Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. Zelfs tot 1 dag voor aankomst bij een negatief reisadvies of gesloten grens.   

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen

  • Flexibel betalen

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Camping Village Mare Pineta

Trieste, Venetië, Italië

  • In de golf van Triëst
  • Aan de Adriatische zee
  • Prachtige natuur

Adres

Camping Village Mare Pineta

Località Sistiana​​​ 60D
34011 Trieste
Venetië
Italië
0039040299264

Reisinfo

Algemeen

Huisdieren

Je mag maximaal 2 huisdieren per vakantieverblijf meenemen. Hiervoor geldt een toeslag per nacht.

Binnen de Europese Unie gelden er regels voor het reizen met huisdieren. Elk huisdier moet in het bezit zijn van een Europees huisdierpaspoort en een geldige inenting tegen rabiës hebben. Deze inenting moet minimaal 21 dagen voor vertrek gegeven zijn. Ook moet het huisdier geïdentificeerd kunnen worden via een chip of tatoeage. In openbare gelegenheden kan gevraagd worden om je hond te muilkorven. Zorg dus dat je altijd een muilkorf mee hebt. Meer informatie lees je op de website van het Italiaanse Ministerie van Volksgezondheid (in het Italiaans). Houd ook rekening met de regels van landen waar je doorheen reist op weg naar je eindbestemming. In sommige landen zijn er aanvullende regels voor bepaalde hondenrassen.

Aankomen, toegang & inchecken

Aankomst

Op de dag van aankomst kan je inchecken tussen 16.00 uur en 23.00 uur. Verwacht je later aan te komen? Neem dan contact op met de receptie via telefoonnummer +39 040 299264. Arriveer je voor 16.00 uur? Je kunt alvast gebruik maken van de faciliteiten op het park.

Toegang tot je vakantieverblijf

Bij de receptie ontvang je informatie over je vakantieverblijf. Ook ontvang je hier de sleutel.

Vertrek & administratieve afhandeling

Vakantieverblijf netjes achterlaten

Het vakantieverblijf laat je natuurlijk netjes achter. Geen zin om zelf te poetsen? Boek dan een eindschoonmaak bij.

Sleutel inleveren

Zorg ervoor dat je uiterlijk om 09.00 uur je vakantieverblijf hebt verlaten. De sleutel kun je bij de receptie inleveren.

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je de definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.