Tanning

Snel en moeiteloos een gezond kleurtje krijgen? Ga voor een spray tan of kom verantwoord bruinen onder onze zonnebanken.

Spray tan

Spray tan

De spray tan is een snel en veilig alternatief voor de zon. In minder dan 15 minuten heeft je huid een prachtige teint en ben je klaar om shinen. De spray tan is ideaal om er tijdens een feestelijke gebeurtenis zongebruind uit te zien, of om je vakantie alvast met een kleurtje te beginnen.

Met een speciaal apparaat wordt de spray tan verneveld op de huid. De mooie bruine kleur ontstaat door de reactie van Dihydroxyacetone (DHA) met de bovenste laag van de huid. DHA is afkomstig uit suikerbieten of suikerriet. De spray tan vloeistof die wij gebruiken is dermatologisch getest, voldoet aan de EU-regelgeving en bevat huidverzorgende ingrediënten zoals aloë vera en vitamine E.

Ga je de zon in na een spray tan behandeling? Gebruik dan altijd zonnebrandcrème met een beschermingsfactor die je zonder spray tan ook zou gebruiken.

Meer informatie? Die vind je hier.

Hele lichaam € 35,00 Reserveer
Gezicht, decolleté of benen € 22,50 Reserveer

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Omboekgarantie

tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel

betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren

binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.