Thaise massage

Een Thaise massage voorkomt en verhelpt lichamelijke en psychische klachten. Het stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor je weer meer energie krijgt. Vraag aan de balie naar acties of kortingen. Zwangerschapsmassages zijn op aanvraag. 

De tijden die wij vermelden zijn de behandeltijden inclusief het omkleden. Zin in een Thaise massage? Maak telefonisch of per email een afspraak.

Traditionele Thaise massage

Traditionele Thaise massage

Een traditionele Thaise massage is een behandeling met kenmerken van acupressuur, rekken en yoga. Het lichaam wordt tijdens een massage in diverse yogaposities gebracht. Je wordt gemasseerd met knieën en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseur of masseuse. De traditionele Thaise massage vindt plaats op een futon en een matras en je draagt makkelijk zittende kleding.

45 minuten € 54,-
60 minuten € 70,-
90 minuten € 103,-
Voetmassage 30 minuten € 32,-
Voetmassage 45 minuten € 54,-
Schouder- en nekmassage 45 minuten € 54,-

Reserveren
Thaise oliemassage

Thaise oliemassage

Een Thaise oliemassage geeft je lichaam en geest een gevoel van ontspanning en rust. De warme massage is goed voor de doorbloeding, wat vermoeide en gespannen spieren losmaakt. De massagebewegingen worden gecombineerd met knedingen en cirkelvormige bewegingen op de huid. De Thaise oliemassage is geschikt voor iedereen. Ook voor ouderen en patiënten met reuma, artrose of ernstige rugklachten. Wij gebruiken massage-oliën van natuurproducten. Het gebruik van aroma is afhankelijk van de wensen. Je bepaalt zelf hoe zacht of stevig de oliemassage wordt gegeven. Voor de kenners is er intensieve/diepe massage.

45 minuten € 54,-
60 minuten € 70,-
90 minuten € 103,-
Diep/intensief 45 minuten € 57,-
Diep/intensief 60 minuten € 76,-
Diep/intensief 90 minuten € 110,-

Reserveren