: 22 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Het was een heerlijk verblijf, leuk dat er accomodaties en plekken zijn voor elk wat wils. Ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die struikelen over de hygiëne. Persoonlijk maak ik daar niet zo een probleem van (chalet was superfijn vernieuwd! De muffe, beetje vochtige/ schimmelachtige lucht hing er nog wel, als je er wat langer in zit ruik je t niet meer 😄). Bij t zwembad was de damestoilet afgesloten, de heren-wc lag vol met losse stukjes toiletpapier. Dat is natuurlijk te danken aan de bezoekers, maar t zwembad was net open…. Het was opgedroogd papier. Ik zei het nog wel tegen de werknemers die er waren, maar er werd gezegd dat ze afhankelijk waren van de schoonmaak. Als ik er had gewerkt, had ik iig even al die papiertjes opgepakt en weggegooid 😃. Nogmaals, ik heb daar allemaal niet zo een last van, maar zonde als de beoordeling minder wordt hierdoor, het is nl een erg leuk park met een mooie ligging!
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 oktober 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Mooi Park, vriendelijk personeel, goede service. Komen vast nog wel een keer op een Roompot Park terug.
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Fijne ligging, prima acvomdatie. Erg fijn en vriendelijk personeel en zo leuk alle dieren.
8
Naam: Altena
Datum: 6 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Schoonmaak was niet heel goed. Overal aan de muren zat viezigheid, alsof er een voedselgevecht was gehouden, er lag nog een vieze onderbroek in de kast. Kapotte lamp onder het bed van mijn dochter, vloer niet gedweild en zo in ik nog wel even door gaan..
10
Naam: Myrthe Brouwers
Datum: 27 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Wat een geweldig en kindvriendelijk park. De kinderen staan op nummer 1! Zoveel faciliteiten voor de kinderen, leuk animatieteam, voor alle leeftijden iets leuk en zeer gastvrij personeel. We komen hier zeker nogmaals terug :-)
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Jannick Richardson
Datum: 24 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Chalets waren redelijk ouderwets en slecht onderhouden. Niet goed schoongemaakt, schimmel langs de randen in de slaapkamers. Feit dat je een huisdier meeneemt is geen reden om in een minder modern huisje geplaatst te worden, zeker met de (extra) kosten die je ervoor betaalt
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Erg leuk, alleen wat ik al schreef moet iets kind vriendelijker zijn!! Veder gewledig leuk park
7
Naam: Edwin Ezendam
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Het park is top, schoon en netjes! Vriendelijk personeel. De accomodatie kon beter, en dan voornamelijk het schoonmaken. Ook zijn de matrassen op om eerlijk te zijn. Die zijn echt aan vervanging toe. De ligging van de accomodatie is wel hartstikke goed en ruim opgezet.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Ruim opgezet
7
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Nou het park was schoon, overzichtelijk , netjes en kindvriendelijk. Jammer dat de kindjes bij de dieren rustig moeten zijn. Ons kindje vind de dieren zo geweldig dat hij hierdoor enthousiast word en dus wast drukker. Hierdoor kon hij niet de diertjes verzorgen etc. Dit stond namelijk in het boekje of op de site. Van het huisje is het wel jammer voor wat je betaald geen handdoeken of iets erbij zitten en airco. Zijn niet snelle Klagers etc maar, wilde dit toch graag netjes even kwijt. Zijn helaas / jammer genoeg ook eerder naar huis gegaan doordat ons zoontje zich niet op zijn gemak voelde in de accommodatie.
7
Naam: Talisha Pinedo
Datum: 14 mei 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Het verblijf was fijn, en we zaten overal dichtbij. Alleen jammer dat onze geiser tot 2x toe is uitgevallen en mn dochter huilend onder de koude douche uitkwam. En dat er 2x een monteur onze geiser moest komen maken.
9
Naam: Marleen
Datum: 23 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Mooi park, erg leuk met (kleine) kinderen. Fijn dat WiFi gratis is. Huisje prima, maar hier en daar niet helemaal schoon. Ook kregen we van tevoren een mail met dagpassen, terwijl alles dicht is. Ja, we kunnen ze later met korting nog gebruiken, maar een persoonlijke noot had net dat beetje extra gegeven. Net als in het informatiepakket bij aankomst. Daar had een sticker over de standaard niet kloppende tekst gekund bijvoorbeeld. Al met al prettig verblijf en we keren vast nog eens terug.
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 april 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.