Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Buitenplaats De Hildenberg

Appelscha, Friesland, Nederland

  • Luxe villa’s
  • Golfbaan
  • Natuurgebied

reviews

8.6

Vakantiepark Buitenplaats De Hildenberg scoort gemiddeld een 8,6

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 1849 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 1849 reviews

10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima! Mooi huisje, genoten van het bubbelbad. Erg fijn per stel een eigen badkamer en wc!
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Wilma Klijnen
Datum: 17 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een mooi park met goede vakantieverblijven. De medewerkers zijn eer behulpzaam en gastvrij. Het park De Hildenberg ligt in een mooi natuurgebied, zeer handig als je de hond mee neemt. We komen hier zeer graag, nu al een 6 tal keer.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede plaats voor huisdieren eker de moeite waard om terug te komen..... Eindelijk een goede bedden!!!!!!!!
8
Naam: Kitty Leen
Datum: 11 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park waar we al jaren komen!
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 4 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
relaxed
10
Naam: Gea jongerden
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een prachtig huis, heerlijk rustig park, ruim opgezet. Vriendelijke medewerkers! Dank jullie wel voor de gastvrijheid! Lieve groet, gea
6
Naam: Marco de Bruijn
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park zelf is geweldig, heerlijk rustig en een perfecte ligging. We komen hier nu voor de derde keer, maar de woning zelf daarentegen is oud, gedateerd en niet meer van deze tijd. Oude meubels, een kapotte keuken, een ronduit smerige oven, vieze en kleine douche cabines, een douchekop waar nauwelijks water uit komt van de kalk. Prijs/kwaliteit is niet meer in verhouding. De woningen zijn hoognodig aan een opknapbeurt toe.
Wat jammer dat u niet (geheel) tevreden bent. In deze bungalow (zwaai 5) zijn vorig jaar nieuwe meubels geplaatst. Waaronder een gele bank en een roze stoel. Uiteraard kunnen smaken hierin wel verschillen. De keuken is niet kapot, de oven heeft wel wat aandacht nodig. Hier gaan we mee aan de slag. Als tip willen we wel graag meegeven dit soort zaken altijd te melden, zodat we met u mee kunnen kijken naar een passende oplossing. Wij hopen dat u vooral positieve herinneringen aan uw verblijf heeft overgehouden. Een prettige dag gewenst en graag tot ziens op één van onze parken.
Reactie van Roompot
9
Naam: Marjan Postma
Datum: 2 januari 2023
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bij het n m’naken van de koffie werden we verrast met een behoorlijke schimmelfilterzak met inhoud. Ook worden we jaarlijks verrast met een volle stofzuigerzak in de stofzuiger. Er waren veel spinnenwebben te zien en het zou fijn zijn als het toilet voorzien is van een wc rol. Het was verder een fijn huis om te verblijven. Ruim en fijn dat er een wasmachine aanwezig is. Onze uitkijk naar het bos was prachtig. Zelfs een eekhoorn gezien. Het was het geld wel waard helaas van het bovenstaande ( we zijn kritisch). We verblijven al enige jaren met oud en nieuw op een Roompot park
9
Naam: Petra Vervoort
Datum: 27 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het eerste huisje (Gruun 2) was een teleurstelling omdat ik erg veel last van allergie had. Bovendien rook het huisje enorm muf. De service van de dame in de receptie om ons naar een ander huisje te verhuizen (Gruun 6) was heel erg fijn. Groot woord van dank voor de dame van de schoonmaak, die ons ook heeft geholpen met sjouwen van onze spullen. Al met al hebben we een vakantiedag verloren, omdat ik ook nog naar het ziekenhuis in Assen moest voor allergie medicijnen nadat ik daarvoor een uur aan de telefoon was met de huisartsenpost (50 minuten in de wacht) . Maar de oplossing was prima, zodat ik de vakantie niet voortijdig hoefde af te breken. In zn algemeenheid het advies om naar de pannen e.d. te kijken. Die zijn echt al lang versleten.
10
Naam: Wil Langeveld
Datum: 23 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De rust en vriendelijk
10
Naam: Dennis van der Marel
Datum: 16 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is echt een super park en een lekker rustig park met alleen maar super aardig personeel echt top
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 december 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima accommodaties
8
Naam: Jurjen
Datum: 29 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima en voor herhaling vatbaar. Wel vonden wij dat het huisje zelf wel een aantal upgrades kon gebruiken.
8
Naam: Aad van Dijk
Datum: 28 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ontspannen
10
Naam: Franklin Colpa
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
fijn park fijne mensen en fijne omgeving
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Matthew Brusik
Datum: 14 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 11 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn al meerdere keren hier geweest, dit jaar zelfs 2 x. Het huis dat we deze keer hadden was een heel fijn en compleet huis. Al het personeel van Hildenberg is vriendelijk.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 7 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prettig verblijf en mooie ligging
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Reijne
Datum: 29 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Perfect
9
Naam: Gerard van de Merwe
Datum: 28 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was supergezellig en mooi huis! Restaurant en golfbaan zeer leuk. Mooi strak en toch een hoop hroen om je heen. Zeker voor herhaling vatbaar.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Als prettig en ontspannend.
9
Naam: Theo Willemse
Datum: 25 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer goede bungalows op een prxhtige loctie
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
supermooi huis, schoon , mooie rustige ligging, mooi ingericht. van alle luxe voorzien
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het prima naar ons zin gehad. Genoten van de privacy en rust. Enige puntje van aanbeveling: een tweepersoonsbed in de slaapkamer zou een stuk praktischer zijn.
9
Naam: Nijenhuis
Datum: 21 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne vakantiebestemming in een perfect vakantiehuis op een mooie natuurlijke plek omringd door een uitstekende golfbaan. Wat verlang je nog meer!
9
Naam: W Hendriksen
Datum: 17 oktober 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Groot huis, voldoende ruimte voor 6 pers. Daarnaast ligt het aan de rand van een natuurgebied. Je hebt geen auto meer nodig. Kunt alles te voet of per fiets doen.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.