Buitenplaats De Hildenberg

Appelscha, Friesland, Nederland

  • Luxe villa’s
  • Golfbaan
  • Natuurgebied

reviews

8.6

Vakantiepark Buitenplaats De Hildenberg scoort gemiddeld een 8,6

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1797 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1797 reviews

10
Naam: Fred Evers
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Dit was voor ons de 3e keer op het park. Rust (ondanks de golf), prachtige locatie (Zwaai 1) en Koepel, maar ook de veiligheid en uitstraling van gemoedelijkheid, hebben ons aangezet tot het opnieuw boeken van een locatie. Verder en prachtige omgeving met vele mogelijkheden. Een heel klein minpuntje is de snelheid waarmee er soms wordt gereden door vooral de vaste mensen.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vriendelijk van de medewerkers
10
Naam: Harmen de Boer
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Groot huis, slaapkamers met eigen badkamer, keuken wat aan kleine kant maar niet hinderlijk Verwarming kon niet worden verhoogd terwijl het dus koud voor de tijd van het jaar was
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn er een weekend geweest. Huisje was prima
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer tevreden
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Henk ter Weel
Datum: 23 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het bevalt goed wij zijn nu voor de derde keer geweest.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het veblijf was goed. Maar een mail aan roompot met een vraag werd niet beantwoord.[niet correct] En wanneer komt het bedrag van 65.00 borg aan ons retour?
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig huis Atalanta 8. Op een mooi onderhouden park. Hebben zo genoten dat we volgend jaar weer gaan.
9
Naam: Funs Sanders
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, rustige omgeving, mooie natuur.
8
Naam: Willemien
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Saskia Westdijk
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie vakantiehuizen. Interieur wel wat verouderd. Mooie golfbaan aanwezig. Heerlijk gegolfd.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastisch om voor de 3e keer op de Hildenberg te zijn. Deze keer in Gruun 28. Een mooi en ruim huis. Fijne omgeving, lekker wandelen, veel te zien en te doen. Heerlijk rustig op het park. En, deze keer geen coronamaatregelen, dus alles was open.
8
Naam: Marleen Goudkuil
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het huisje kan wel wat onderhoud gebruiken. Deuren binnen kant tuimelramen kunnen wel een wasbeurtje gebruiken. maar over het algemeen zijn wij zeer tevreden
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een prachtig en rustig gelegen bungalow in een mooi park. Geen enkele negatieve ervaring.
10
Naam: Helmond
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park en onze mooie accomodatie
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een heel mooi vakantiepark, leuk de verscheidenheid aan huizen, en ook niet een “standaard”vakantiepark, veel ruimte en privacy. Tot nu toe met Roompot altijd goede ervaringen.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Brengt rust, mooi huis, beneden badkamers te klein (kleine wastafel, wc tegen wastafel, geen haakjes in badkamer voor handdoeken, te weinig kleerhangers, iets te weinig keukenbenodigdheden (juist 8 van elk is te weinig), maar superservice na klacht over versleten pannen (enkele uren later werd een volledig nieuwe set geleverd, nog nooit meegemaakt ). Veel parkeergelegenheid aan beide kanten van het huis. Mooi terras. Mooi overdekt terras (jammer daar 1 stoel vol vogelpoep). 1 probleem: ramen draaien open naar buiten, iedereen kan zomaar binnenstappen, geen kantelstand, gaf een onveilig gevoel. Wij hadden een prima vakantie!
9
Naam: Denie de Jong
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een prachtig verblijf gehad in een mooi huis op Zwaai 1. De golfbaan lag er mooi bij en de service vanuit de golfreceptie was heel goed ( wij komen primair om te golfen). Tot volgend jaar
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Sfeervol en netjes onderhouden park
5
Naam: A. Verhoef
Datum: 9 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De inrichting (veel spullen in de kasten van vorige gebruikers) en schoonmaak laat zeer te wensen over. Matras op slaapkamer beneden was doorgelegen en liep schuin af, erg vervelend. Zeker naar aanleiding van de prijs en omschrijving van luxe bungalow.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 5 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima park, mooi gelegen, ruim huis en grote tuin, prachtige omgeving voor fietsen, mtb, e.d.mooi zwembad. Puntjes van kritiek: een enkeling rijdt hard langs de huisjes, tip: drempels aanleggen. Verder zijn de receptie openingstijden erg beperkt en is het lastig iemand aan de telefoon te krijgen als je een vraag hebt. Duurzaamheid is ook een punt, er staat een vriezer vol ijs onnodig stroom te verbruiken.
9
Naam: H.P. Appel
Datum: 5 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie luxe verblijf. Goed onderhouden en erg ruim.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 3 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 2 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel blij met de service van de receptioniste die ons belde dat we om 13.30 uur al in het huisje konden i.p.v. normaal pas 16.00 uur! Je betaald tenslotte wel al voor die dag en dan is 16.00 uur erg laat om in te checken.
8
Naam: Trudy Bonke
Datum: 2 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Meerdere malen op dit park geweest, voor de ligging en de golfbaan. Dit keer echter een erg slecht onderhouden huis getroffen. Prima opgelost door de beheerder, door een ander huis aan te bieden. Al met al weer blij met mijn vakantie op Roompot de Hildenberg.
9
Naam: Arnold en Cok Miserus
Datum: 2 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf gehad. Een paar verbeterpunten: 1. Vorig jaar waren we een week in hetzelfde huis. Toen viel op dat de trapleuning kleverig was. Vermoedelijk door verkeerd gebruik van een schoonmaakmiddel. We weten niet zeker of we dit vorig jaar hebben gemeld, maar de leuning is nog steeds kleverig. 2. We misten in de ordners de gebruiksaanwijzing voor de TV. We hebben een half uur met de afstandsbedieningen zitten prutsen, voordat we erachter kwamen dat er aan de achterzijde wat knopjes zitten, waaronder een aan/uit knop. 3. Er was geen zachte bezem aanwezig om de vloer mee te vegen. Dus hebben we de stofzuiger gebruikt. Maar dat is wat omslachtig.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Had een hoger cijfer geweest als de terrasstoelen beter waren geweest als de rietenstoelen die er nu waren.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 augustus 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje was erg mooi en was niets op aan te merken. Bedden sliepen goed en alles was netjes. Verder zijn we weinig op het park zelf geweest omdat we wisten dat er weinig bij het park bij was

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.