Lichaamsbehandeling

Maak je dagje wellness af met een betoverende lichaamsbehandeling. Onze specialisten verzorgen traditionele massages, scrubbehandelingen en vele andere reinigingsrituelen. Zo breng je je lichaam op én onder de huid weer helemaal in balans.

Lichaamsmassage

Heb je last van lichamelijke klachten zoals vastzittende gewrichten of wil je gewoon het pure genot van een ontspanningsmassage ervaren? Kom naar Arcen en verwen je lichaam met een heerlijke en gezonde ontspanningsmassage Limburg.

Onze gespecialiseerde masseuses maken gebruik van massagetechnieken uit de hele wereld. Ga voor een Hammambehandeling, een eeuwenoude Indiase rugmassage of traditionele Thaise massage. De geurende balsems en oliën van Malima maken de exotische ervaring compleet. Met een lichaamsbehandeling of een heerlijke massage kun je even helemaal ontspannen en het zorgt voor een goede bloedcirculatie.

Hotstone massage Limburg

Naast handmatige rugmassages, zoals een Polynesische, Indiase of Thaise massage, verzorgen onze masseuses uit Limburg ook hot stone massages. Je rug, nek en schouders worden met warme basalt stenen gemasseerd, wat zorgt voor diepe ontspanning van het hele lichaam en geest. Net als een lichaamspeeling zorgt een hot stone massage voor een betere doorbloeding van spieren en gewrichten. Dit komt door de combinatie van de warmte van de vulkanische stenen en de massage. De warme stenen verwijden tijdens de massage je bloed- en haarvaten voor de afvoer van afvalstoffen. De ontspannende massage ondersteund het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Hierdoor bruist je lichaam van energie en is je huid gestimuleerd.

Al eeuwenlang ziet men de hot stone massage als de ideale manier om huid en spieren te laten ontspannen. Het stimuleert de organen en helpt afvalstoffen af te voeren.

Lichaamspeeling

Wil je van je dode huidcellen af of je poriën laten reinigen? Dat kan met een scrubbehandeling. Tijdens een lichaamspeeling reinigt onze specialist je huid grondig. Daarna voelt je huid weer zacht en soepel aan. Een lichaamspeeling zorgt voor een betere bloedsomloop en voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Door het verwijderen van dode huidcellen en het verbeteren van de doorbloeding van de huid ademt de huid weer. Naverzorging heeft een hydraterende, voedende en herstellende werking. Zo krijg je weer een gezonde huid.

Aanbiedingen

Interesse in een lichaamsbehandeling in onze massagesalon van Thermaalbad Arcen? Er zijn regelmatig massages en andere behandelingen in de aanbieding. Kijk snel welke behandeling het best bij je past en reserveer. Zo sluit je je dagje Spa volledig verzorgd af in de mooiste sauna van Nederland.

Aanbiedingen

Lichaamsrituelen
Thermaalbad Arcen werkt met producten van het merk Malima
Touch of Hammam
Reinig lichaam en geest in een rustige omgeving