Blue Bayou

Vendres, Occitanie, Frankrijk

  • Aan de Middellandse Zee
  • Beauty & Wellness
  • Zwemparadijs

reviews

8.3

Vakantiepark Blue Bayou scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 10 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf

Bekijk 10 reviews

7
Naam: Rene Werkhoven
Datum: 12 september 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
leuke camping , vriendelijk personeel maar geen 5 sterren camping waardig
10
Naam: Tom van den Abbeele
Datum: 23 juli 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Het park, zwembad, restaurant, bars,... waren heel proper en het eten was er zeer lekker. Het was onze eerste keer in een camping van Sandaya maar het zal zeker niet onze laatste keer zijn! 😁
10
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 9 juni 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
nette en schone Camping, nette en schone accommodatie, vriendelijk en service verlenend personeel.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 16 april 2022
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Zeer vroeg op het seizoen is het voor mensen die van rust houden goed te doen. Later op het seizoen moet het ongelooflijk druk zijn. Voor 4 personen is het huisje te klein (wel bv.2 volwassenen en 2 kleine kinderen). Huisraad is zeer miniem aanwezig.
7
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Fijn huisje, niet meer in hoogseizoen waardoor een beperkt aanbod aan openingstijden etc. Service matig, park had nog heel veel lege huisjes en wij kregen huisje pal aan (kinder) zwembad en podium animatie. Bij navraag voor ander huisje kon dit alleen tegen betaling.. hebben het maar gelaten. Jammer! Huisjes wel schoon, ligging park mooi aan het strand, maar weinig faciliteiten zoals restaurants in omgeving. Enkele die er waren allen gesloten ivm laag-seizoen.
9
Naam: G. van Veen
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Jan Mulder
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Engels sprekend personeel receptie Goed zwembad met badmeester De mevrouw van de Spar erg aardig
10
Naam: Els Voskuijl
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Prettig
6
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Het huisje had schoner gekund. Het onderhoud van de tuinen was ook niet helemaal goed.
Bedankt voor uw review! Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op Blue Bayou niet geheel naar wens is geweest. Het is natuurlijk de bedoeling dat de accommodatie schoon en onderhouden is als u aankomt. Onze excuses dat dit bij u niet het geval was! Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie te maken, zodat er nog tijdens uw verblijf gekeken kan worden naar een oplossing. We hadden het graag voor u opgelost! Dan kunt u zich weer fijn richten op uw welverdiende vakantie. Wij gaan in ieder geval met uw opmerkingen aan de slag en zullen ervoor zorgen dat uw volgende verblijf geheel naar wens verloopt. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
8
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Vakantieverblijf
Zalig genieten in recente stacaravan op een goede ligging voor daguitstappen

De totaalprijs die je ziet is een rekenvoorbeeld voor een gemiddeld aantal personen, inclusief alle verplichte bijkomende kosten. In de pop-up bij de prijs vind je meer informatie. Pas na het invoeren van je specifieke reisgezelschap kunnen we je definitieve prijs tonen. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.