Landgoed Het Grote Zand

Hooghalen, Drenthe, Nederland

  • Veel faciliteiten
  • Bosrijke omgeving
  • Cultuur

reviews

8.3

Vakantiepark Landgoed Het Grote Zand scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 8953 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 8953 reviews

10
Naam: Louise Van Zonneveld
Datum: 26 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje zijn wat ouderwets, openingstijden zijn tot vroeg, wel begrijpelijk ivm buiten de vakantie om. Ligging fantastisch omgeving fantastisch
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie gehad in een luxe bungalow op een prachtig en rustig vakantiepark
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Rustig park in mooie natuur. Fijn gewandeld direct vanuit de bungalow.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een goeie 10
10
Naam: Erwin van Pelt
Datum: 25 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Gastvrije medewerkers,ze staan altijd voor je klaar als het nodig is.En het park is een oase van rust,we komen er al jaren en hopen dat nog lang te kunnen doen.
9
Naam: Rina Peek
Datum: 22 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik zat 10 dagen in Notaris 651, duidelijk een privé chalet. Heel comfortabel en compleet. Eerder was ik in Notaris 655 en 666 en 124. Ik ben dus een trouwe en vaste gast. Ik hoop daarom van harte dat ik een gratis verblijf ga winnen !
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We maken eigenlijk alleen gebruik vh huisje. Dat was prima!
8
Naam: Ton Laan
Datum: 22 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
heerlijke omgeving. wandelroute naar kamp Westerbork zeer goed aangegeven.
10
Naam: Marten de Vries
Datum: 22 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie locatie in Vakantie-Provincie Drenthe. Prachtig huis, goed verzorgd zowel binnen als ook de tuin rondom. Mooie inrichting met twee supermooie flatscreen-TV`s. Keuken ruim voldoende bestek en dergelijke. Geweldig schoon, zelfs de ramen spat-zuiver schoon. Bij binnenkomst een welkomstkaartje en een fles wijn van de particuliere eigenaren H. & N. Ik hoop van harte dat jullie dit mooie huis niet per ongeluk een keer verhuren aan de Familie Sloopkogel! Tip voor mensen met overgewicht; Ga niet naar de bakkerij in het dorp, alles wat ze daar maken is Crimineel Lekker.
10
Naam: Jacqueline Clowting
Datum: 22 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bezoek voor herhaling vatbaar
9
Naam: Dave Stroop
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Mary Hoogeveen
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ruime vakantiewoning. Mooi park. Vriendelijke medewerkers.
10
Naam: Joop Kamphuis
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schitterende omgeving. en rustig gelegen
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig en zeer goed uitgerust huisje met prachtige ligging.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij verbleven hier een weekend met vrienden en onze kids. Goed indeling van het huisje en leuke inrichting. Huisje waar wij in zaten is wel toe aan een grote schoonmaak. Stofwolken en spinnenrag aan muren en plafons. Muren van badkamer en wc mag ook wel een doekje gebruiken en wat schimmel op de jaloezien. Fijn om hier even een weekend te ontstressen lekker rustig op het park. Wel weinig faciliteiten en erg klein zwembad watertempratuur is opzich wel lekker maar dat kan ook zo voelen door de kou daarbuiten was het ontzettend koud en richting het kleedkamertje werd dit alleen maar kouder. Wel super vriendelijk personeel en doen ook leuk tegen de kinders. Zijn diverse speeltuintjes waar de kinderen zich kunnen vermaken.
9
Naam: Alwie Damink
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn weekend gehad en helemaal tevreden
9
Naam: Nicolet
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben met 11 dames heerlijk genoten van ons zeer ruime huisje. Wat een luxe. Wij kwamen na 20.00 maar werden vriendelijk geholpen door de medewerker die avonddienst had. Ook mensen die later kwamen en geen toegangspasje hadden werden doorgelaten en mochten hun auto elders parkeren als daar plek was. Top service. Helaas waren we wel te laat met het bestellen van de broodjes maar dat was ook begrijpelijk
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Marijke Kloosterziel
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekend gehad. Fijne omgeving! Alleen zat er nog allemaal opgedroogd bloed in ons huisje wat wel echt vies is...
9
Naam: Linda
Datum: 21 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park. Keurig aangelegd, hier en daar wel wat verouderd. 12 persoonshuisje zag er netjes uit. Bedden lagen goed.
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was super, wel jammer dat je zo laat in het huisje kan en zo vroeg eruit moet. Een uurtje eerder erin en een uurtje later er uit zo wel prettig zijn.
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
fijne vakantie gehad
8
Naam: Tymia Timmermans
Datum: 19 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoonmaken kan beter, nu doe ik het altijd zelf voor dat ik er intrek. Huisje no 221 moet eens goed schoongemaakt worden het hing vol met spinnenrag aan de plafonds en in de hoeken. De muren in de slaapkamers zitten vol met dood geslagen muggen en bloedvlekken een keer sauzen zo geen kwaad kunnen. Maak zelf de wc en douche schoon. Ik heb het meerdere malen naar jullie gecommuniceerd maar het help niet,dus maak ik het zelf maar schoon ondanks dat ik er 65 euro voor betaald.
8
Naam: Groeneveld
Datum: 19 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De rust en de groene omgeving
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg mooi huisje wellnes lekker en goed in het huisje, fijne bedden fijn keuze tussen koffiezetapparaat en sensor. Tv op slaapkamer allemaal top
10
Naam: Piet Nelemans
Datum: 16 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Zeer aangenaam verblijf. Fijn park, ideaal voor de herfst. Zwembad leuk extraatje voor de kinderen. Huisje zeer netjes en sfeervol, voor vakantiepark-begrippen. Wel wat gehorig. Snelle en vriendelijke technische service.
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 november 2022
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Service point
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dat het huisje slecht is schoongemaakt

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.